Hosťami relácie Na telo budú túto nedeľu Igor Matovič a Boris Kollár
08.09.2023 zdroj: TV Markíza
Parlament sa tento týždeň neúspešne pokúsil otvoriť mimoriadne schôdze. Poslanci sa na nich mali venovať téme nelegálnej migrácie, pretrvávajúcemu problému s detskými pohotovosťami aj novele Trestného zákona. Do predčasných parlamentných volieb ostávajú tri týždne a politické strany sa naplno venujú vrcholiacej kampani.


Aj o týchto témach sa bude moderátor Michal Kovačič už túto nedeľu 10. septembra 2023 v relácii Na telo rozprávať s lídrom hnutia OĽaNO Igorom Matovičom a predsedom Sme rodina Borisom Kollárom.

Okrem toho prinesie Na telo aj exkluzívny prieskum dôveryhodnosti zahraničných lídrov vrátane Vladimira Putina, Donalda Trumpa či Viktora Orbána.

Relácia Na telo sa tradične začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a na webe TVNOVINY.sk. TV upútavka: https://youtu.be/bky7_WRiubU

Na spravodajskom portáli TVNOVINY.sk nájdete aj najnovšie vydanie Na telo PLUS, v ktorom sa o nelegálnej migrácii a výrokoch Milana Majerského na adresu LGBTI+ rozprával moderátor Michal Kovačič s Janou Bittó Cigánikovou, Františkom Mikloškom a Tomášom Tarabom.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 8. 9. 2023


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/18618/hostami-relacie-na-telo-budu-tuto-nedelu-igor-matovic-a-boris-kollar/