Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 11:05:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

freeSAT nově nabízí vysílání CNBC v České republice a na Slovensku

  Autor: UPC DTH S.à r.l/CHILLICOM , e-mail: info@cz.freesattv.tv Přidané: 04.04.2014


Společnost UPC DTH S.à r.l., jež pod značkou freeSAT poskytuje služby satelitní televize v České republice a na Slovensku, rozšiřuje svoji programovou nabídku o kanál CNBC, nejvýznamnější televizní síť zaměřenou na ekonomické a finanční zpravodajství. Všem zákazníkům freeSAT v České republice a na Slovensku je k dispozici v rámci balíčku freeSAT light.


CNBC představuje uznávanou světovou jedničku v ekonomickém a ve finančním zpravodajství. Poskytuje nejčerstvější informace z trhů v reálném čase, bezkonkurenční pokrytí nejnovějších událostí, hloubkové analýzy a rozhovory s kapitány průmyslu a politiky z celého světa.

Svižné a věcné ekonomické zpravodajství v pořadech jako Squawk Box, Worldwide Exchange a European Closing Bell je nutností pro vrcholové manažery, finanční komunitu a každého, kdo chce v Evropě investovat nebo chránit svá aktiva. Večer a o víkendech kanál vysílá to nejlepší ze sportu, z publicisticky, dokumentaristiky a ze zábavy včetně The Tonight Show s Jimmym Fallonem.

„Těší nás, že můžeme obohatit nabídku kanálů služby freeSAT v České republice i na Slovensku o CNBC. Rozšiřujeme tím naši pestrou obsahovou skladbu o živé ekonomické a finanční zpravodajství,“ informoval Jim Helfgott, viceprezident pro marketing a obchod společnosti UPC DTH.

Jacqueline Lam, viceprezidentka pro mezinárodní distribuci společnosti CNBC, uvedla: „Naše smlouva s UPC DTH umožňuje divákům ve střední a východní Evropě sledovat nejnovější globální ekonomické zprávy a analýzy. Získají také přístup k datům CNBC v reálném čase. Poskytovatelé si uvědomují kvalitu našeho vysílání, díky čemuž se nám daří v tomto regionu expandovat.“

CNBC v nabídce nahradí BBC World News. Pro všechny trhy je k dispozici v anglickém jazyce na pozici 152 (vyžaduje satelitní přijímač s podporou HD).


O společnosti UPC DTH S.à r.l.

Společnost UPC DTH S.à r.l. se sídlem v Lucembursku, evropském centru satelitních služeb, poskytuje služby satelitní televize v Maďarsku, České republice i na Slovensku a navíc řídí služby satelitní televize poskytovatele v Rumunsku. Její služba direct to home (DTH), známá pod názvem UPC Direct na maďarském trhu, freeSAT v České republice a na Slovensku a Focus Sat v Rumunsku, se může pochlubit počtem více než 731 000 zákazníků (k červnu 2013). UPC DTH S.à r.l. nabízí svým zákazníkům širokou nabídku televizních kanálů s kvalitním obsahem, špičkový zákaznický servis a vysokou kvalitu signálu vyznačující se čistým HD obrazem. UPC DTH S.à r.l. je dceřinou společností Liberty Global, Inc.


O společnosti Liberty Global

Společnost Liberty Global je největším mezinárodním kabelovým operátorem, který působí ve 14 zemích. Své služby poskytuje prostřednictvím sítí a inovativních technologických platforem budoucí generace, které spojují 24,5 miliónu zákazníků odebírajících 47,5 miliónu produktů televize, širokopásmového internetu a telefonních služeb (k červnu 2013). Pod Liberty Global patří spotřebitelské značky Virgin Media, UPC, Unitymedia, KabelBW, Telenet a VTR. Součástí Liberty Global je i obsahová divize Chellomedia, divize komerčních služeb UPC Liberty Global Business Services a investiční fond Liberty Global Ventures.


David Rippl, CHILLICOM, 4. 4. 2014




Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/K0VAaO Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.04.2014 • ORF si pronajme další trp. na družici Astra 1, ORF Sport, ORF III a regionální programy ORF budou potom i v HD
03.04.2014 • UPC k 1. dubnu pozastavuje vysílání Nova Sport. Nahradil ji SlovakSport TV 2
29.03.2014 • RTR Planeta a NTV-Mir už nevysílají z družice Amos 3
27.03.2014 • TNT Glitz HD a Spiegel Geschichte HD z družice Astra 1L
26.03.2014 • Discovery ve spolupráci s O2 TV spouští 1. dubna ID Xtra
25.03.2014 • Ruské satelitní kanály pro Krym

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist