Voyo.cz si pro své uživatele připravilo další tématický týden!
20.04.2012 zdroj: Voyo.cz
Hororový týden ve dnech 19. dubna – 26. dubna:

Saw 3D - Poslední díl hororové série nám odpoví na všechny doposud nezodpovědné otázky. Skupina přeživších šíleného zabijáka Jigsawa hledá spásu u svého kolegy. Jeho temná minulost ale rozvine víc, než jen přátelství.

Čtvrtý druh - Film o mimozemské aktivitě byl natočený dokumentární formou a vychází ze skutečných událostí, ke kterým dochází na severu Aljašky. Krásná Mila Jovovich se snaží přesvědčit své okolí o tom, že jí UFO vzalo její milovanou dceru. Zhroutí se matka dvou dětí nebo se najde někdo, kdo jí bude ochoten pomoci?


Novinkové tituly na VOYO

Utržený ze řetězu - Morgan Freeman a Jet Li v akčním dramatu, kde mentálně zaostalý chlapec umí jediné - zabíjet. K porozumění života jako takového musí ujít dlouhou cestu, na které mu pomáhá především hudba, přátelství a láska.

Kasandřin sen - Kriminální zápletka, kde se dva bratři snaží dostat ze své těžké finanční situace. Jejich strýc jim nabídne možnost, jak se dostat z problémů, vyřeší ale vše bez toho, aniž by neskončili za mřížemi?


Sportovní zážitky s VOYO

Monte Carlo Rolex Masters 2012 - celý tento týden v přímém přenosu mohou diváci na Voyo.cz a Nova Sport sledovat sérii tenisových přímých přenosů. Toto klání, které se hraje již od roku 1897 a je zařazeno do elitní kategorie ATP World Tour Masters 1000, vždy přináší ten nejlepší tenis.


Martina Vrňáková, PR koordinátor

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/14497/voyo-cz-si-pro-sve-uzivatele-pripravilo-dalsi-tematicky-tyden/