Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 21:16:14   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Viasat Nature: Rok v divočině (A Year in the Wild)

  Autor: CHILLICOM , e-mail: info@chillicom.cz Přidané: 09.04.2014


Kanál Viasat Nature uvede v premiéře jihoafrický seriál Rok v divočině, který zachycuje až neuvěřitelnou různorodost živočišné říše na naší planetě. Tento dokumentární seriál vás ve čtyřech dílech zavede do nejrůznějších koutů Země a odvypráví příběh jednoho roku v divoké přírodě. Sledujte Rok v divočině, a to každé pondělí od 21. dubna ve 20:20. Pouze na Viasat Nature!


Podíváte se na ledové pláně Antarktidy, do africké stepi, k deltám největších řek, do vodní říše pod hladinou oceánů i do životem překypujících rovníkových oblastí. Nechte se překvapit neuvěřitelnou krásou a složitostí života na planetě Zemi!

V seriálu jsou zachyceny nejúžasnější události divoké přírody, které se na naší planetě udály během jednoho roku. Ať už z prostředí mrazivé Antarktidy nebo vyprahlé Indonésie, uvidíte fascinující příběhy zvířat natočené ve vysokém rozlišení a přinášející barevný a vzrušující pohled na život. Přestože budete sledovat zvířata žijící ve zcela odlišných podmínkách tisíce kilometrů od sebe, jejich příběhy, vinoucí se jako nit celým vyprávěním, se nakonec spojí do uceleného svědectví o jednom roku v divočině.

Přirozený koloběh střídání ročních období je zárukou toho, že pro žádného živočicha není žádný den stejný. Příchod nového období s sebou přináší postupné změny, které díky vzájemné propojenosti ekosystémů ovlivňují veškerý život na Zemi, od mikroorganismů až po největší savce. Nepatrný pokles teploty zvedne obrovská hejna ptáků a přinutí je letět tisíce kilometrů daleko, slunce nemilosrdně vysuší napajedla a pošle nesčetná stáda na dlouhou cestu za vodou. A když se ozve rozmnožovací a mateřský pud, jde vše ostatní stranou.

Smečka lvů se připravuje na riskantní lov dospělého buvola, aby nakrmila lvíčata, zatímco ve vlhkém parnu jihoamerického pralesa pochoduje kolona mravenců nesoucí zelený náklad listů na zajištění přežití kolonie. Hejno milionů sardinek je každý den o trochu menší kvůli útokům dravců, ale přesto si nebojácně razí cestu okolo pobřeží Afriky. Hluboko v indonéské džungli kojí samice orangutana své mládě, tučňáci v Antarktidě se perou o materiál na stavbu hnízd a ve tmě a tichu noci vylézá z moře na seychelskou pláž kareta pravá, aby tam nakladla drahocenná vejce.

Tento seriál je zkrátka vyčerpávajícím obrazem života na Zemi. Odhalte bohatost a rozmanitost volně žijících živočichů, kteří musí bojovat s neustále kolísajícími nároky, které na ně klade střídání ročních období. Je to jako jízda na horské dráze, která vám vyrazí dech – nenechte si proto ujít její jediný okamžik.

Sledujte Rok v divočině, a to každé pondělí od 21. dubna ve 20:20. Pouze na Viasat Nature!

Více informací o televizním kanálu Viasat Nature získáte na Facebooku pod názvem Viasat Nature Česká a Slovenská republika nebo na www.viasatnature.cz.


O společnosti Viasat Broadcasting:

Viasat Broadcasting UK Ltd. je součástí mezinárodní mediální skupiny Modern Times Group (MTG) pokrývající čtyři kontinenty a zahrnující bezplatné a placené televizní kanály, rádio a produkci obsahu. Společnost Viasat Broadcasting poskytuje bezplatné i placené televizní kanály, které jsou k dispozici na vlastních satelitních platformách Viasat , sítích třetích stran a TV obsah je také distribuován prostřednictvím internetu. Skupina MTG je rovněž největším akcionářem v CTC Media, což je přední ruský nezávislý televizní vysílatel. Modern Times Group je rozrůstající se společnost kotována na Nasdaq OMX stockholmské burze. Pro více informací navštivte www.mtg.se.


Karel Kapinus, CHILLICOM


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/lWvYn7 Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.04.2014 • Druhá řada seriálu Hannibal startuje na AXN právě dnes! OSSO BUCO - recept na sváteční večeři podle Hannibala
07.04.2014 • Prima ZOOM v 15. týdnu - hvězdný, tajuplný a bájný
04.04.2014 • Satelitní přenos Met: Live in HD: Pucciniho Bohéma
03.04.2014 • NGC pomáhá automobilovým veteránům
03.04.2014 • Film+ slaví a uvádí nový dramaturgický blok…
03.04.2014 • Největší evropská bojová show na FightBox HD

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist