Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 00:38:05   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Technika | Články
 

Panasonic sehraje klíčovou roli při podpoře olympijských a paralympijských her v Paříži

  Autor: PRAM , e-mail: jan.potucek@pram.cz Přidané: 17.04.2024


Panasonic Connect Co., Ltd. dodá nejmodernější AV řešení, včetně profesionálních displejů, zařízení pro produkci vysílání a projekčních systémů, pro olympijské hry v Paříži 2024, které se budou konat ve Francii od 26. července do 11. srpna, a paralympijské hry v Paříži 2024, které jsou naplánovány od 28. srpna do 8. září.


Jako celosvětový olympijský partner, celosvětový paralympijský partner a zakládající člen programu The Olympic Partner (TOP) bude společnost Panasonic úzce spolupracovat s Mezinárodním olympijským výborem (MOV), pařížským organizačním výborem olympijských her a olympijskými vysílacími službami (OBS) na poskytování rozsáhlé podpory při pořádání akcí.

V souladu s cílem, aby se Paříž 2024 stala co nejudržitelnější událostí, navrhuje společnost Panasonic inovativní řešení přetrvávajícího nedostatku pracovních sil v tomto odvětví a výzev sofistikovaného vizuálního vyjadřování. IT/IP platforma KAIROS společnosti Panasonic bude dodávat video obsah na velké LED obrazovky téměř na všech soutěžních místech (celkem jich bude 26), což zjednoduší složité pracovní postupy a zefektivní operace tím, že bude produkovat obsah až pro tři místa prostřednictvím jediného jádra KAIROS.

Ve všech 29 tiskových centrech budou instalovány vzdáleně ovládané kamery, díky nimž lze konsolidovat simultánní tlumočení v hlavním tiskovém středisku (MPC) a poskytovat překladatelské služby ze vzdálených míst, což snižuje potřebu cestování. Tato řešení zvýší provozní efektivitu a vyřeší hardwarové a softwarové aspekty ve srovnání s předchozími událostmi.

Jedná se o dosud největší nasazení projektorů na sportovištích olympijských a paralympijských her. Společnost Panasonic plánuje nainstalovat 130 laserových projektorů. Mezi nimi je i nejmenší a nejlehčí projektor na světě1, který se může pochlubit o 40 % menším tělem2 než předchozí modely. Projekční technologie společnosti Panasonic šetří práci, snižuje alokaci zdrojů na dopravu, skladování a instalaci, což snižuje uhlíkovou stopu akce.

Nedávno představená služba Remotely Managed Service společnosti Panasonic navíc umožní operátorům spravovat a monitorovat rozsáhlé multiprojekční systémy prostřednictvím cloudu a řešit potenciální vychýlení obrazu způsobené faktory, jako jsou vibrace, aniž by byli přítomni na místě. Všechny tyto inovace přispějí k tomu, aby se akce zaměřila na udržitelnost.

Společnost Panasonic poskytuje AV vybavení a služby olympijským a paralympijským hrám již více než 30 let, počínaje Barcelonou v roce 1992. V říjnu 2014 se navíc společnost Panasonic zapsala do historie jako první japonská společnost, která se stala celosvětovým paralympijským partnerem Mezinárodního paralympijského výboru, čímž přispěla k míru a rozvoji v mezinárodním společenství, stejně jako k propagaci a popularizaci sportů pro tělesně postižené.

Svojí vizí "Sdílení vášně" pomáhá společnost Panasonic zprostředkovat drama, napětí a emoce elitních atletických soutěží lidem po celém světě prostřednictvím svých sponzorských aktivit. Společnost Panasonic z celého srdce podporuje poslání paralympijských her, kterým je podpora inkluzivní společnosti pro osoby se zdravotním postižením tím, že popularizuje sportypro tělesně postižené. Jsme i nadále odhodláni vytvářet produkty a služby, které uspokojí každého, včetně seniorů a osob se zdravotním postižením.


