Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 06:34:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v červnu na Travel Channel

  Autor: Channels/satCentrum , e-mail: info@channels.cz Přidané: 29.05.2013


Opravdová dobrodružství, skutečný život a skutečné cestování zažijete v červnu s Travel Channel. Myslíte si, že máte vytříbený apetit a vyzkoušeli jste z gastronomie vše? Určitě si nenechte ujít premiérové díly Americká bizarní jídla. V dokumentu Mistr afrického grilování Braai, kuchařský guru z buše, Justin Bonello, podusí 15 dvoučlenných týmů, aby našel krále grilování. Anthony Melchiorri je zpět a jeho vycvičené oči odborníka odhalí upadající podnik, více v premiérových dokumentech Hotel Impossible.


V novém premiérovém dokumentu Odjezdy zjistíte, že cestování je více o cestě samotné než o cíli cesty. V sérii epizod Luxusní vlaky, uvidíte nejstřeženější tajemství na světě ohledně prvotřídního cestování. Jak rychle pojedou vozy Ferrari, Lamborghini a Maserati po italských dálnicích? Více v dokumentu Rychlý pruh: Itálie. Travel Channel věnuje velkou část víkendového vysílání mistru bláznivé gastronomie, nenechte si ujít Hostina bizarních jídel!



Americká bizarní jídla

Je poměrně bláznivé přijmout pozvání ke stolu od Andrewa Zimmerna. Hostinu načne vyuzená hlava hada, pokračuje grilovanou ondatrou, a vše završí morková zmrzlina. Andrew prohledává zemi, aby našel unikátní kulinářské zážitky. Stále má co podivného, a pro něho úžasného, objevovat, aby to pak mohli jeho američtí kamarádi vařit na dvorku. Ale nejde jen o tatarák z losího srdce. Andrew potká lidi na hraně potravinových technologií, např. zenového řezníka, který chce nabízet lepší maso, výrobce sýrů, jenž si vystavěl vlastní jeskyni, aby sýry byly akorát, nebo univerzitní výzkumníky, kteří se snaží přijít na to, co přinutí krávy produkovat to nejlepší mléko. Přežije váš apetit další štědrou porci Amerických bláznivých jídel?

Premiéra v úterý 11. června ve 21:00 hod.


Mistr afrického grilování Braai

Mistr afrického grilování Braai, kuchařský guru z buše, Justin Bonello, podusí 15 dvoučlenných týmů, aby našel krále grilování. Týmy budou soutěžit v různých dovednostech, při venkovním grilování, to vše během extrémní cesty trvající 52 dní a čítající 8 000 km. Vítězný tým získá půl miliónů randů, nové značkové SUV a titul zcela prvního jihoafrického Mistra grilování Braai. Jakmile začne jídlo prskat, je třeba zmírnit plamen. A stejně tak se bude muset každý tým rychle adaptovat jak na povahy svých samotných členů, tak na tlak soutěžního vaření. Po každém emocionálně vypjatém a namáhavém dni musejí týmy čelit vyřazovací výzvě, kde začne teplota opět stoupat. Mistr afrického grilování Braai dokazuje, že pokud nedokážete snést vedro grilu, měli byste hodit kleště do ringu.

Premiéra v úterý 25. června v 19:00 hod.


Hotel Impossible

Varování všem majitelům hotelů po celém světě! Anthony Melchiorri je zpět a jeho vycvičené oči odborníka odhalí upadající podnik. Anthony je tu však také proto, aby pomohl důležitou radou zachránit živnost. První na řadě bude hotel Caribe Playa Beach Resort, jenž, navzdory svému umístění pouhých deset kroků od krásných tropických pláží, nevydělává od roku 2006. Mužem, který prosí Athonyho o pomoc, je Ashley Canty, majitel hotelu Leger v Kalifornii, který do potápějícího se hotelu investoval 800 000 amerických dolarů. Zdá se, že město nemá pro poslední zbývající hotel využití, a tak Anthony získá podporu 50 zainteresovaných místních obyvatel. Jamajka má pověst bezstarostných lidí, ale nikdo není tak ostrý jako Carlyle, majitel hotelu Gardenia Resort. Navzdory tomu, že obsazenost hotelu šla dolů o šokujících 5 %, stále věří tomu, že si hotel vede dobře. Vyláme si Anthony zuby na této neuskutečnitelné misi?

Premiéra v pondělí 10. června ve 21:00 hod.


Odjezdy

Scott Wilson a Justin Lukach často říkají, že jejich cestování je více o cestě samotné než o cíli cesty. Jejich časté impulzivní toulky pak zaručeně mají příchuť originálních zážitků, jaké byste při organizovaném zájezdu nezažili. V Rusku by příliš mnoho cestovatelů nesledovalo divokou noc v tanečním klubu z kokpitu tanku z doby studené války. V Grónsku se jen s tím základním tréninkem a výbavou vydají na třídenní túru do opuštěného města duchů Cape Hope, kde třeskuté počasí a extrémní podmínky nutí člověka jít až na hranice svých možností. Scott a Justin se připravují na své snad největší dobrodružství, když se snaží získat přístup do Severní Koreje. Měsíce plánování a setkání s různými zprostředkovacími agenty jim možná zaručí letmý pohled za hranice této izolované země. Své putování zakončí v Austrálii a tím završí návštěvu všech sedmi kontinentů. Bude jejich cestovatelská touha konečně naplněna?

Premiéra ve středu 19. června ve 21:00 hod.


Luxusní vlaky

Jsou to nejstřeženější tajemství na světě ohledně prvotřídního cestování. Stejně exkluzivní jako soukromý tryskáč jsou tyto úžasné železniční vozy, některé věrně rekonstruované, jiné umělecky přetvořené, všechny však přinášejí romantiku železničního cestování do 21. století. Jejich soukromí majitelé zkombinovali vášeň, vytrvalost a hodně peněz, aby tyto historické vagóny přetvořili v nejpřepychovější a nejluxusnější železniční vozy dneška.

Premiéra ve čtvrtek 6. června v 19:00 hod.


Rychlý pruh: Itálie

Jen málo zážitků se vyrovná řízení auta po úžasném italském venkově. Snad s výjimkou poněkud rychlejšího sledování této krajiny ze sedadla řidiče Ferrari. Kouzelné italské scenérie a krásné italské vozy otestuje novinář Jason Harper. Jak rychle pojedou vozy Ferrari, Lamborghini a Maserati po italských dálnicích? Jason se však nesoustředí jen na drsný řev těchto superaut. Vyzkouší i půlnoční jízdy středověkými vesnicemi na klasické motorce Vespa. Jako vždy dokazuje Itálie, že je místem, jež má svůj styl.

Premiéra ve čtvrtek 13. června v 19:00 hod.


Hostina bizarních jídel!

Travel Channel věnuje velkou část víkendového vysílání mistru bláznivých jídel, Andrew Zimmernovi. Nemá smysl prohlížet svou kuchařku ohledně receptu na vdolky z mravenčích larev. Užijte si tu skutečnost, že nejlepší bude vyzkoušet Andrewa samotného!

Sobota 8. a neděle 9. června od 15:00 do 20:00 hod.



Placený dokumentárně cestovatelský kanál:

Travel Channel vysílá pro klíčové platformy na českém a slovenském trhu (UPC, DIGI TV, Telefónica O2 TV, UPC Broadband Slovakia, Orange Slovakia, Magio TV) distribuční signál na satelitu Astra 4A (ex. Sirius 4) na orbitální pozici 4,8 st. východně.

Travel Channel HD pak naladíme na Astře 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz. Najdete nás také na Facebooku!

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, fotografie jsou majetkem Travel Channel, 28. 5. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.05.2013 • Léto s CS filmem: Počasí může zklamat, CS film nikoliv
27.05.2013 • Dokumenty a filmy z české produkce opanují vysílání tematického kanálu Fishing&Hunting
27.05.2013 • Objevujte v červnu přírodu na Nat Geo Wild
26.05.2013 • Sci fi seriál Městečko Haven se vrací v premiérové třetí řadě, exkluzivně na Universal Channel
26.05.2013 • Prima ZOOM - unikátní dokumenty 22. týdne
25.05.2013 • S Jakubem Vágnerem za legendou jménem sumec - v neděli, 17:00 na Fishing&Hunting

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist