Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 20:35:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Nový vzhled kanálů Viasat

  Autor: MTG/Chillicom , e-mail: press@mtg.se Přidané: 17.04.2014



Společnost Viasat Broadcasting, která je součástí mezinárodní zábavní skupiny Modern Times Group (MTG), včera informovala o redesignu svých placených TV kanálů. V úterý 29. dubna se změní vzhled všech dokumentárních kanálů.


Všechny redesignované kanály dostanou nové logo, získají nový on-air balíček a novou off-air identitu. Nová loga a vzhled byly optimalizovány tak, aby dobře vypadaly na jakémkoli zařízení a podporovaly zobrazení na více obrazovkách u všech služeb TV Everywhere.

Redesign se týká dokumentárních kanálů Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature.

Karin Heijink, viceprezidentka divize Pay-TV East skupiny MTG, komentuje: „Investovali jsme do silnějšího obsahu a na našich kanálech nyní nabízíme mnohem více exkluzivních evropských premiér než dosud. Nový vzrušující vzhled odráží novou identitu kanálů a vysokou kvalitu nové programové nabídky. Stále více diváků si vychutnává naše pořady na mobilních zařízeních, takže redesign byl logickým krokem vedoucím ke zkvalitnění sledování odkudkoli.

Naše portfolio dokumentárních a filmových kanálů vypráví ty nejlepší a nejpoutavější příběhy improvizované zábavy a stalo se nutností pro provozovatele platforem na celém světě.“


Abychom lépe reflektovali pestrou programovou nabídku, přejmenovali jsme Viasat Explorer na Viasat Explore. Charakteristickými rysy Viasat Explore jsou zvídavost, dobrodružnost a odhodlanost – objevování nového a neobvyklého nás vzrušuje a žene kupředu. Od převratných vědeckých objevů po všední život sympatických lidí na našem kanálu, kteří dělají věci jinak.

Viasat History je doslova nabitý úchvatnými historickými dokumenty, které se na minulost dívají svěžím moderním pohledem. Naše inteligentní a pečlivě sestavené programy založené na důkladně ověřených informacích zvou naše diváky na nezapomenutelný výlet časem, během kterého se nejen pobaví, ale také zapojí svou hlavu. Středem našeho zájmu je historie Evropy, odkrývání tajemství minulosti a jejich vliv na současnost.

Viasat Nature nechává přírodu vyprávět její vlastní inspirující příběh. Naši reportéři, odborníci přes divočinu i obyčejní lidé se s vámi dopodrobna podělí o své poutavé příběhy.


Per Lorentz, Nils Gjerstad, MTG


Modern Times Group (MTG) je mezinárodní mediální skupina působící na čtyřech kontinentech, která se zabývá produkční činností a provozováním placených a neplacených TV kanálů a rádiových stanic. Společnost Viasat Broadcasting skupiny MTG provozuje placené a neplacené TV kanály, které jsou dostupné na vlastních satelitních platformách Viasat a sítích třetích stran, a rovněž distribuuje TV obsah přes internet. MTG vlastní většinový podíl v největší nezávislé ruské televizní stanici CTC Media. Další informace najdete na webových stránkách www.mtg.se. Modern Times Group je rostoucí společnost a v roce 2012 zaznamenala čistý zisk 13,3 miliardy SEK. Akcie Class A a B skupiny MTG jsou zapsány na indexu Large Cap v Nasdaq OMX ve Stockholmu pod symboly „MTGA“ a „MTGB“.


David Rippl, Account Manager, Chillicom


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/Y8zN4W Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.04.2014 • Grand TV testuje na družici Eutelsat 16A
11.04.2014 • Česká televize pro DVB-T2 s kompresí HEVC
11.04.2014 • Česká televize: Na satelitu možná jen HD kanály
10.04.2014 • Disney Junior HD testuje na družici Astra 1L – ostrý start pro klienty platformy Sky od 15. 4. 2014
09.04.2014 • Společnost SatLink spouští platformu Hot Bird DVB-S2
08.04.2014 • Téměř půl milionu českých domácností přijímá televizní vysílání v HD ze satelitů společnosti SES

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist