Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 18.05.2024 - 10:12:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v červenci na Travel Channel

  Autor: Channels/satCentrum , e-mail: info@channels.cz Přidané: 26.06.2013


Opravdové cestování můžete zažít s Travel Channel v červenci. Pořad Pouliční kouzelníci představí tři špičkové kouzelníky na cestě po USA a jejich neuvěřitelná pouliční kouzelnická představení. V premiéře adrenalinového dokumentu Extrémní aquaparky najdete mnoho příležitostí, jak se namočit a užít si zábavu i vzrušení. Přidejte se k cestě za spojením původních indických receptů s oblíbeným stylem vaření, vařte a sledujte Reza – král indického koření. Pořad Hledáme bydlení Zn. v zahraničí, nabízí skutečně celosvětového průvodce po trhu s realitami, ať už hledáte přepych ve Francii, nebo sídlo v Mexiku. Pro velkolepé scenérie, luxus i cestování "za kačku" nepůjdete daleko, nenechte si ujít o víkendu Severská dobrodružství.



Pouliční kouzelníci

V největších i nejmenších městech lidé emocionálně reagují na zdánlivě nemožné schopnosti kouzelníků. Ti mají více než jiní umělci tajuplné schopnosti mást všechna běžná očekávání, přičemž pouliční kouzelníci jsou lidem tak blízko, jak je to jen možné. Pořad Pouliční kouzelníci představí tři špičkové kouzelníky na jejich cestě po USA a jejich neuvěřitelná pouliční kouzelnická představení. Částečně jde o klasická pouliční představení, částečně o cestopis a zčásti o „pařbu“. Pouliční kouzelníci přijíždějí do měst a městeček ve svém kabrioletu Cadillac a umožní nám z první ruky prozkoumat všechna ta zajímavá místa, lidi i věci očima prvotřídních a originálních pouličních kouzelníků.

Premiéra ve středu 10. července ve 20:30 hod.



Extrémní aquaparky

Když jde o vzrušující zábavnou jízdu, čím větší, tím lepší, ne? Správně! Větších než ta ve vodním parku Calypso v kanadské Ottawě moc nebude. Park, proslavený svou rozlohou, se nachází na 100 akrech a obsahuje 35 skluzavek, včetně Summit Tower, jež vyvolává pravidelně paniku. Jde o nejvyšší věž se skluzavkou v Severní Americe - vrchol je ve výši 52 metrů, což odpovídá skoku ze 17patrového domu. Podíváme se také na čínskou Water Cube, Vodní kostku, známou z olympijských her v roce 2008. Prošla renovací v ceně 25 miliónů dolarů a nyní se může rozzářit až 37 000 sadami světel, jež nabízejí úchvatnou podívanou na pekingskou noční oblohu. Při cestě do Dubaje, na Bahamy a Honolulu najdeme také mnoho příležitostí, jak se namočit a užít si zábavu i vzrušení.

Premiéra v pondělí 22. července ve 20:00 hod.



Reza – král indického koření

Reza Mahammad je jedním ze špičkových britských majitelů indické restaurace. Nyní se vrací do Indie, aby na nezapomenutelné cestě po místních královských rezidencích objevil fascinující historii panovnických jídel. Reza vaří kachori mezi místními a s kulisou krásných paláců. Vyzkouší a připraví jídla podle 100 let starých receptů, která se v královských rodinách servírovala po generace. V královském přepychovém plovoucím paláci, lodi Lake Palace, obklopené armádou námořníků, místní šéfkuchař připraví původní místní talíř z jehněte, vařeného v jámě. Reza se také setká s neuvěřitelným šéfkuchařem, který se narodil v Lake Palace před 58 lety a dnes je v důchodu. V paláci s Rezou připraví své poslední jídlo. Co se setkání s bizarními jídly týče, Reza objeví v Rajsamandu, že jedno z jídel, Khad Murgh, se vaří v zemi, v horkém a doutnajícím kravském lejnu! Přidejte se k Rezově cestě za spojením původních receptů s jeho oblíbeným stylem vaření.

Premiéra v úterý 2. července ve 20:00 hod.



Hledáme bydlení Zn. v zahraničí

Pořad Hledáme bydlení Zn. v zahraničí, nabízí skutečně celosvětového průvodce po trhu s realitami, ať už hledáte přepych ve Francii, nebo sídlo v Mexiku. Např. Allie a Cooper žijí pro dobrodružství. Za těch pár let, co jsou spolu, byli ve 32 zemích, a díky nové Cooperově práci v Singapuru to bude 33. Najdou vysněný dům v Lion City, aby na chvíli zapustili kořeny? Jeff Coltharp se díky otcově práci rovněž toulá a nikdy nezůstane na jednom místě déle než pár let. Jeho nová láska Katya se však chce usadit a nejlépe v polském Krakově. Ráda by žila ve čtvrti Staré město, což by ale mohlo přesáhnout jejich rozpočet. Při hledání ideálního domova zjistíme, že stejné napětí i radosti se vyskytují po celém světě.

Premiéra v pondělí 1. července v 13:00 hod.



Severská dobrodružství

Travel Channel vás vezme na ohromnou cestu do oblasti severu. Abychom cestovali stylově jako v pořadu Na cestě islandskými fjordy, připojíme se ve Švédsku k Varunu Sharmovi ze série Spolehlivý luxus cestování, nebo v Kodani za malý peníz k Julian u Hantonovi z pořadu Na cestách třetí třídou. Pro velkolepé scenérie však nikdy nepůjdeme daleko.

Sobota 13. a neděle 14. července od 13:00 hod. do 18:00 hod.



Placený dokumentárně cestovatelský kanál:

Travel Channel vysílá pro klíčové platformy na českém a slovenském trhu (UPC, DIGI TV, Telefónica O2 TV, UPC Broadband Slovakia, Orange Slovakia, Magio TV) distribuční signál na satelitu Astra 4A (ex. Sirius 4) na orbitální pozici 4,8 st. východně.

Travel Channel HD pak naladíme na Astře 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz. Najdete nás také na Facebooku!

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, 26. 6. 2013,
fotografie jsou majetkem Travel Channel



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.06.2013 • AXN: Letní tipy na červenec
24.06.2013 • Objevujte v červenci přírodu na Nat Geo Wild
20.06.2013 • Žasněte nad lidskou dovedností s Mistry písku na Spektru už tuto sobotu
20.06.2013 • Wimbledon 2013 odvysílá FANDA, NOVA Sport a VOYO
20.06.2013 • Prima ZOOM v 26. týdnu: úchvatná podívaná – váš svět zblízka!
19.06.2013 • Viasat History: Mýtus Karla Velikého (Charlemagne The Myth)

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist