Společnost RRsat si vybrala operátora Intelsat pro další expanzi
Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 08.04.2014

Satelitní operátor Intelsat podepsal víceletou smlouvu se společností RRsat. Podle této smlouvy společnost RRsat použije kapacity operátora Intelsat, aby bylo možné usnadnit a dále zvýšit zastoupení společnosti RRsat na severoamerickém trhu DTH.


Společnost RRsat využije výkonný satelit Galaxy 19, který je umístěn na přední americké orbitální pozici 97° západně. Slouží jako významné americké „společenství“ pro volně šířené (FTA) multikulturní programy, pro distribuci původního obsahu z 66 zemí světa ve více než 40 různých jazycích. Satelit nabízí platformu DTH v pásmu Ku, která poskytuje služby klientům ve Spojených státech pokrývající milióny domácností.

„V dnešní multikulturní společnosti, naše klientské publikum vyžaduje různorodé a jedinečné programy bez ohledu na jejich lokalizaci,” řekl pan Lior Rival, obchodní ředitel společnosti RRsat.

„Když i nadále chceme zvyšovat naše zastoupení v USA, satelit Galaxy 19 operátora Intelsat byl přirozenou volbou pro společnost RRSat, protože nám umožní reagovat na tyto požadavky klientů a dále rozšířit naši zákaznickou základnu.”


S využitím zdroje: advanced-television.com, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20229/spolecnost-rrsat-si-vybrala-operatora-intelsat-pro-dalsi-expanzi/