Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 19:13:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Prima ZOOM objev roku a 3. týden vysílání

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 11.02.2013


Světové premiérové dokumenty přitahují statisíce diváků. V rámci prvního týdne vysílání 4. – 10. 2. zaznamenala Prima ZOOM průměrný celodenní share v cílové skupině D15+: 3,76 %. Jedinečné tipy dalšího týdne vysílání (18. 2. – 24. 2.) jsou zde. Tematické bloky pondělí až neděle od 20.00 do 23.00: Největší katastrofy; Po stopách historie; Fascinující příroda; Zaostřeno na války; Úžasné oceány; Zázraky říše zvířat; Tajemství Země a vesmíru (obsahuje také téma Dinosauři).


18. 2. 21.00 – Supervulkány

Ohrožení života na celé planetě! Hluboko pod povrchem Země dřímá jedna z nejničivějších přírodních sil našeho světa – supervulkány. Až jeden z nich vybuchne, může rozpoutat nukleární zimu a způsobit hromadné vymírání živočichů na celé planetě, podobně jako k tomu nejspíše došlo v třetihorách. Vědci vědí, že k takové obrovské sopečné erupci jednou nevyhnutelně dojde. Nevědí sice kdy, ale už tuší kde.


19. 2. 20.00 – Atlas 4D – Středomoří

Fantastické záběry přináší průřez od nejstarší historie po současnost. Vizuálně dechberoucí cesta časem a prostorem ze tří pozoruhodných míst planety: postupně navštívíme oblast Velké příkopové propadliny v Africe, Středozemí a Havajské ostrovy. Zjistíte, jak tato místa před miliony let vznikala, jak se zde vyvíjelo lidské společenství i jaká je jejich současnost.


20. 2. 21.00 – Ostrov tučňáků

„Tučňáčí Big Brother“ ukáže netušený soukromý život tučňáků. Tučňáci z australského Filipova ostrova (Phillip Island) jsou vyhledávanou turistickou atrakcí, pohled do zákulisí jejich každodenního života je ale ještě mnohem zajímavější. Jejich vzájemné vztahy jsou důležitou součástí přežití v drsných podmínkách. Poznejte s námi život několika tučňáčích rodin prostřednictvím nejmodernějších sledovacích technologií.


21. 2. 22.00 – Bitevní strategie a taktiky – Klamání

Jak se vyvíjely moderní válečné strategie v průběhu 20. století, v čem spočívají, jaké jsou jejich výhody a nevýhody, kde byly použity a s jakými výsledky? Od první světové války až po invazi do Iráku, od obojživelných operací po guerrilový boj. Špičkový seriál pro všechny, kdo se nespokojí s povrchním výkladem – po téhle bitvě může být opravdu každý generál. Seriál zdobí skvělé záběry z akce i přehledná vysvětlující grafika.


22. 2. 20.00 – Utajená moře – Velikáni západu

Strhující podmořské záběry a krása na nečekaných místech vás překvapí. Nejen hluboké oceány dalekých exotických zemí v sobě skrývají rozmanitost a krásu. Stejně překvapivá pro nás mohou být i menší a opomíjená moře, například při pobřeží Velké Británie. Často jsou považována za kalná, studená, nezajímavá místa, pravda je však docela jiná, jak zjistíte při této výpravě mezi fascinující tvory a do podmořských měst.


23. 2. 22.00 – Nejpodivnější zvířata světa

Tato série nabízí podivná zvířata, fascinující svět a nečekané evoluční adaptace. Ve vodě, na souši i ve vzduchu žijí roztodivní tvorové. Ryby, které se pohybují po souši, chobotnice, které se dokáží vydávat za kamení i za hady, kudlanky se svými zvláštními chutěmi, ještěrky, které v sebeobraně vystřelují z očí vlastní krev, létající hadi i skuteční zvířecí upíři. Poznejte jejich zvláštní svět a sami posuďte, které ze zvířat je nejpodivnější.


24. 2. 20.00 – Vláda dinosaurů – Konec hry

Jedinečnou sérii zakončíme druhy dinosaurů, o nichž jste dosud neměli ani tušení – za podpory vynikající animace. Svět dinosaurů byl ještě mnohem barvitější a zvláštnější, než jste si dosud dokázali představit. Seriál kombinuje nejnovější – a často překvapivé – poznatky předních paleontologů s pokročilou počítačovou animací a dává nám nahlédnout do života dinosaurů ve strhujícím „hollywoodském“ stylu. Jaké evoluční změny zajišťovaly dinosaurům přežití? A jak vypadali jejich savčí současníci včetně podivuhodných prabobrů?


www.prima-zoom.cz – unikátní on-line magazín: základní info, program, aktuality, zajímavé články a ještě něco navíc.


Trocha statistiky:

Průměrný share v premiérovém vysílacím pásmu (20:00 - 23:00) v CS D15+ činil 3,40 % a dívalo se průměrně 121 tisíc diváků. Nejsledovanějším dnem byla neděle 10.2. a nejsledovanějším premiérovým večerem sobota 9.2. Největšími hity se stalo „Potápění v Karibiku“ se 177 tisíci diváků (share 4,71 %), „Sfinga zbavená tajemství“ – 166 tis. diváků (share 6,81 %) a „Zvířecí zbraně“ – 165 tis. diváků (share 4,24 %).


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.02.2013 • Víkend s NHL a českými hokejovými hvězdami na NOVA Sport a VOYO
08.02.2013 • Na Prima COOL a Prima PLAY Premium zápasy Ligy mistrů UEFA
07.02.2013 • ČT sport nabídne živě MS v biatlonu, poprvé pořádané v Česku, v HD kvalitě
07.02.2013 • Přesně za rok odstartují na stanicích skupiny Nova Zimní olympijské hry 2014 ze Soči
07.02.2013 • NGC uvádí dokument Vražda prezidenta Lincolna s Tomem Hanksem
06.02.2013 • Bear Grylls se vrací na Discovery Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist