Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 19:21:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nalaďte si: Březnové premiérové seriály na AXN Sci-Fi, AXN Crime a Animaxu

  Autor: AXN Press Czech , e-mail: AXNPress_Czech@spe.sony.com Přidané: 18.02.2013


Na placených satelitních a kabelových kanálech AXN Sci-Fi, AXN Crime a Animax můžeme sledovat v březnu v premiéře např. druhé pokračování fantasy série Dívka odjinud (Lost Girl), šestou řadu seriálu z prostředí 62. newyorské požární jednotky Zachraň mě (Rescue Me) a teenagerovský seriál Změna je život (Life Unexpected).



SCI-FI AXN: Dívka odjinud II. (Lost Girl)

Fantasy příběh se točí okolo hlavní hrdinky jménem Bo (Anna Silk), která má nadpřirozené schopnosti a živí se sexuální energií lidí. Jako malá vyrůstala se svými rodiči a ani jen netušila co se v ní skrývá, až po její první pohlavní styk, když vysála z jejího přítele život. Nyní, sama a vyděšená vyráží na cestu životem přičemž zjistí, že patří mezi druh FAE, známý zejména z legend. Aby toho nebylo málo, také zjistí, že jako FAE není sama a tak se vydává zlatou střední cestou mezi FAE a člověkem, aby odhalila tajemství svého původu. Spolu s jejím lidskou parťačkou Kenzi a Dyson, sexy policejním detektivem tak týden co týden pomáhají lidem nebo FAE dostat se z jejich problémů.

Krimi / Fantasy / Horor (TV seriál)
Kanada, 2010, 60 min
Režie: Paul Fox, John Fawcett

Hrají: Anna Silk, Ksenia Solo, Zoie Palmer, Emmanuelle Vaugier, K.C. Collins, Kristi Angus, Kim Roberts, Hubert Boorder, Hrant Alianak, Tenika Davis, Kris Holden - Ried, John Kapelos, Robin Brûlé, Naomi Snieckus, Amy Lalonde, Jon Cor, Steven Yaffee, Steve Cochrane, Rosemary Dunsmore, Eugene Clark, Yulia Lukin, Anthony Lemke.

Vysílací čas: od pondělí 11. března; pondělí a středa 23:30 hod.



CRIME AXN: Zachraň mě VI. (Rescue Me od epizody 11)

Po 11. září 2001 se svět radikálně změnil. Jak tento den ovlivnil životy hasičů ze 62. newyorské požární jednotky, kteří tehdy přišli o mnoha kolegů a přátel? Jaké jsou jejich soukromé životy a osobní konflikty? Denis Leary jako hasič Tommy Gavin denně čelí stresem vyplývajícím z jeho zaměstnání, ale iz rozpadu vztahu s manželkou. Náčelník hasičského sboru Reilly má i přes své dobré pověsti vážný problém s hráčskou vášní. Na mladého a přitažlivého Garrityho je lepší se jen dívat. Rivera je drzý portorický svůdce žen a poručík Shea je chlap, který tajně píše poezii, aby se zbavil citového napětí. Nováček Silletti musí na začátku své hasičské kariéry projít ještě potřebným zasvěcením ... Americký seriál (2004).

Drama / Komedie (TV seriál)
USA, 2004, 93x45 min
Režie: Denis Leary, Jace Alexander, Peter Tolan, Rosemary R… (více)
Scénář: Peter Tolan, Michael Caleo
Kamera:Jonathan Freeman
Hudba: Christopher Tyng

Hrají: Denis Leary, Daniel Sunjata, Michael Lombardi, Steven Pasquale, John Scurti, Andrea Roth, Callie Thorne, James McCaffrey, Jack McGee, Tatum O'Neal,Charles Durning, Jerry Adler, Diane Farr, Milena Govich, Rosemarie DeWitt,Chris Bowers, Susan Misner, Deanne Bray, Jennifer Ferrin, Olivia Crocicchia,Cam Neely, Phoebe Strole.

Vysílací čas: od úterý 19. března, st, čt, pá (4 dny za sebou) 0:10 hod., resp. 0:05 hod.



ANIMAX: Změna je život (Life Unexpected)

Úsměvný příběh o dvou "nedospělých" dospělých, jejichž donutí změnit svůj život objevení se jejich teenagerovské dcery. Lux Cassidyová už nemůže snést život v pěstounské rodině a jelikož se blíží její šestnácté narozeniny, chce požádat soud o uznání její plnoletosti. Na to však potřebuje podpisy biologických rodičů, kterých nikdy nepoznala. A tak se vydá hledat majitele baru Natea Bazilea a matku, slavnou rozhlasovou moderátorku Cate Cassidyovou ...

Drama (TV seriál)
USA, 2010, 26x42 min
Režie: Gary Fleder, Elizabeth Allen, Rick Bota, Nick Marck,…
Scénář: Liz Tigelaar, Adele Lim, Sallie Patrick

Hrají: Britt Robertson, Shiri Appleby, Kristoffer Polaha, Kerr Smith, Ksenia Solo, Shaun Sipos,Emma Caulfield, Austin Butler, Landon Liboiron, Diane Farr, Shannon Chan-Kent, Brittney Irvin,Arielle Kebbel, Anna Mae Wills, Erin Karpluk, Rafi Gavron, Gina Holden, Cynthia Stevenson,Alexandra Breckenridge, Amy Price-Francis, Veena Sood.

Vysílací čas: od neděle 10.března, 22:00 hod.



O AXN

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Herzegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.



O SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures Television patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. SPT disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bohatým programovým složením, které zahrnuje velmi sledované televizní hry, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a televizní filmy oceňované kritiky. SPT si také drží čelní pozici na poli mezinárodní televizní produkce – vytváří více než 6,000 hodin vlastního programu, spolupracuje s místními partnery a produkuje obsah v lokálním jazyce. Pořady prodává do přibližně sedmdesáti zemí světa. Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 120 kanálů ve 159 zemích s více než 754 miliony diváckých domácností. SPT vlastní multiplatformový video servis, Crackle, holandskou zábavní společnost 2waytraffic, produkční společnost Embassy Row, Sony Movie Channel, je spolumajitelem GSN, 3net, FEARnet a INT Networks, Inc. Inc. Inzertním prodejem se SPT řadí k předním národním inzertním společnostem ovládajícím komerční katalog v seriálech SPT stejně jako ve všech digitálních obchodech Sony Music Entertainment a Tennis Channel a SPE ve Spojených státech. SPT (www.sonypicturestelevision.com) je společností Sony Pictures Entertainment.


Připravila redakce satCentrum podle podkladů Simony Malkovské, AXNPress Czech, SPT Networks a www.csfd.cz, 18. 2. 2013, vlastníkem autorských práv fotografie ze seriálu Lost Girl II. je AXN


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.02.2013 • Celé playoff KHL se Lvem a Slovanem živě na Sport1 a Sport2
18.02.2013 • Dnes ve 14:00 hod. odstartovala TELKA - Vaše hvězdy se vrací zpátky na obrazovky!
18.02.2013 • HC Slavia Praha vs. Rytíři Kladno na FANDOVI
15.02.2013 • Verejnoprávna televízia má na svojom konte ďalšie prvenstvo v HD
15.02.2013 • Sobotní satelitní přenos z Metropolitní opery bude patřit Rigolettu Giuseppa Verdiho, odvysílá jej i Rádio Devín!
14.02.2013 • NBA All-Star Game 2013 na NOVA Sport a VOYO

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist