Stáhněte si program NOVA International na první (5.) vysílací týden
14.01.2016 zdroj: satCentrum
V pondělí 1. února startuje kanál NOVA International, která bude mezinárodní verzí nejsledovanější české stanice TV Nova. V jejím vysílání dostanou prostor ty nejoblíbenější původní pořady televize Nova, které mají licenci pro vysílání v zahraničí. Vysílání stanice NOVA International přinese obdobné programové schéma jako televize Nova v České republice, se všemi pořady vlastní produkce, u kterých společnost disponuje právy pro šíření v zahraničí. „Publikum se v programu NOVA International dočká oblíbených seriálů v čele s Ordinací v růžové zahradě 2 a Ulicí, a také všech zpravodajských a publicistických relací,“ doplňuje Alex Ruzek, programová ředitelka skupiny Nova.

NOVA International nahradí stávající volně šířené stanice skupiny Nova na Slovensku, a doplní nabídku prémiový sportovních stanic NOVA Sport 1 a NOVA Sport 2, které nabízejí řadu atraktivních přenosů a prestižních sportovních akcí. Všechny tři stanice skupiny Nova, které je možné šířit na Slovensku, si diváci budou moci vychutnat v HD kvalitě.

Stanice již zveřejnila svůj programový přehled na první vysílací týden, což je 5. kalendářní týden od 1. do 7. 2. 2016. Tento televizní programový plán si můžete již dnes stáhnout na webu satCentrum v sekci TV download.


Redakce satCentrum, 14. 1. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/16431/stahnete-si-program-nova-international-na-prvni-5-vysilaci-tyden/