Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 04:38:08   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

ČT 4 Sport dnes startuje i v digitální satelitní televizi UPC Direct

  Autor: PR PRess UPC ČR, a.s. , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 09.02.2006


Praha 9.2 2006. Společnost UPC Česká republika, a. s. (dále UPC nebo společnost) sděluje, že počínaje dneškem večer zařazuje do vysílání své digitální satelitní televize UPC Direct sportovní televizní stanici ČT 4 Sport. ČT 4 Sport startuje v nabídce Rodina jako další přidaný TV kanál. Diváci naleznou ČT 4 Sport na pronajatých abonentských receiverech Philips na předvolbě č. 8.

Digitální satelitní televize UPC Direct tak svým zákazníkům denně nabídne až 63 hodin přenosů a záznamů z XX. zimních olympijských her v češtině, z toho na Eurosportu 24 hodin, na ČT 2 rovněž 24 hodin a na ČT 4 Sport 15 hodin denně. Vedle toho budou moci diváci sledovat zimní olympiádu další desítky hodin v jiných světových jazycích, např. v němčině.

Digitální satelitní televize UPC Direct je beze zbytku dostupná na celém území České republiky.

„Jsem rád, že naši zákazníci budou mít jako jediní v ČR bezkonkurenčně nejrozsáhlejší nabídku televizních přenosů z olympiády,“ komentuje start ČT 4 Sport rozhodnutí Václav Bartoň, generální ředitel UPC.

Výhody digitálního televizního příjmu prostřednictvím UPC Direct, už v ČR důvěrně zná a oceňuje přes 100 000 domácností. Mezi tyto výhody patří zejména kvalita digitálního obrazu, maximálně široká programová nabídka, dostupnost na celém území ČR a jednoduchá obsluha. Elektronický programový průvodce (EPG) – součást UPC Direct - navíc nabízí informace o programech na několik dní dopředu, informace, zda příslušný pořad má titulky, nebo vysílá v tzv. „duálu“ a nastavení původní nebo dabované zvukové verze. Elektronický programový průvodce dále umožňuje zjistit pomocí obrazových výřezů na obrazovce, co nabízejí jiné TV kanály, aniž by se musel přerušit aktuálně sledovaný program. S pomocí EPG lze dále nastavit formát obrazu a umožnit sledování TV kanálů a pořadů pouze těm věkovým skupinám kterým jsou určeny.

Digitální satelitní televize UPC Direct je placenou digitální platformou pro individuální příjem televize a rádií ze satelitu, která bez výjimky pokrývá celé území České republiky. Nabízí česky a slovensky dabované televizní programy, které z velké části nejsou - kromě kabelových sítí - pro českého diváka jinak dostupné. UPC Direct obsahuje základní nabídku Rodina, zvláštní nabídku Plus a prémiové kanály HBO, HBO 2, Cinemax, Hustler TV a XXXtreme. V češtině nebo slovenštině je přitom přístupno 33 TV kanálů, ať už v plné zvukové verzi nebo prostřednictvím titulků.. Programy na UPC Direct jsou řazeny podle následujících žánrů: domácí TV programy, zábavné a dokumentární TV programy, filmové TV programy, sportovní TV programy, dětské TV programy, hudební TV programy, zpravodajské TV programy, vybrané zahraniční TV programy a TV programy pro dospělé.Do žánrových bloků je zařazeno na 67 TV kanálů. Divák může dále sledovat další dvě stovky satelitních televizních programů a poslouchat více než dvě stě satelitních rádii.

Každý nový zákazník UPC Direct v současné době dostane při objednání služby propůjčeno přijímací zařízení či přístupovou kartu zdarma, satelitní anténu za 1 Kč a stejně, tedy 1 Kč, zaplatí jako aktivační poplatek. Dále může využít některou z aktuálně nabízených slev.

Příjem TV signálu prostřednictvím UPC Direct je bezproblémový a nemohou ho narušit žádné vlivy ani případný přesah digitálního terestrického vysílání ze sousedních zemí


Upozornění:

Pozice 8 pro ČT 4 Sport je nastavena pouze na společností standardně propůjčovaných přijímačích PHILIPS. Ostatní zákazníci, kteří využívají vlastní přijímače si musí ČT 4 Sport naladit.

Společnost dále upozorňuje, že v návaznosti na zařazení kanálu ČT4 Sport do vysílání UPC Direct a s tím spojenými technickými postupy dochází na několik hodin k přerušení vysílání stanice ČT24 (na pozici 6). Tato změna je pouze dočasná a vysílání ČT24 bude po nezbytných technických úpravách obnoveno. Společnost se všem divákům toto cestou omlouvá

František Malina, ředitel PR a tiskový mluvčí


Technické pokyny pro následné naladění / změnu kanálu ČT4 SPORT na dodávaných přijímačích PHILIPS:

1. Černý starý přijímač DSX 6010 (M5) - pro urychlené naladění kanálu je nutno provést manuální ladění kanálů dle standardního postupu (automaticky bude tento kanál naladěn přes noc při aktualizaci dat). Doporučujeme provést manuální ladění kanálu.

2. Černý novější přijímač DSR 2111 (S6) - pro urychlené naladění kanálu je nutno provést manuální ladění kanálů dle standardního postupu (automaticky bude tento kanál naladěn přes noc při aktualizaci dat). Doporučujeme provést manuální ladění kanálu.

3. Stříbrný nový přijímač DSR 4101 (S8) - pro urychlené naladění kanálu je nutno provést manuální ladění kanálů dle standardního postupu (automaticky bude tento kanál naladěn okamžitě během dne při aktualizaci dat). Doporučujeme provést manuální ladění kanálu.


Technické pokyny pro zpětné naladění / změnu kanálu ČT24 na dodávaných přijímačích PHILIPS:

1. černý starý přijímač DSX 6010 (M5) - pro naladění kanálu je nutno provést manuální ladění kanálů dle standardního postupu. Doporučujeme provést manuální ladění kanálu.

2. Černý novější přijímač DSR 2111 (S6) - pro naladění kanálu je nutno provést manuální ladění kanálů dle standardního postupu. Doporučujeme provést manuální ladění kanálu.

3. Stříbrný nový přijímač DSR 4101 (S8) - pro naladění kanálu je nutno provést manuální ladění kanálů dle standardního postupu. Doporučujeme provést manuální ladění kanálu.


ČT4 SPORT - technické parametry:

· Frekvence: 12,383 GHz
· Symbol rate: 27500
· FEC: 3/4
· Service ID 20326
· Video PID: 651
· Audio PID: 661
· Programová nabídka: RODINA
· Pozice: 8

PR Press UPC ČR, a.s., 9.2.2006


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 5   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.02.2006 • FilmFour upustí od kódovaní, FTA vysílání spustí v červenci [ 6 ]
12.02.2006 • GIGA na novém kmitočtu - plánováno vysílání GIGA 2 [ 2 ]
09.02.2006 • Eutelsat plánuje novou německou digitální platformu
08.02.2006 • Česká televize spustila teletext ČT24 [ 4 ]
07.02.2006 • Naladění ČT4 SPORT před jeho spuštěním [ 14 ]
06.02.2006 • Společnost UPC zařazuje ČT 4 Sport do vysílání své kabelové televize [ 10 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  ct4 

15.02.2006 06:19 • fredo5
Na SLOVAK upc JE NASTAVENA ALE ODKODOVAT NEJDE.PO TEL KONTAKTE UPC,MI POVEDALY ZE JE PRISTUPNA LEN PRE CR.ZATIAL.
 
 
  program športových prenosov naživo 

13.02.2006 10:29 • anonym
http://mujweb.cz/sport/livesportontv/
 
 
  kupim parabolu 120cm surne 055 ... 

11.02.2006 12:17 • anonym
kupim parabolu 120cm surne 055/6337265
 
 
  RE: 

09.02.2006 16:47 • hugofugoguk
enge, no ja si nemyslim..... CT zaplati prava na vysielanie len pre Cesku republiku (urcite co sa tyka zahranicnych live prenosov) ... prenosy ktore ona vyrobi cize live z CR by mohla vysielat aj v SR:)

 
 
  snad ma nezabijete :), bude aj ... 

09.02.2006 16:37 • enge
snad ma nezabijete :), bude aj na kabli v SR??
 
 
Celkový počet komentářů: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist