Markíza: Na telo s Eduardom Hegerom, Jurajom Šeligom a Erikom Tomášom
25.09.2021 zdroj: TV Markíza
Budúcnosť tejto vlády zostáva nejasná. Hnutie Sme rodina sa opäť vyhráža odchodom z kabinetu a otázne je tiež to, ako sa na fungovaní vlády podpíše rozpad strany Za ľudí. Naďalej zostáva napätá aj situácia v bezpečnostných zložkách. Pokračujúce vyšetrovanie veľkých káuz tento týždeň viedlo až k odsúdeniu bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika.


Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu v relácii Na telo rozprávať s premiérom Eduardom Hegerom (OĽaNO). V prvej časti relácie aktuálne témy rozoberieme s podpredsedom strany Za ľudí Jurajom Šeligom a s podpredsedom strany Hlas-SD Erikom Tomášom.

Divákom Na telo ponúkneme aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, ktorý ukáže, ako Slováci dôverujú lídrom jednotlivých strán, premiérovi Eduardovi Hegerovi a prezidentke Zuzane Čaputovej.

Aj túto nedeľu štartuje Na telo na obrazovkách TV Markíza v tradičnom čase o 13:00 hod. TV upútavka: https://youtu.be/Rr4fevXDVUM

Na webe TVNOVINY.SK nájdete aj najnovšie vydanie utorkového Na telo PLUS, v ktorom bol hosťom moderátora Michala Kovačiča bývalý šéf Slovenskej informačnej služby Vladimír Pčolinský. Aktuálne Na telo PLUS: https://bit.ly/NTP_Pcolinsky


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 24. 9. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/17971/markiza-na-telo-s-eduardom-hegerom-jurajom-seligom-a-erikom-tomasom/