Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 12:53:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Cesty domů: 126. díl – Jenom mě drž

  Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 26.05.2012


V pondělním díle seriálu Cesty domů uvidíte: Ivana se rozhodla předvolat Báru v kauze Marcela a obvinit ji ze spoluviny. Podaří se Honzovi Báře nějak pomoct, nebo bude muset Bára k soudu? Alice dostala od Vencla nařízeno operovat Josefa Křečka, se kterým měla kdysi románek. Alice prosí Rudolfa, aby operaci převzal místo ní. Pomůže jí docent?


Petr se po další hádce s Pacinou odstěhoval do ordinace. Co bude dál s jejich manželstvím? Dan už nechce kvůli mámě ubližovat jiným lidem. Nechá si proto od psychiatra předepsat léky, které mají potlačit jeho agresivitu. Pomůžou mu?

Sledujte stý dvacátý šestý díl seriálu Cesty domů v pondělí 28. května ve 20.00 na Prima family.


Dan se vzdal dovolené s Vendy, aby se mohl starat o mámu, která mu snad poprvé v životě dala najevo, že ho potřebuje. Jenže Danovi začíná být jasné, že máma sleduje především své vlastní cíle. A ty se mu přestávají líbit. Už kvůli ní nehodlá nikomu ubližovat. Proto jde za psychiatrem a nechá si napsat léky, které mají potlačit jeho záchvaty agresivity. Jenže Ivana mu je naschvál vyhodí. Dan se začíná dostávat do stresu. Chtěl by zůstat s Vendy a prožívat konečně normální vztah s normální holkou. Je jí vděčný za to, že stojí při něm a snaží se ho přivést na jiné myšlenky. Kéž by se jí tak mohl se vším svěřit. Odhodlá se k tomu? A co by mu Vendy řekla?

Ivana hledá stále nové a nové způsoby jak ničit lidi, kteří mají nějaký vztah k Honzovi a Bernátovým. Když jí dá Dan najevo, že on jí v ničem podobném nehodlá pomáhat, pustí se do pomsty sama a naplno. Tentokrát je na řadě Bára. Ivana ji nechá předvolat v kauze Marcela. Na základě Bářiny dřívější výpovědi ji chce dostat k soudu za spoluvinu. A vypadá to, že se jí to taky podaří. Honza s Vejnarem se snaží vymyslet cokoliv, aby Báře pomohli, ale důkazy bohužel mluví proti ní. Ivana přitvrdí a začne Báru ještě navíc vydírat. Podaří se Honzovi Ivanin útok odrazit? Nebo bude muset Bára opravdu k soudu?

Na operaci na kardiochirurgii se objednal jistý Josef Křeček. Protože jde o prominentního pacienta, Vencl ho přidělí Alici. Ta se naoko vzpírá, Josef už totiž byl kdysi jejím pacientem, s nímž si začala románek. Když Vencl zjistí, jak se věci mají, naschvál Alici nařídí, aby ho operovala. Alice má strach – Křeček je její přítel a ona si navíc moc dobře uvědomuje, že je mizerná doktorka. Zajede proto za Rudolfem do ordinace a prosí ho, aby Křečka operoval on. Rudolf jí ale pomoc odmítne. Právě v ordinaci ji zastihne telefonát, že Josefův stav se zhoršil a on musí okamžitě na sál. Kdo ho nakonec bude operovat?

Pacina už si neví s Petrem rady. Petr sedí, mlčí, nekomunikuje. A pokud ano, hned se pohádají. Po jedné takové hádce se Petr sebere a odstěhuje se do ordinace. Staví se tam za ním Stázka, ale tentokrát ne proto, aby s ním strávila příjemný večer.

Vysvětlí mu, že jí lichotí, jak se o ni s Rudolfem přetahují. Ale to je všechno – ona je ze staré školy, nehodlá mu rozbíjet manželství. Když se Rudolf dozví, kde Petr bivakuje, vypraví se za ním. Moc dobře ví, že stačí Petra naštvat, a on hned přestane truchlit. Komu se nakonec povede vytrhnout Petra z letargie? A kdo zazvoní u Paciny?

Sledujte stý dvacátý šestý díl seriálu Cesty domů v pondělí 28. května ve 20.00 na Prima family.


Josef Ducký, PR koordinátor, FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.05.2012 • Den jako korálek a šéf je na koni
25.05.2012 • Otázky Václava Moravce 27. 5. 2012
25.05.2012 • Prime-time líderstvo Markíza group včera so 4. najlepšími výsledkami v tomto roku
25.05.2012 • Nebíčko v papuľke – epizóda 27 Zo salaša do mesta
24.05.2012 • Modré z neba jednotkou na trhu!
24.05.2012 • TV Nova - léto 2012

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist