Pozvánka na Seafood Festival dnes 12. 6. na Střeleckém ostrově v Praze
12.06.2016 zdroj: TV Prima
Dnes, v neděli 12. června se na Střeleckém ostrově uskuteční pátý ročník pražského Seafood festivalu. V období těsně před letními prázdninami budou návštěvníky čekat pokrmy z mořských plodů a ryb, stejně jako nejčerstvější suroviny k přípravě delikátních pokrmů. Tento ročník bude více v duchu světové seafood gastronomie představené přímo kuchaři a rybáři z Chorvatska, Itálie, Řecka a dalekých Malediv. Budou samozřejmě zastoupeny jak známé restaurace (Miminoo, Rest, Chorvatské ryby, Chez Marcel, ...), tak i nová jména pražské seafood scény.

Návštěvníci se mohou těšit také na bohatý doprovodný program. Tentokrát atmosféru doplní živé kapely převážně v latino rytmu: Anni Ma trio, Latino-Gypsy kvartet , Mr. Loco a Pragasón „la música cubana en Praga“.

Kromě delikates (buzara, rizota, paella, ceviche, tataráky, carpaccia, grilované steaky tuňáka, ....) k degustaci návštěvníci také jistě ocení unikátní trh s čerstvými rybami, mořskými plody, olivovým olejem a bohatou nabídku vín. Přímořskou atmosféru si tak budou moci vychutnat v úplnosti.

Hlavním cílem, kromě příjemné sousedské zábavy, je nejen poznání a propojení různých kultur prostřednictvím jejich kuchyní, ale také prezentace rybí a seafood gastronomie jako ideální pro letní období i zdravý životní styl na celý rok.

Konání akce: 11.00 - 22.00 hod.
Místo akce: Střelecký ostrov
vstup - konzumační vstupenka 20 Kč, kterou můžete ihned použít k placení
https://www.facebook.com/events/1679427508977737/


Za Seafood Festival Nikol Klevcovová

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/16557/pozvanka-na-seafood-festival-dnes-12-6-na-streleckem-ostrove-v-praze/