Další informace naleznete na webových stránkách http://www.paris2024.org/ nebo Panasonic Connect pro olympijské a paralympijské hry na adrese https://panasonic.net/cns/olympic.


O skupině Panasonic

Společnost Panasonic Group, která byla založena v roce 1918 a dnes je celosvětovým lídrem ve vývoji inovativních technologií a řešení pro nejrůznější aplikace v oblasti spotřební elektroniky, bydlení, automobilového průmyslu, průmyslu, komunikací a energetiky, přešla 1. dubna 2022 na systém provozních společností, kdy Panasonic Holdings Corporation slouží jako holdingová společnost a pod její hlavičku spadá osm společností. Skupina vykázala konsolidované čisté tržby ve výši 8 378,9 miliardy jenů (cca 59,4 miliardy eur) za rok končící 31. března 2023. Chcete-li se dozvědět více o skupině Panasonic, navštivte: https://holdings.panasonic/global/


O společnosti Panasonic Connect Europe

Společnost Panasonic Connect Europe zahájila činnost 1. října 2021 a vytvořila novou agilní organizaci zaměřenou na B2B.Společnost s více než 400 zaměstnanci pod vedením generálního ředitele Hiroyuki Nishiuma si klade za cíl přispívat k úspěchu svých zákazníků inovativními produkty a integrovanými systémy a službami - to vše s cílem naplnit svou vizi měnit práci, rozvíjet společnost a propojit se s budoucností.

Panasonic Connect Europe má sídlo ve Wiesbadenu a skládá se z následujících obchodních divizí:

· Divize Mobile Solutions Business pomáhá mobilním pracovníkům zvyšovat produktivitu díky řadě odolných notebooků Toughbook, firemních tabletů a handheldů.

· Divize Media Entertainment Business zahrnuje vizuální systémy (Visual System Solutions), která nabízí řadu spolehlivých projektorů s vysokým jasem a kvalitních displejů; a vysílací a profesionální audiovizuální techniku (Broadcast & ProAV), která nabízí inteligentní řešení pro živou produkci z komplexního portfolia zahrnujícího PTZ a systémové kamery, videokamery, IT/IP platformu Kairos, přepínače a robotická řešení, která jsou široce využívána pro živé snímání událostí a sportu a televizní a xR studia.

· Business and Industry Solutions poskytuje technologická řešení na míru zaměřená na maloobchod, logistiku a průmyslovou výrobu s využitím svého jedinečného přístupu Gemba Process Innovation. Jejím cílem je zvyšovat provozní efektivitu a zlepšovat zkušenosti zákazníků a pomáhat podnikům dosahovat co nejlepších výsledků každý den.

· Panasonic Factory Solutions Europe pomáhá realizovat inteligentní továrny díky široké škále automatizovaných řešení, včetně řešení pro výrobu elektroniky, robotických a svařovacích systémů a inženýrství softwarových řešení.

Pro více informací navštivte: https://eu.connect.panasonic.com

Navštivte stránku Panasonic Connect Europe na LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/panasonic-connect-europe/


Jan Potůček, Senior Consultant, PRAM Consulting, 15. 4. 2024





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.03.2024 • EET Group se stala distributorem displejů Leyard, kterými jsou vybavena studia RTL, O2 TV Sport či TV Markíza
15.02.2024 • O2 TV Sport nasadí dron v hokejové extralize. Diváky čeká unikátní přenos pod můstkem v Klingenthalu
14.07.2023 • Vysielanie Televíznych novín sa od soboty vracia do vynoveného a ešte modernejšieho štúdia
02.01.2022 • Ak ste na Vianoce dostali smart elektroniku, dajte si pozor na hackerov
08.12.2021 • Philips TV představuje nové Mini LED televizory
29.10.2021 • Éra teletextu sa končí, nahrádza ho HbbTV, EPG či internet

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist