Inside TV UHD kódovaně z družice Astra 1M
23.10.2016 zdroj: Digitalfernsehen
Mezinárodní poskytovatel televizních programů Tern (Television Entertainment Reality Network) po verzi s vysokým rozlišením kóduje po roce provozu i verzi Inside TV UHD na satelitu Astra 1M na orbitální pozici 19,2° východně. V minulém roce patřila Inside TV ke stanici, která byla jako první spuštěna v ultra vysokém rozlišení na této satelitní pozici. Kanál, který svůj program směřuje převážně na mužskou cílovou skupinu, přitom vysílal volně (FTA). Jako kódovací systém se využívá Nagravision 3.

Teprve před nedávnem provozovatel už omezil příjem HD verze - Inside TV HD a od té doby je dostupná už jen kódovaně v satelitní platformě HD Plus. Kromě sportu a zábavy kanál Inside TV divákům v HD a v UHD nabízí širokou paletu pořadů, v budoucnosti chce kanál velmi rozšířit svou interaktivitu.

Parametry pro příjem Insight TV UHD z družice Astra 1M: transponder: č. 51, povider: SES, kmitočet 12,344 GHz, horizontální polarizace, norma: DVB-S2/8PSK, Symbol Rate: 30000kSymb/s, FEC: 2/3.

Parametry pro příjem Insight TV HD z družice Astra 1KR: transponder: č. 2, provider: SES, kmitočet: 11,229 GHz, vertikální polarizace, norma: DVB-S2/8PSK, Symbol Rate: 22000 kSymb/s, FEC: 2/3.


S využitím zdroje: kw, Digitalfernsehen.de, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/16647/inside-tv-uhd-kodovane-z-druzice-astra-1m/