Oscarový vítěz Moonlight ode dneška na Aerovodu
06.04.2017 zdroj: Aerofilms
Americká indie událost Moonlight, která si z letošního předávání Oscarů odnesla 3 sošky včetně té pomyslně nejvyšší za nejlepší film, je ode dneška k vidění na VOD platformě Aerovod.cz. Diváci, kteří Moonlight nestihli vidět v kině nebo si chtějí magický zážitek s filmem zopakovat v pohodlí svého obýváku, ho tak nyní mohou legálně přehrát či stáhnout v HD kvalitě za pár desítek korun.

MOONLIGHT na Aerovodu: www.aerovod.cz/katalog/moonlight

Film Moonlight (Barry Jenkins, 2016) vypráví nadčasový příběh dospívání zranitelného chlapce Chirona, který bojuje o své místo v prostředí chudého a drogami svíraného Miami.

Jeho tvůrci budou zřejmě dlouho vzpomínat na únorový oscarový ceremoniál, během kterého byl oceněn adaptovaný scénář k filmu podle divadelní hry Tarella Alvina McCraneyho a výkon ve vedlejší roli herce Mahershaly Aliho. Na závěr večera byl jako nejlepší film roku nejprve vyhlášen favorit Oscarů muzikál La La Land, během děkovné řeči však byl odhalen omyl a na podium přišel správný tým filmu Moonlightu. Společnost PricewaterhouseCoopers, která desítky let zajišťuje administrativní chod Oscarů, se ihned po předávání veřejně omluvila za chybu, kterou způsobila záměna obálek se jmény vítězů.

Více o filmu: www.aerofilms.cz/filmy/325-Moonlight
Trailer: www.youtube.com/watch?v=8hhV1ZpqFtQ


Zuzana Raušová, Aerofilms.cz, 6. 4. 2017

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/16803/oscarovy-vitez-moonlight-ode-dneska-na-aerovodu/