Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 18:20:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Sledujte E! Živě z červeného koberce: Oskaři 2024

  Autor: TV Consulting/E! , e-mail: zvireci@tvconsulting.cz Přidané: 11.03.2024


Nejpřevratnější úspěchy ve filmové a herecké tvorbě budou tento víkend oslavovány na udílení Oscarů 2024. E! Živě z červeného koberce: Oscaři 2024, moderované Laverne Cox, představí nejatraktivnější přehlídku na červeném koberci sezóny 2024.E! Živě z červeného koberce: Oskaři 2024 - se bude vysílat v pondělí 11. března od 21.00 hodin, s reprízou v úterý 12. března v 18.00 hodin.


K Laverne Cox se připojí Zanna Roberts Rassi, Zuri Hall, komička Heather McMahan a návrhář Christian Siriano, aby se podělili o svůj komentář při příchodu hvězd, zatímco filmová expertka Keltie Knight a Tiffany Smith poskytne fanouškům jedinečný pohled na červený koberec ze střechy Ripley's na Hollywood Boulevard. Společnost Recording Academy nedávno oznámila, že letošní ceremoniál se bude mírně lišit díky třem novým kategoriím: Nejlepší africký hudební výkon, Nejlepší alternativní jazzové album a Nejlepší popová nahrávka.

Filmové trháky z minulého roku a jejich hlavní hvězdy budou v popředí zájmu během červeného koberce E! Živě z Oskarů v Dolby Theatre v Hollywoodu, se speciálními okamžiky pro fanoušky z celého světa.

Nejvíce nominovaným filmem večera je Oppenheimer Christophera Nolana, který se uchází o 13 cen, včetně nominací pro hvězdy Cilliana Murphyho, Emily Blunt a Roberta Downeyho Jr. Barbie, nejvýdělečnější film roku 2023, si mezitím vysloužila osm nominací, přičemž za své hvězdné výkony byli oceněni Ryan Gosling a America Ferrera. Mezi další herecké ikony, které se zúčastní předávání cen, patří Jennifer Lawrence, Matthew McConaughey, Lupita Nyong'o, Michelle Yeoh, Dwayne Johnson, Zendaya a Nicolas Cage.

Producentem Živě z E! je Den of Thieves s výkonnými producenty Jessem Ignjatovicem, Evanem Pragerem a Barb Bialkowski.


O NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

Jako jedno z předních světových zábavních portfolií dodává NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer kvalitní obsah a působivé značky do více než 160 oblastí v Evropě, na Středním východě, v Africe, Latinské Americe a Asii a Tichomoří. Mezi jedinečné značky, které poskytují místnímu publiku po celém světě celou škálu zábavních zážitků, patří UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo a DreamWorks. Universal+ (hybridní lineární a nelineární služba) agreguje značky skupiny na přidružených platformách a nabízí předplatitelům živé programy a širokou škálu působivého obsahu VOD, včetně premiér na území a úplných sad, vše dostupné na jednom místě. Činnost NBCU zaměřená přímo na spotřebitele mimo USA zahrnuje Hayu, službu SVOD pro plnou realitu dostupnou ve 45 oblastech – včetně Spojeného království, Kanady a v celé Evropě a Asii a Tichomoří.

NBCUniversal je jednou z předních světových mediálních a zábavních společností. Vytváříme prvotřídní obsah, který distribuujeme v rámci našeho portfolia filmu, televize a streamování a oživujeme prostřednictvím našich tematických parků a spotřebitelských zkušeností. Vlastníme a provozujeme přední zábavní a zpravodajské značky, včetně NBC, NBC News, MSNBC, CNBC, NBC Sports, Telemundo, NBC Local Stations, Bravo, USA Network a Peacock, naší prémiové streamovací služby podporované reklamou. Vyrábíme a distribuujeme prvotřídní filmovou zábavu a programy prostřednictvím Universal Filmed Entertainment Group a Universal Studio Group a prostřednictvím Universal Destinations & Experiences máme světově proslulé zábavní parky a atrakce. NBCUniversal je dceřinou společností Comcast Corporation.


Martina Zvířecí, PR TV Consulting, 11. 3. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.03.2024 • Vyberte si, co vás baví na Prima ZOOM
08.03.2024 • Závěrečná kola SP v biatlonu se jedou v Severní Americe
07.03.2024 • Opulentní Síla osudu se do Metropolitní opery vrací po třiceti letech, na plátnech kin bude vůbec poprvé
06.03.2024 • Špičkový evropský fotbal zůstává na Sport1 a Sport2
03.03.2024 • Váš talíř poznání na Prima ZOOM
01.03.2024 • Sobotních 11 hodin s rychlými a nejrychlejšími koly

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist