Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 17:32:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Zlepšete svou kondici i náladu s pořadem Jóga pro život na Fine Living

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 19.03.2012


Začněte úspěšný den pomocí dynamických jógových cvičení vhodných pro každý životní styl i všechny úrovně fyzické zdatnosti s novým pořadem Jóga pro život. Vysílá ho stanice Fine Living každé ráno v 6.50. Každý kurz se skládá z rychlého workshopu zaměřeného na konkrétní pozici, po němž následují rozcvička a samotné cvičení. Lifestylovou televizi Fine Living zastupuje v Česku a na Slovensku společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.


Cvičení v novém seriálu Jóga pro život vede mistr Kurt Johnsen, zakladatel populárního a uznávaného jógového systému American Power Yoga. Kurtovými kurzy již prošly tisíce účastníků a sám pro svůj systém vyškolil desítky instruktorů. V Kurtově kurzu se naučíme pozici psa hlavou vzhůru a vysvětlíme si, proč je vhodná k otevření a protažení trupu, protažení páteře a posílení svalů. Celý kurz se skládá z rychlého workshopu zaměřeného na pozici, po němž následuje rozcvička a cvičení.

Poté si zdokonalíme pozornost, a to na základě pozice orla, která umožňuje skvělé protažení stehen, boků, ramen a horní části zad. Tato pozice představuje přirozený lék na zlepšení koncentrace a rovnováhy, protože ke správnému provedení vyžaduje opravdové soustředění. Dále vám Kurt ukáže, jak vám může jóga pomoci zachovat si i ve vyhrocené situaci klid – k tomu je ideální pozice volavky.

Jóga pro život televize Fine Living je dokonalým začátkem každého dne. Začíná vždy deset minut před sedmou hodinou ráno.


Více o stanici Fine Living

Vítejte na Fine Living – televizním kanálu, který dodá vašemu životnímu stylu jasné kontury. Vašimi průvodci budou skuteční experti ve svém oboru, kterým zároveň nechybí smysl pro humor. Nechte se inspirovat nejnovějšími trendy v designu a moderním životním stylu! Jednotlivé špičkové pořady se věnují nejpřitažlivějším tématům, konkrétně bydlení, vaření, cestování, stylu a zdraví. Lifestyle televizi FL lze sledovat přes české kabelové a satelitní operátory (např. UPC, O2, SmartComp, Self Servis, NejTV, CentroNet, RioMedia). Vysílá v českém jazyce.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Da Vinci Learning, Da Vinci U, Fine Living, Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.03.2012 • Poznejte fascinující příběhy přírody v seriálu BBC Život již tuto neděli na Spektru
16.03.2012 • Formula 1 štartuje na Dvojke už tento víkend
14.03.2012 • Formule 1 zahajuje tento týden na TV NOVA, NOVA Sport a Voyo.cz
09.03.2012 • MET in HD: program satelitních přenosů sezóny 2012 - 2013
08.03.2012 • ATP World Tour 1000 startuje na NOVA Sport již tuto neděli!
07.03.2012 • Na 8.března připravila TV5MONDE speciál k Mezinárodnímu dni žen

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist