Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 23:45:05   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

AXN: Žhavé seriálové tipy na červen

  Autor: AXNPress Czech , e-mail: AXNPress_Czech@spe.sony.com Přidané: 20.05.2013



Nepropásněte premiérové seriály každé úterý: DOKTORKA PODSVĚTÍ, VRAŽDA a po několikaměsíční pauze se vrací okouzlující novodobý Sherlock Holmes a jeho parťačka Dr. Watson: JAK PROSTÉ! Ve čtvrtek pak pokračování 4. sérii úspěšného seriálu NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA: LOS ANGELES.




DOKTORKA PODSVĚTÍ I. (The Mob Doctor) – nové díly, 1. série (TV seriál)

Příběh mladé chirurgyně, která se stane dlužníkem chicagské mafie a je nucena sloužit jako "doktorka podsvětí" a zároveň pracovat na plný úvazek v nejvýznamnější nemocnici v Chicagu. Aby ochránila své blízké a dostala ve své kariéře vše, po čem touží, zaváže se špičková chiruržka Grace (Jordana Spiro) ke spolupráci s mafií.

Drama (TV seriál)
USA, 2012, 60 min
Režie: Michael Dinner
Hrají: Zach Gilford, William Forsythe, Wendy Makkena, David Pasquesi,
Jordana Spiro, Željko Ivanek, Michael Rapaport, Michael Madsen

Vysílací čas: nový díl každé úterý, 21:55 hod. na AXN



VRAŽDA (The Killing) – nové díly, 1. série (TV seriál)

Seriál se zabývá jediným případem vraždy. Dvacet dílů je rozloženo do dvaceti dnů vyšetřování. Studentka Nanna Birk Larsen je nalezena mrtvá v autě na dně řeky. Soudní pitva prokáže, že dívka byla před smrtí mučena a znásilněna. Vyšetřování se ujímá komisařka Sarah Lund. Měl to být její poslední den v kodaňské mordpartě. Má se stěhovat za přítelem do Švédska. Na oddělení je už její nástupce Jan Meyer. Lund však obětuje své soukromí, je odhodlána najít vraha. Pátrání přivádí vzájemnou antipatií trpící dvojici Lund-Meyer mimo jiné na kodaňskou radnici, kde je v plném proudu volební boj o post primátora. Protože podezření padá i na politiky z radnice, získává případ politickou dimenzi. Dalším okruhem podezřelých je rodina mrtvé dívky a zaměstnanci špeditérské firmy jejího otce. Vrah může být i mezi spolužáky a učiteli. Každá seriálová řada sleduje jiný případ vraždy den za dnem. Hodinová epizoda vždy kompletně pokrývá 24 hodin vyšetřování.

Seriál je známý svým dramatickým obsahem a nečekanými dějovými zvraty, propracovanými dějovými liniemi, kde má divák možnost nahlédnout nejen do samotného vyšetřování, ale také proniknout do osobního příběhu rodiny zavražděné

Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Dánsko / Norsko / Švédsko, 2007, 20x55 min
Režie: Hans Fabian Wullenweber, Birger Larsen, Henrik Ruben,ad.
Hrají: Sofie Gråbøl, Lars Mikkelsen, Bjarne Henriksen, Nicolaj Kopernikus, Kim Bodnia, Claus Bue, Petrine Agger, Cyron Bjørn Melville, Laura Christensen, Troels Lyby, Jakob Cedergren,Maibritt Saerens, ad.

Vysílací čas: nový díl každé úterý, 22:55 hod., AXN



NA OBRAZOVKY SE PO NĚKOLIKAMĚSÍČNÍ PAUZE VRACÍ SE FENOMENÁLNÍ SERIÁL „JAK PROSTÉ“. NOVÝ SHERLOCK HOLMES, NOVÁ DR. WATSON, NEW YORK!

JAK PROSTÉ (Elementary)

Seriál Jak prosté uvádí Jonnyho Lee Millera jako detektiva Sherlocka Holmese a Lucy Liu jako doktorku Joan Watsonovou v moderním dramatu o dvojici, řešící zločiny a nejpodivnější případy u newyorské policie. Po pobytu v léčebně pro drogově závislé utíká excentrický Sherlock na Manhattan, kde je svým zámožným otcem přinucen žít se svou nejhorší noční můrou - střízlivou společnicí, doktorkou Watsonovou. Úspěšná chirurgyně před třemi lety přišla o pacienta a tím i o svou licenci, a svou sou-časnou práci vnímá jako další příležitost pomáhat lidem, ale zároveň také jako své pokání. Sherlock se však nijak nepodobá jejím předchozím klientům. Informuje ji, že žádná z jejích expertíz jako specialistky na závislosti se nevztahuje na něj a že má svůj vlastní post-rehabilitační režim - práci policejního konzul-tanta v New Yorku. Watsonová tak nemá jinou možnost, než se připojit k jeho práci. Sherlockovi její medicínské znalosti přichází vhod a Watsonová si uvědomuje, že má talent na vyšetřování.

Sherlockův policejní kontakt - kapitán Tobias "Toby" Gregson - ví z předchozích zkušeností, že Sherlock je brilantní při uzavírání případů a vítá ho ve svém týmu, ve kterém je i detektiv Marcus Bell, elitní vyšetřovatel s ostrou intuicí a impozantními zkušenostmi ve vyšetřování. Ten je nejdříve skeptický, postupně však začíná uznávat Sherlockovy neortodoxní vyšetřovací metody.

TV seriál - Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, 2012, 45 min
Režie: Michael Cuesta
Hrají: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Dallas Roberts, Michael Nathanson, ad.

Vysílací čas: po přestávce opět nové díly od 25. května, každou sobotu ve 21:00 hod. na AXN



Námořní vyšetřovací služba L.A. (NCIS: Los Angeles) – nové díly, 4. série (TV seriál)

Oddělení pro zvláštní úkoly (The Office of Special Projects - OSP) je tajná divize losangeleské NCIS. K dopadení zločinců, kteří ohrožují národní bezpečnost, používá zvlášť utajované prostředky. Tým sestává z G Callena (Chris O'Donnell), který je přirozeným talentem pro práci v utajení, Sama Hannyho (LL Cool J), Callenova partnera a bývalého mariňáka, Kensi Blye (Daniela Ruah), forenzní vyštřovatelky, Nata Getze (Peter Cambor), terénního psychologa. Dalšími členy týmu jsou Dominic Vail, nováček, který se musí naučit, jak používat své vědomosti v praxi a Henrietta "Hetty" Lange, vedoucí provozu, která se nestará jen o peníze, ale i o tým samotný. Mají přístup k nejnovějším technologiím a dělají vše pro to, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent "G" Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva, zažil bojové akce v Afghánistánu i v Iráku a je expert na sledování těch, kdo používají monitorovací zařízení a dodávají důležité informace.

Týmu pak pomáhají: zvláštní agentka Kensi Blye, bystrá dcera zavražděného příslušníka námořní pěchoty, která žije pro adrenalin, jejž přináší práce v utajení; operační psycholog Nate Getz, který dokáže proniknout do lidské mysli, vyprofiluje cíl a sleduje duševní stav agentů před, v průběhu i po skončení jejich mise; zvláštní agent Dominic Vail, nejnovější člen týmu, který sice má vysokou kvalifikaci, ale chybějí mu praktické zkušenosti, a Henrietta “Hetty” Lange, která dohlíží na zázemí svých spolupracovníků a dokáže pro tým sehnat cokoliv. Tato jednotka vyzbrojená nejnovější špičkovou technikou je vysílána do akcí, v nichž jde o život. Její členové ví, že se mohou spolehnout jeden na druhého, aby mohli dělat to, co je nezbytné pro ochranu národních zájmů.

Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, od 2009, 45 min
Režie: James Whitmore Jr., Terrence O'Hara, Jonathan Frakes
Hudba: James S. Levine
Hrají: Chris O'Donnell, LL Cool J, Linda Hunt, Peter Cambor, Daniela Ruah, ad.

Vysílací čas: nový díl každý čtvrtek, 23:00 hod., AXN



O AXN:

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Herzegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


O SONY PICTURES TELEVISION (SPT):

Sony Pictures Television patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. SPT disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bohatým programovým složením, které zahrnuje velmi sledované televizní hry, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a televizní filmy oceňované kritiky. SPT si také drží čelní pozici na poli mezinárodní televizní produkce – vytváří více než 6,000 hodin vlastního programu, spolupracuje s místními partnery a produkuje obsah v lokálním jazyce. Pořady prodává do přibližně sedmdesáti zemí světa. Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 120 kanálů ve 159 zemích s více než 754 miliony diváckých domácností. SPT vlastní multiplatformový video servis, Crackle, holandskou zábavní společnost 2waytraffic, produkční společnost Embassy Row, Sony Movie Channel, je spolumajitelem GSN, 3net, FEARnet a INT Networks, Inc. Inc. Inzertním prodejem se SPT řadí k předním národním inzertním společnostem ovládajícím komerční katalog v seriálech SPT stejně jako ve všech digitálních obchodech Sony Music Entertainment a Tennis Channel a SPE ve Spojených státech. SPT (www.sonypicturestelevision.com) je společností Sony Pictures Entertainment.


Připravila redakce satCentrum podle podkladů Simony Malkovské, AXN Press Czech, SPT Networks, a ČSFD, 20. 5. 2013, vlastníkem autorských práv zveřejněných obrázků je SPT.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.05.2013 • Červnová filmová nálož - každý pátek a neděle večer na AXN
16.05.2013 • S Jakubem Vágnerem po stopách jednoho z největších rybích gigantů - v neděli, 17:00 na Fishing&Hunting…
16.05.2013 • Sport2 HD odvysílá plochodrážní GP z pražské Markéty s domácími reprezentami
15.05.2013 • Film Europe Channel v květnu přináší festivalové filmy z Cannes
14.05.2013 • Prima ZOOM - dokumentární skvosty 21. týdne
13.05.2013 • Nenechte si ujít: 80. LÉTA: DEKÁDA INSPIRACE na NGC!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist