Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 14:24:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Online chat | Články
 

On line na satCentrum: Eva Sedláčková - BabyTV

  Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 14.07.2013


SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


Další, v pořadí již 23. on line chat proběhl ve středu 17. 7. 2013, v době 13 – 15 hod.

Za klávesnice počítačů usedla a na otázky odpovídala ing. Eva Sedláčková ze společnosti CHANNELS, která se v ČR a SR specializuje na oblast vysílání, distribuce a marketingu celé řady oblíbených tematických televizních stanic. Kromě BabyTV, které je věnován tento chat, jsou to další dětské pořady Disney Channel a Disney Junior, dokumentární a přírodovědné kanály National Geographic Channel, Nat Geo Wild, NGC HD a Nat Geo Wild HD, cestovatelské Travel Channel a Travel Channel HD, zpravodajská stanice Sky News a erotické pořady Playboy TV, Private Spice a The Adult Channel.

Pokud si vzpomínáte, byla paní Sedláčková se svou kolegyní v našem on line chatu již před třemi lety, ale protože stanice BabyTV právě nyní slaví 10. narozeniny, u jejichž příležitosti jsou připravené zbrusu nové pořady a kampaně, pozvali jsme jednatelku společnosti CHANNELS do našeho horkého křesla po letech znovu.

BabyTV je přední, mnohokrát oceněný, dětský TV kanál s nejširší světovou distribucí. Vysílá 24 hodin denně bez reklam. Přináší pořady tvořené specialisty na vzdělávání a vývoj dětí, jejichž cílem je představit koncept ranného vývoje dětí, který je určen pro společné hry dětí a jejich rodičů. Každá hodina s BabyTV vás i vaše děti obohatí a nabídne spoustu příběhů, písniček, říkadel a roztomilých postaviček.

Během dne zábavný program provází krátké epizody. Děti objevují vše o zvířátkách a přírodě, hudbu a malování, čísla a jazyk, trénují představivost a učí se kamarádství! Večer se spolu s BabyTV dítě připravuje na odpočinek uklidňujícími příběhy, ukolébavkami a vyprávěním do postýlky.

Nesporným a významným přínosem sledování programu BabyTV je seznámení s cizím jazykem, které dítě přirozeně vnímá spolu s jemu blízkými příběhy, provázenými kamarádskými postavičkami. Osvojuje si tak nejen první jednoduché výrazy a slovíčka, ale také především intonaci jazyka. Rodiče mohou kromě vysílání v angličtině a němčině zvolit i další světové jazyky. Další informace přineseme v samostatném článku na webu satCentrum ještě před chatem on line.

BabyTV je v současné době dostupná na platformě O2TV a Orange Slovakia, dále pak u některých regionálních operátorů, a nově také v mobilních telefonech pro zákazníky Vodafone v rámci balíčku Topfun Start. Pokud máte zájem zařadit ji i do nabídky vašeho satelitního nebo kabelového operátora, který ji zatím nemá. Nezapomínejme na naše nejmenší, vždyť přece každý rodič chce svému dítěti dát to nejlepší!

Děkujeme za vaše dotazy a názory v chatu on line. Pokud vás zajímají další podrobnosti o stanici BabyTV, můžete si také přečíst dva úvodní články, které byli zveřejněné na satCentrum těsně před chatem, jsou to Seznamte se: BabyTV a Seznamte se: BabyTV - II.

Navštivte také online interaktivni centrum na adrese: https://babytv.com/learninglobby.aspx. Najdete zde hry zaměřené na jednotlivé kategorie - tvary, barvy, číslice a počítání, zvířata a příroda, atd. Doporučujeme také aplikaci do mobilu Vodafone - Topfun Start!





Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Erika Luzsicza - Film+

- Jaromír Glisník - M7 Group

- Jaromír Glisník - CS Link a Skylink

- Ivan Hronec - Film Europe

- Jiří Kraval - freeSAT by UPC Direct

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Jaromír Glisník - Skylink

- NGC HD, Travel HD, Disney a další kanály distributora CHANNELS

- National Geographic Channel a další stanice distributora CHANNELS

- Juraj Vodný a Michal Šuran - Towercom

- Janis Sidovský - TV Barrandov

- Jaromír Glisník - Skylink

- Daniel Klička - CS Link

- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec


Redakce satCentrum, 17. 7. 2013 v 15:40 hod.


  Sdílet:      

Verze pro tisk


  "on line chat"

satCentrum - Vítáme Vás opět po letech v chatu on line na satCentrum a přejeme Vám samé zajímavé dotazy!
Pěkné letní odpoledne. Velmi děkuji za pozvání a předem děkuji za všechny dotazy! Doufám, že se mi podaří odpovědět maximum položených otázek a podat tímto způsobem aktuální informace o našem kanálu i ostatním čtenářům a také mnohým, kteří mi jinak píší své dotazy individuálně. Eva

• ® jan - Dobrý den, právě jsem se zde dočetl, že se Baby TV vysílá nejen v angličtině, ale také v němčině a "dalších světových jazycích". Zajímalo by mě, které to jsou, a jestli je u vysílání možnost volit si jazyk v menu dálkovým ovladačem? Sice jsem už dřív vrátil televizní modem O2TV, ale v případě této možnosti bych si jej určitě znovu pronajal. Chtěl bych, aby se moje děti takovou nenásilnou formou seznamovali s cizím jazykem. Děkuji za odpovědi a držím vám palce! Honza
Zdravím Vás, Honzo. BabyTV je na satelitu HotBird 6, který využívá i náš trh, dostupné v angličtině, němčině, francouzštině, španělštině, italštině, portugalštině, holandštině, polštině a turečtině. V zásadě je audio volitelné ovladačem, nicméně rozsah výběru jazykových mutací finálně určuje operátor. Zpravidla jsou u nás využívány nejžádanější jazyky - AJ a NJ (platí i pro O2TV).
S dětmi neváhejte, než odrostou. :) O efektu jsem přesvědčena a hlavně poučena vlastní zkušeností. Děkujeme za podporu!

• Ondra - Zdravím Vás, bude tento zajímavý program také v satelitních paketech UPC nebo Skylink? Jednáte s nimi? Dík
Ondro, dobrý den. Mohu jen potvrdit, že naším cílem je v maximální možné míře rozšířit dostupnost našeho kanálu a tedy ANO, jednání s klíčovými operátory patří mezi priority. Vyjednávání jsou však složitější s ohledem na to, že tyto platformy operují na nadnárodní úrovni a rozhodnutí o doplnění programových nabídek uskutečňují na panevropské úrovni v souladu se strategií i na ostatních trzích.
Nemohu se vyjadřovat ke stavu našich jednání, nicméně věřím, že BabyTV nakonec představíme i českým a slovenským divákům. pozn. na jaře bylo spuštěno BabyTV v UPC Rumunsko.

• Josef, Praha - Dobrý den, zajímalo by mě, jak se programově liší Disney Junior od Baby TV. Připadá mi, že jsou asi určené pro stejnou věkovou skupinu dětí, a oba jsou v angličtině. V čem je tedy přínos kanálu Baby TV. Zajímá mě to, že uvažuji o kabelovce, a tak se dívám, jaké dětské stanice ta která nabízí. Josef.
Hezké odpoledne, Josefe. Děkuji za tento dotaz, odpověď na Vaši otázku bude určitě zajímat mnohé další čtenáře.
BabyTV je zaměřeno na děti do 4 let, Disney Junior je v podstatě jeho nástupcem, když dítě odroste BabyTV a oslovuje děti ve věku 4-8 let. Obě stanice jsou zábavně výukové, vysílají 24hodin denně. Každá vysílá svůj exkluzivní obsah/pořady.
Ale zpět k podstatě rozdílu, který se významně dotýká cílové skupiny. BabyTV cílí na nejmenší děti. Přináší vysoce kvalitní pořady, které jsou tvořeny ve spolupráci s dětskými psychology. Krátké 5-10minutové epizody jsou postaveny na poznávání základních věci, tvarů, barev, zvířat, činností atd., provází je elementární výrazy, které jsou vyslovovány velmi zřetelně a pomalu tak, aby je dítě bylo schopno zachytit a zamapatovat si. Program je jednoduše kategorizován do základních výukových oblastí (základní koncept - tvary, barvy, první písničky, příroda a zvířata, představivost a tvořivost, hádanky a hry, apod.). Ty reprezentují jednotlivé seriály a především výrazné postavičky, které si děti velmi rychle oblíbí a následně poznávají již při prvních vteřinách začínající epizody. Program BabyTV je zároveň velmi různorodý, pestré tematické zaměření je zároveň prezentováno nejen animacemi, ale i reálným prostředím – skutečnými dětmi, zvířátky atd., s čímž se děti velmi dobře ztotožňují.
BabyTV se celosvětově vyznačuje velmi vysokou diváckou loajalitou.

Disney Junior je rychlejší, dynamičtější. Silný Disney brand reprezentují příběhy typických Disney postaviček, například Mickey Mouse, Kačer Donald, Medvídek Pú, Jake a piráti ze Země nezemě, Malí Einsteinové, Sofie první, apod. Cílí na rozvoj osobnosti dětí v předškolním věku a je také výborným začátkem pro výuku angličtiny. Formou zábavy učí děti poznávat barvy, tvary, vzory a přináší jim jednoduché počty, poutavé příběhy, dobrodružnou atmosféru, hádanky a spoustu hudby.

Nejlépe je asi vidět :) Proto doporučuji navštívit webové stránky stanic:
www.babytv.com a www.disney.cz/disney-junior

• Petr - Odpovězte, prosím, zda jednáte o přidání Baby TV do Skylinku, děkuji. Petr
Dobrý den, Petře. Jak už jsem zmínila v dotazu Ondry, jednáme i se Skylinkem, nicméně nemohu jakkoliv komentovat průběh našich jednání. Děkuji za pochopení.

• baby do upc - Dobry den, stanicu BabyTV sme prijimali v minulosti zo zahranicneho paketu, dnes si ho uz nepredplacame. Mame vsak satelitnu Upc kartu. Prejavil tento satelitny operator zaujem o zaradenie tejto stanice? Ked to porovname s BebeTV/DuckTV, tak na BabyTV sa nechyta. Dakujem.
Dobrý den, opět mohu jen potvrdit, že jednání stále probíhají.
V praxi se samozřejmě setkáváme s porovnáváním s ostatními dětskými kanály. Dovolím si říci, že k BabyTV na trhu není srovnatelný kanál.
U DuckTV by bylo možné říci, že oslovujeme obdobnou cílovou skupinu, nicméně v dalších parametrech bych se srovnávání vyhýbám.
BabyTV má velmi kvalitní program, ať už zpracováním nebo obsahem. Kromě špičkových animací a dalších parametrů nám přítomnost audio stopy mimo jiné umožňuje, aby nebyl malý divák jen pasivní pozorovatel. Postavičky v rámci příběhu často komunikují s dětmi, vyzývají je k reakci na dění na obrazovce – otázkami, co je to, kde je.., co dělá,...zatleskej, poskoč atd. Děti pořady BabyTV nejen sledují, ale jsou vtaženy do děje, učí se, reagují.
Samozřejmě navíc přinášíme dnes velmi oceňovanou přidanou hodnotou v podobě cizího jazyka. Dítě opakovaně slyší jednoduché základní výrazy, z doprovodného obrazu ztvárněného jemu blízkým dětským prostředím chápe souvislosti, dokáže si význam cizího slova propojit a v neposlední řadě přirozeně vnímá originální intonaci a výslovnost cizí řeči. Díky tomu se posouvá věková hranice a BabyTV mnohdy baví a upoutá i děti starší 4 let.

• ® jan - Dobrý den, budete rozšiřovat svou nabídku i o programy FOX, které jsou v USA i jinde v Evropě žádané a kvalitní? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, v tuto chvíli nemáme žádné bližší informace ke vstupu tv kanálů FOX na český či slovenský trh. Jakmile bychom věděli cokoliv bližšího k tomuto tématu, jistě budeme veřejnost informovat.

• miki - Dobrý den. rád bych se zeptal zda neuvažujete o změně programu ve večerních hodinách myslím tím programy pro starší děti.jinak vám k vašemu programu přeji hodně dobrých pořadů a štěstí při výběru. S pozdravem Miki
Dobrý den, Miki. To je jistě zajímavá myšlenka, nicméně prozatím o takové změně neuvažujeme.
BabyTV je celosvětově velmi silná značka, která působí ve více než 100 zemích, vysíláme do více než 50 mil. domácností. Plně se proto soustřeďujeme na soustavný rozvoj a kvalitu programu, budování značky a následujeme trendy na trhu. Patříme mimochodem mezi průkopníky tvorby tematického obsahu pro nejrůznější aplikace. :)
To vše představuje mnoho investic i lidských sil, stále je co zlepšovat a proto nejméně prozatím zůstaneme u toho, co umíme a kde hrajeme prim. :)
Děkujeme za přání a podporu!

• ® travels - Eliška, dobrý den, jak nebo kde se mám seznámit o programem BabyTV, když nemám kabelovou televizi? Děkuji.
Zdravím, Eliško.
Podívejte se na stránky www.babytv.com.
Najdete zde ukázky pořadů, písničky, nejrůznější hry a vše, co BabyTV nabízí.
Hry můžete s dětmi hrát rovnou na stránkách online (vyzkoušejte, je to zábava i pro rodiče ;) nebo si můžete stáhnout další zábavné aplikace do svého iPhonu a iPadu.
24h vysílání BabyTV můžete také sledovat na mobilním telefonu, jste-li zákazníkem Vodafone a koupíte-li si službu Topfun Start.

• ® Jack6428 - Zdravím Vás. Rád bych využil této příležitosti a zeptal se na několik věcí týkajících se ostatních stanic z vašeho portfolia :)

Nejprve bych chtěl pochválit nový branding, který Disney Channel využívá od začátku roku a který se nadále rozvíjí. Je skvělé, že grafika naší verze jde s dobou a je s těmi ostatními verzemi jednotná. Věřím, že např. současné letní bumpery před začátkem pořadů udělaly nejen mě radost. Jen tak dál! Nyní k mým dotazům...

1) Kdy začne Disney Channel konečně vysílat ve formátu 16:9? Veškerý obsah, včetně nové grafiky a pořadů, je už nějakou dobu vyráběn dokonce v HD. Jinými slovy - přechodu na nový formát v tomto ohledu nyní opravdu nic nebrání. Konkurenční Minimax již na 16:9 přešel a dětský kanál ČT bude v tomto poměru stran také vysílat. Dočkáme se už prosím letos?

2) Kdy bude současný signál Disney Channel rozdělen, aby mohl vzniknout jeden feed určený přímo pouze pro Česko a Slovensko a druhý zvlášť pro Maďarsko? Zaznamenal jsem v poslední době na DCH mnohem více českých reklam. Je to snad indicie, že by k tomuto slíbenému kroku mohlo v blízké budoucnosti konečně dojít? Rozdělením feedů by se DCH na našem trhu bezesporu stal ještě více oblíbeným a řekl bych, že si čeští a slovenští diváci po téměř čtyřech letech čekání vlastní feed zaslouží ;)

3) Velice se mi líbí, jakým způsobem bylo vyřešeno počeštění NGC. Jsem moc rád, že můžeme mít lokální feed a že National Geographic je plně česky. I grafická stránka se celkem povedla. Co mě však mrzí je ne úplně nejlepší kvalita obrazu, který z nějakého důvodu není tak ostrý jak by mohl být a někdy obsahuje i trochu více šumu. Proto by mě zajímalo, zda je stále v plánu počeštění National Geographic HD (po vzoru SD verze) a případně kdy se tak stane? Pokud by se to povedlo, bylo by to perfektní.

4) Nechystá se na náš trh v nejbližší budoucnosti vstoupit stanice FOX? Když vidím, jakou zažívá v Evropě expanzi, nedalo mi to se nezeptat ;)

Děkuji předem za zodpovězení dotazů a přeji vám i zbytku Channels hezký zbytek léta!

Dobrý den, Jacku.
Vypadá to, že vy už jste BabyTV odrostl :) .. dobře, odpovím na Vaše dotazy k ostatní kanálům ..
1) Momentálně Disney Channel přechod na formát 16:9 nechystá. Není vyloučeno, že k tomu v budoucnu dojde, ale do konce letošního kalendářního roku není změna vysílacího formátu v technickém plánu.
2) O možnosti rozdělit vysílací signál pro jednotlivá teritoria průběžně diskutujeme. Spíše ale v rovině technické a nákladové. Programová skladba by i v případě oddělení jednotlivých signálů zůstala podobná, takže běžný divák by pravděpodobně změnu zásadně nepocítil.
3, 4) Ohledně vstupu tv kanálů FOX na český a slovenský trh nemáme žádné bližší informace, stejně tak nejsme schopni ani potvrdit vložení českého audia na tv kanál NGC HD.
Děkujeme za úvodní pochvalu, přání i pozdravy celému týmu Channels.

• Marky - A ještě prosím otázka. Je pravda, že pořady jsou tvořeny ve spolupráci s psychology? Děkuji za odpověď a přeji mnoho úspěchů.
M.

Marky, děkuji za otázku.
Ano, mohu potvrdit, že tomu tak skutečně je. Úzká spolupráce s předními dětskými psychology je jedním z důkazů, proč BabyTV program děti milují a obecně tak dobře funguje. Je šitý přesně na míru vnímání a zájmům nejmenších dětí.
Občas si říkám, co se může dětem líbit na "beztvarém panáčkovi" nebo partičce pestrobarevných "vajíček" vyvádějících různé vylomeniny? Zároveň mne hlasitá odezva zaujatých diváků před naší obrazovkou vyvede z omylu a ubezpečí, že já si mám přeladit, ale až jindy . :)

• Tonda - Zdravím. Mám asi hloupej dotaz, ale už dříve mě zarazilo, že programy pro nejmenší vysílají nonstop 24 hodin po celý den. Kdo se na takové vysílání dívá třeba ve tři, čtyři v noci. Neměli by malé děti v tu dobu spát a ne se koukat na televizi :-)
Tondo, zdravím.
Noční hodiny samozřejmě nepatří mezi časy s nejvyšší sledovaností, Večerní program připravuje děti na odpočinek uklidňujícími příběhy, ukolébavkami a vyprávěním do postýlky. Je přizpůsoben tak, aby uklidnil, naladil na klidovou fázi před spaním, případně upoutal pozornost "nespavců" nebo pomohl děti utišit při nenadálém probuzení, když jim není zrovna nejlépe (nemoci, teploty, zoubky). Možná to zní překvapivě, ale obecně noční program rodiče velmi kvitují.

• šárka - dobrý den, jsme Vaši věrní diváci, chystáte nějaké novinky? Moc se nám líbí hudební vstupy k 10. narozeninám. díky
Ano, taneční bumpery v 3D k oslavě 10. výročí jsou velmi úspěšné a baví malé i velké.
Mezi novinky patří například:
Big Bug Band
- další řada seriálu, kde různí brouci tvoří hudební kapelu, každý hraje na jiný nástroj. Pořad je plný hudby, zpívání, tance, broučci hrají nejrůznější hudební styly, třeba sambu, jazz nebo i hip-hop.

- nový seriál Tiny Beasts - pořad z kategorie aktivit, zaměřen na rozpoznávání zvuků. Skupinka berušek se vzájemně hledá, jak se schovávají za různé objekty vytvářející nějaký zvuk. Na obrazovku přijde v září.

Dráček - nová série od září
dlouhodobě úspěšný seriál, hlavní postavou je Dráček a jeho hra je postavena na poznávání rozdílů a opaků. Malý/velký, málo/mnoho, co je větší/menší než Dráček...

a samozřejmě mnohá další dobrodružství pro naše věrné diváky...

• ® travels - Zdravim, s kamaradkou jsme v restauraci deti skvele zabavily nejakymi hrami BabyTV, nevim ale, kde je najdu, poradite? diky Tereza
Pravděpodobně máte na mysli online interaktivni centrum. URL je https://babytv.com/learninglobby.aspx.
Najdete zde hry zaměřené na jednotlivé kategorie - tvary, barvy, číslice a počítání, zvířata a příroda, atd.
..jinak doporučuji aplikaci do mobilu.

• digina - Dobrý den, máte prosím možnost ověřit si sledovanosti BabyTV? Děkuji za odpověď
Dobrý den. U nás BabyTV není měřen. Máme však zkušenosti z ostatních zemí, a to i sousedních nebo dalších evropských, kde lze chování diváků považovat za podobné.
Například v Polsku dosáhlo BabyTV na 10. místo mezi všemi TV kanály. V Litvě dosáhlo diváckého podílu 1,1% a v Itálii se BabyTV podílelo 13% na celkovém objemu stahování obsahu pro děti.

• Lukáš - Dobrý den, v jedné odpovědi jste uvedla, že máte sledování televize (a BabyTV) vyzkoušené na své ratolesti. S ženou se ale hádáme, zda vůbec patří malé dítě - 2 a čtvrt roku - před obrazovku. Bude na ni závislý, ničí si oči, bude pasivním příjemcem, prostě žena tvrdí, že lepší je dětem číst a hrát si s nimi, než je nechat sádelnit u TV. Poradíte mi argumenty, jak manželce vysvětlit, že BabyTV je pro tak starého synka víc plusem jak mínusem? Děkuji moc!
Lukáši, dobrý den.
Dobře, odhalím vlastní zkušenost reálně. Mám syna 6let a 2letá dvojčata. Souhlasím s manželkou, že je potřeba se dětem věnovat a čtení, hraní, stavění apod. má neocenitelný efekt. Zároveň ale každý rodič musí vedle dětí fungovat, tj. uvařit, uklidit atd. to jsou přesně chvíle, kdy myslím každý ocení, když jeho dítě tráví čas hodnotně a tak, že ho rozvíjí, učí a zároveň zabaví.
Sama nejsem příznivcem soustavného vysedávání u televize, nicméně rozumně zvolený čas na pohádku, příběh, písničky určitě oceníte vy i vaše děti.
Závislost nemůže vzniknout, pokud vy to nedovolíte :)
Zamyslete se třeba i nad tím jazykem, dětské kurzy angličtiny jsou docela drahá záležitost a jejich efekt je dost sporný. BabyTV Vám tuto příležitost dává, kdykoliv zapnete televizi.
Třeba jsem maličko přispěla k Vaší argumentaci :)

satCentrum - Tak to byl poslední dotaz, děkujeme paní Evě Sedláčkové za opravdu podrobné přiblížení dětského kanálu BabyTV, který, přiznejme si, jsme zatím neznali, a nyní, i díky tomuto chatu, už budeme vědět, co našim ratolestem naladit. Anebo co požadovat po svých operátorech na zařazení do programové nabídky. Děkujeme i všem, kdo jste i v tomto teplém prázdninovém dnu sedli k počítači a zaslali své otázky. Budeme se s vámi, ale i se všemi ze skupiny Channels, těšit zase někdy příště na satCentrum na shledanou! Děkujeme! team satCentrum.
Velice děkuji satCentru za tuto příležitost a všem čtenářům za pestré dotazy. Doufám, že se mi podařilo vystoupit o schod výše v povědomí o BabyTV a hlavně vzbudit zájem vás i dalších čtenářů.
Těším se nashledanou a přeji krásné léto a mnoho zábavy malým i velkým s BabyTV! Eva


Další články z rubriky:
22.03.2013 • On line na satCentrum: Erika Luzsicza - Film+
13.08.2012 • On line na satCentrum: Jaromír Glisník - M77 Group
31.01.2012 • On line na satCentrum: Jaromír Glisník - CS Link a Skylink
02.11.2011 • Chat s freeSAT - Jiří Kraval, ředitel UPC DTH pro ČR a SR
31.10.2011 • On line na satCentrum: Ivan Hronec - Film Europe
27.09.2011 • On line na satCentrum: Erika Luzsicza - IKO Cable


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist