UPC k 1. dubnu pozastavuje vysílání Nova Sport. Nahradil ji SlovakSport TV 2
Autor: UPC ČR , e-mail: upc@upc.cz Přidané: 03.04.2014
Společnost UPC Česká republika pozastavila od 1. 4. 2014 vysílání televizního kanálu Nova Sport a Nova Sport HD. Důvodem je ukončení smlouvy se společností CET 21 na tento sportovní program k 31. 3. 2014. S ohledem na skutečnost, že k uvedenému datu nebylo dosaženo nové dohody o podmínkách vysílání, bylo vysílání programu prozatím pozastaveno. Vzájemná jednání o prodloužení smluvního vztahu mezi oběma stranami však nadále pokračují.


„Věříme, že se Nova Sport do nabídky kabelové televize UPC v dohledné době vrátí. Abychom sportovní nadšence nepřipravili o jejich každodenní dávku gólů a sportovních výkonů, Nova Sport dočasně nahrazujeme slovenským sportovním kanálem SlovakSport TV 2,” uvedl Jason King, Vice President za obchod a marketing UPC.

Vysílání Nova Sport bylo pro zákazníky UPC prozatímně adekvátně nahrazeno sportovním kanálem SlovakSport TV 2. Všechny ostatní kanály skupiny Nova budou nadále vysílány v nezměněném režimu.

Společnost UPC Česká republika nadále nabízí široké spektrum televizních programů a v této nabídce hodlá pokračovat i do budoucna.


Jana Pečenková, Account Manager, Ogilvy Public Relations

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20213/upc-k-1-dubnu-pozastavuje-vysilani-nova-sport-nahradil-ji-slovaksport-tv-2/