Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 25.05.2024 - 06:37:06   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v prosinci na Travel Channel

  Autor: Channels , e-mail: logo/travel_channel.gif Přidané: 02.12.2012


Travel Channel vám usnadní cestování, proto sledujte v prosinci nové ještě zajímavější dokumenty. Pečená holubí hlava nebo kaše z jehněčího mozku, neztrácíte chuť? Nenechte si ujít sérii dokumentů Americká bizarní jídla. Báječné vyjížďky na motocyklu - Skandinávie jsou nové díly dokumentu, kde Henry Cole opráší kůži a zamíří na 4000 km jízdu přes Norsko, Švédsko a Finsko. Výpravu za zjištěním současného stavu ve Spojených státech, můžete sledovat v dokumentu, Jak to chodí v Americe. V těch nejlevnějších starých autech, které si umíte představit, se John a Tony vydají na cestu z Berlína do Jižní Afriky. Zajímá vás, zda dojeli do cíle? Řekněte "ano" a vydejte se se Svatebními destinacemi za věčným štěstím. V premiérách Jeďte dnes a Na palubě se vyhnete zimním mrazům a objevíte decentní luxus, dobré jídlo i fascinující místa.



Americká bizarní jídla

Bizarre Foods Amerika slaví únik z běžné kuchyně a charakteristik, které najdeme všude ve Spojených státech. Od tradičních jídel převzatých od přistěhovalců k moderní kuchyni narozené a odchované americkou inovací, USA je spojenou nádobou známých i exotických kultur. Ať už je to celý pečený aligátor v oblasti, kde žije etnikum Cajun, doušek kuřecí krve na farmě za Seattlem nebo jehněčí jazyk v jedné z restaurací priciest Beantown je, Amerika je pokladnicí bizarních potravin a fascinujících příběhů. Kdo nejlépe prozkoumá tuto červenou, bílou a bizarní formou švédského stolu, než Andrew Zimmern, mistr kulturní kuchyně? Od přímočarých myšlenek inovátorů, kteří zpochybňují způsob, jakým udržujeme jídlo dle starých tradičních způsobů naživu, bude Bizarre Foods Amerika zkoumat supermodernu a nemohu-věřit-že-to-ještě-děláme-postaru. Takže ať už je to pečená holubí hlava v Texasu nebo kaše z jehněčího mozku v San Diegu, Andrew nikdy neztrácí chuť.

Každou neděli od 16. prosince v 19:00 hodin



Báječné vyjížďky na motocyklu - Skandinávie

Henry Cole opráší kůži a zamíří do Skandinávie na 4000 km jízdu přes Norsko, Švédsko a Finsko. V Norsku zažije jednu z nejlepších horských jízd vůbec, Henry je ve svém živlu. To nastane, jakmile se dostane na slavnou klikatou silnici Trollstigen. Výlet do města Hell na setkání s Miss Universe 1990, jak se zdá, připraví Henrymu nejrůznější zprávy. Jakmile se ocitne na krásných švédských silnicích, je opět v klidu a spěchá do Finska. Zde se setká s bývalým závodníkem rallye Tommi Mäkinenem a žasne nad jeho neuvěřitelnou kolekcí kol. Bude přívalový déšť a opakující se fjord důvodem k ukončení Henryho cesty nebo si ho naopak získají velkolepé scenérie? Můžete si být jisti, Henry bude první, kdo vám to poví.

Každou neděli od 16. prosince v 21:00 hodin



Jak to chodí v Americe

Je fakt, že Julian Hanton byl zvolen "Prom je nejvíce trapné Datum" je překvapením pro každého? To je jedna z prvních věcí, kterou odhalíme při Julianově návštěvě svých pečovatelů, u kterých strávil v 90. letech rok svého života v Kalifornii. Tak začíná Julianova výprava za zjištěním současného stavu ve Spojených státech. Po pokusu zastavit se v Hollywoodu, Julian zamíří do notoricky známých čtvrtí South Central a Watts a je překvapen tím, co najde. Opouštějíc Kalifornii vydá se Julian do Louisiany, aby se setkal s upírem předtím, než v Texasu posnídá tequillu s Kinky Friedman. Poté co se pokusí ošidit cestu do Harvardu v Bostonu, naplní Julian svou osobní fantazii tím, že navštíví Dollywood v Tennessee. Pak se připojí ke skupině maskovaných bojovníků proti zločinu v Seattlu, v New Yorku se Julian dostává do cíle své cesty, kde se zapojí do masivní polštářové bitvy na Union Square. Pro Juliana se směle hodí slavný texaský slogan "Keep Austin Weird". Takže "Keep Hanton Weird", protože je to, tak Jak to chodí v Americe.

Každou neděli od 2. prosince v 20:00 hodin



Vrak Trek

Skutečnost, že někdo přežil Trabant Trek dokonce, že je připraven na další cestu, je zázrak sám o sobě. Skutečnost, že John Lovejoy a Tony Perez nejen přežili, ale nyní nastupují na podobné dobrodružství je svědectvím smyslu člověka buď pro vytrvalost, nebo pro hloupost; v tomto případě asi dobrá pomoc pro oba. Pro jejich nejnovější šílené dobrodružství verbují John a Tony čtyři nové členy týmu, kteří se s nimi vydají na cestu z Berlína do Jižní Afriky v těch nejlevnějších starých vracích, které si umíte představit. Podle očekávání vzhledem k Johnově vznětlivosti výlet rychle sestupuje do chaosu. Řízení zchátralého Renaultu na dálnici při 120 km/h na třetím rychlostním stupni je, jak Susan brzy zjistí, jistý způsob, jak motor zcela odrovnat. Bojujíc o to, aby se vůbec dostali z Evropy, dohaduje se tým v podstatě bez ustání. Poté, co se v Africe jejich problémy rychle množí, jim bylo na hranici s Mauretánií řečeno, že už nemohou získat víza na hranicích a k tomu, aby je získali, se musí vrátit do Rabatu. Rabat je přes 2000 km zpět. Po utrpení z loupeže a zatýkání se atmosféra v týmu stává stále více nepřátelskou, a protože silnice i nadále zhoršují, rozplývají se i veškeré naděje na dojezd do Jižní Afriky. Název treku nebyl nikdy tak příhodným jako nyní.

Každé úterý 11. prosince v 21:00 hodin



Svatební destinace

Svatební obřad je jednou z nejdůležitějších událostí ve všech asijských kulturách. Páry musí vydržet mnoho pro a proti, aby bylo dosaženo manželského stavu od praktičnosti až k absurditě, jak se prolíná kulturní tradice, pověra i náboženství. V každé části Miss Universe Malaysia 2011, Deborah Henry, následuje dva páry a snaží se pro ně vyjednat složité rituály. Jeden z párů přicestoval do země na svou svatbu a hledá okouzlující místo pro své oslavy, zatímco druhý je místní pár plánující tradiční svatební obřad. Deborah cestuje po celé Asii, z Thajska do Indonésie, Malajsie do Singapuru, na Filipíny a Tchaj-wan, aby se setkala s nervózními nevěstami a pyšnými ženichy. Od jeleních pro k líbání nevěsty, Deborah se ponoří do všeho, co vyvrcholí v tento zvláštní den. Takže řekněte, "ano" a vydejte se se Svatebními destinacemi za věčným štěstím.

Každé pondělí od 3. prosince v 19:00 hodin



Jeďte dnes

Tento měsíc uniká, v Itálii Jeďte dnes zimním mrazům, jak Gareth Davis objevuje Neapol a Sorrento nad a pod zemí. Julie Peasgood zavítá na běloskvoucí řecký ostrov Mykonos a Ben Hull navštěvuje nejžhavější turistická místa v peruánské metropoli Limě.

Premiéra v pondělí 3. prosince v 19:30 hodin



Na palubě

Cheryl Baker se vydává na plavbu po Středozemním moři lodí Azamara Club cruise, přičemž objevuje decentní luxus, dobré jídlo i fascinující místa. Menší velikost výletní lodi přitahuje lidi, kteří chtějí relaxovat na palubě stejně tak jako v přístavu. Také Julie Peasgood navštěvuje karibský St Maarten a Jonathan Beaumont zjišťuje, kdo zvítězil na letošních výročních Cruise Awards v Londýně.

Premiéra v neděli 2. prosince v 18:00 hodin



Placený dokumentárně cestovatelský kanál:

Travel Channel vysílá pro klíčové platformy na českém a slovenském trhu (UPC, DIGI TV, Telefónica O2, UPC Broadband, Orange Slovakia, Magio TV) distribuční signál na satelitu Astra 4A (ex. Sirius 4) na orbitální pozici 4,8 st. východně.

Travel Channel HD pak naladíme na Astře 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz. Najdete nás také na Facebooku!

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, 2. 12. 2012


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.12.2012 • Liga mistrů UEFA 6. kolo na Prima COOL a Prima PLAY Premium (4. a 5. 12. 2012) [ 1 ]
03.12.2012 • Objevujte v prosinci přírodu na Nat Geo Wild
30.11.2012 • Nova Cinema v sobotu slaví páté narozeniny! [ 2 ]
28.11.2012 • Jágrovo Kladno proti Karlovým Varům na FANDOVI [ 1 ]
27.11.2012 • Pobřežní stráž Aljaška (Coast Guard Alaska) na Viasat Explorer
26.11.2012 • National Geographic slaví 125. výročí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist