Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 20:22:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

SES GLOBAL AFRICA dovršila první úspěšný rok v africkém podnikání

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 22.02.2006



SES GLOBAL AFRICA dovršila první úspěšný rok v africkém podnikání. Značný počet obchodních kontraktů na satelity ASTRA / využití kapacit pro širokopásmové a telekomunikační služby.


SES ASTRA, společnost SES GLOBAL, oznámila, že v roce 2005 firma SES GLOBAL AFRICA zdárně rozšířila své služby na africký kontinent. Do konce minulého roku přispělo k příjmům mediální skupiny za rok 2005 osm ze 41 komerčně přístupných transpondérů na africkém kontinentu, když do konce roku bylo dosaženo využitelnosti 20 %.

Činnost SES v Africe zahrnuje 33 transpondérů využívajících africký svazek družice ASTRA 4A na orbitální pozici 37,5° západně i osm nastavitelných transpondérů v pásmu Ku satelitu ASTRA 2B na orbitální pozici 28,2° východně.

Pro tyto satelity firma SES GLOBAL AFRICA úspěšně uzavřela smlouvy s poskytovateli telekomunikačních a satelitních služeb - GS Telecom, Skyvision, DCC Satellite & Network Nigeria, Accelon, Emperion a Unitel Hellas i se společností SES AMERICOM. Se svým obchodním partnerem IDC (Industrial Development Cooperation - Průmyslové výzkumné sdružení) z jižní Afriky, SES je akcionářem ve společnosti Accelon, která zahájila poskytování satelitních služeb pro západní Afriku, kde se uplatní africká kapacita družice ASTRA 2B.

„Jsme hrdí a spokojení s tím, že náš satelit ASTRA 4A má velký úspěch ve svém prvním roce komerčního využívání a že další poptávka po naší nabídce je vysoká,” řekl Alexander Oudendijk, nejvyšší viceprezident a generální ředitel SES ASTRA. „Uzavřením několika významných obchodních kontraktů, se ASTRA 4A stala satelitem, který si vybrali provozovatelé širokopásmových a telekomunikačních služeb v mnoha afrických zemích.”

Komerční provoz satelitu ASTRA 4A byl zahájen v průběhu měsíce června 2005. V Americe je tento satelit známý jako AMC-12. ASTRA 4A má vysoce ýkonné „užitečné zatížení” v pásmu C, které umožňuje použít menší terminály a větší množství dat, což je vhodné pro datové, telekomunikační a vysílací aplikace. ASTRA 4A může pokrýt signálem Afriku, Evropu, a Severní a Jižní Ameriku (z uplinku umístěném na některém tomto kontinentu) díky jeho vybavení maticovým frekvenčnímu přepínáním.


O SES ASTRA (www.ses-astra.com)

Satelitní systém ASTRA je jedním z nejvýznamnějších satelitních systémů pro DTH v Evropě, který poskytuje služby pro asi 103 miliónů domácností s příjmem DTH a kabelovou přípojkou. Flotila satelitů ASTRA dnes zahrnuje 13 satelitů, přenášejících více než 1400 analogových a digitálních, televizních a rozhlasových kanálů i multimediálních a internetových služeb.

Dvě hlavní orbitální pozice ASTRA pro služby DTH jsou 19,2° východně a 28,2° východně. Profesionální služby jako např. přímý kabelový příjem DTC, satelitní newsgathering (SNG) a příležitostné služby jsou poskytovány z orbitální pozice 23,5° východně. SES ASTRA je společností SES GLOBAL. SES GLOBAL plně vlastní dva nejvýznamnější satelitní operátory na trhu, SES ASTRA v Evropě, a SES AMERICOM v USA. Společnost je rovněž vlastníkem strategického podílu ve firmách AsiaSat v Asii, Star One a Nahuelsat v Latinské Americe, a SES SIRIUS v Evropě. Další informace o SES GLOBAL jsou na internetové stránce: www.ses-global.com.


PR Press SES ASTRA, 17.2.2006


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.02.2006 • Eutelsat Communications bilancoval pololetí 2005/2006
14.02.2006 • Akcionáři New Skies Satellites Holdings drtivou většinou schválili fúzi SES Global
10.02.2006 • O čem se píše: DVB-T v kvalitě obrazu a zvuku s DVB-S prohrává [ 21 ]
09.02.2006 • V dalších letech vzroste počet kódovaných programů
08.02.2006 • Eutelsat si nechá postavit satelit W od společností EADS/ISRO
08.02.2006 • První důležitý souhlas americké regulační instituce se získáním New Skies Satellites společností SES GLOBAL [ 3 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist