Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 06:15:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít: to nejlepší v květnu na AXN, AXN White a AXN Black!

  Autor: AXNPress Czech , e-mail: AXNPress_Czech@spe.sony.com Přidané: 22.04.2014


V květnu budeme společně bojovat proti zlu a příkoří! Přidejte se k nám na stranu dobra. Anebo zla. To je jedno. Prostě se dívejte s námi. Hannibal měl drsné dětství, a přesto se stal uznávaným soudním psychiatrem. Pravda, má jeden takový menší zlozvyk, ale nic, s čím by si neporadil. Aspoň se naučil dobře vařit (což se o mnohých moderních ženách říct nedá).


Námořní vyšetřovací služba L.A. má opět napilno. V páté řadě, která má právě teď premiéru na AXN (a šestá se natáčí), se budou ve čtyřiadvaceti dílech honit teroristé, vrazi, překupníci s bílým masem… Ještě, že je máme. Bez NCIS by byl svět hrozné místo k bydlení. Byl to rebel. Byl odvážný. Byl víc než jen gladiátor. A stal se legendou. Spartakus: Krev a písek – třicet velkolepých dílů plných akčních scén a vypracovaných těl.

Co má společného Hannibal a Sherlock? Bratry Mikkelsenovi. Mladší Mads si coby Hannibal Lecter pohrává se svými oběťmi v kuchyni, starší Lars si coby Charles Augustus Magnussen, padouch třetí série, nebezpečně zahrává se Sherlockem. Podívejte se ještě jednou na celou třetí řadu Sherlocka.

A kromě toho si dáme ještě trochu britské seriálové romantiky cestou z Lars Rise do Candlefordu (na AXN WHITE) a na AXN BLACK se můžete inspirovat k adrenalinovým kouskům, před kterými uslyšíte motivační „tohle doma radši nezkoušejte!“


SERIÁL MĚSÍCE

Oblíbený Hannibal neměl hezké dětství a pochází z Litvy

HANNIBAL 2 (Hannibal 2)

Krimi / Thriller, USA, 2013, 2014

Hrají: Mads Mikkelsen (Hannibal Lecter), Hugh Dancy (Will Graham), Cynthia Nixon, Laurence Fishburne, Caroline Dhavernas, Gillian Anderson a další

Na to, že je to sériový vrah, které své oběti s chutí pojídá, je překvapivě oblíbený. Podle Česko-Slovenské filmové databáze (csfd.cz) je to 147. nejoblíbenější a 236. nejlepší seriál s celkovým hodnocením 82 %. A mezinárodně si vede ještě lépe, na IMDb.com si totiž vysloužil rovnou 8,5 bodu z deseti.

A při tom Hannibalovo dětství vůbec nenaznačovalo, že se dostane mezi elitu. Narodil se v Litvě a jako malý chlapec byl svědkem brutálního vyvraždění své rodiny. Podařilo se mu ale uniknout do Francie, kde žil u své tety Lady Murasaki. Hannibal byl už v dětství velmi bystrý a tak mu neunikla urážka, kterou neopatrný řezní tetu počastoval. Hannibal jako rozený gentleman si to samozřejmě nemohl nechat líbit a tak nebohého řezníka zabil a pozřel. Tím v Hannibalových třinácti letech, začala jeho slavná kariéra vražedného kanibala. S přehledem vystudoval medicínu a stal se uznávaným soudním psychiatrem.

Hannibal II, každou středu ve 22:00 hod. na AXN


NOVÉ ŘADY SERIÁLŮ

SPARTAKUS: KREV A PÍSEK (Spartacus: Blood and Sand)

Drama / Historický
USA, 2010, 33 x 55 min
Režie: Rick Jacobson, Michael Hurst,
Hrají: Andy Whitfield, Liam McIntyre, Lucy Lawless, John Hannah, Viva Bianca, Manu Bennett, Craig Parker, Lesley-Ann Brandt, Erin Cummings,
Hodnocení podle IMDb.com: 8,7
Hodnocení podle ČSFD.cz: 83 % a 37. nejoblíbenější seriál

Klasický příběh thráckého bojovníka, který byl zajat Římany, stal se gladiátorem a v boji o svobodu se postavil starověkému Římu. Zradil Římany. Poslali ho do otroctví. A zrodil se jako Gladiátor. Příběh rebela, který je odtržen od své vlasti a milované ženy, a je uvržen do surového světa gladiátorské arény, kde krev a smrt jsou tou nejsledovanější zábavou. Všechny bitvy se ale neodehrávají na písku arény. Zrada, korupce a pokušení vystavují Spartaka nepřetržité zkoušce. Aby přežil, musí být víc než jen muž. Víc než jen gladiátor. Aby přežil, musí se stát legendou.

Od 5. května každé pondělí ve 22.00 hod. DVA díly za sebou – na AXN BLACK


MYŠLENKY ZLOČINCE (Criminal Minds) – devátá řada

Krimi / Thriller
USA / Kanada 2005 – 2014
Dosud natočeno 9 řad po 24 epizodách
Hrají: Joe Montegna, Thomas Gibson, Shemar Moore,Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Paget Brewster a další
Hodnocení podle IMDb.com: 8,2
Hodnocení podle ČSFD.cz: 71 % a 112. nejoblíbenější seriál

Myšlenky zločince je strhující napínavý seriál o elitním týmu analytiků FBI, kteří sestavují osobnostní profily sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům.

Devátá řada na AXN každou středu ve 21.00 hod., v repríze pak v sobotu před půlnocí


NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA L. A. (NCIS LA) – pátá řada

Krimi
USA, 2009 – 2014
Premiérová pátá řada na AXN: 24 x 45 min., Šestá se právě natáčí
Hrají: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, a další

Námořní vyšetřovací služba L. A. je napínavý seriál zachycující riskantní akce speciální divize NCIS, která má za úkol chytat nebezpečné a těžko polapitelné zločince.

Pátá řada na AXN každý čtvrtek ve 21.00 hod.


PRODLOUŽENÝ VÍKEND NA AXN - SHERLOCK MARATÓN

Dejte si celou třetí řadu Sherlocka pěkně pohromadě!

První díl: 
čtvrtek 1. květen 16:40
pátek 2. květen 12:35
sobota 3. květen 07:55

Druhý díl:
pátek 2. květen 17:20
sobota 3. květen 12:35
neděle 4. květen 07:00

Třetí díl
sobota 3. květen 17:30
neděle 4. květen 11:50
pondělí 5. květen 07:35



CÍSAŘOVNA SISI (Sisi) – dvoudílný TV film

Životopisný / Historický
Itálie / Německo / Rakousko, 2009
Režie: Xaver Schwarzenberger
Hrají: Cristiana Capotondi, David Rott, Martina Gedeck

Císařovna Sisi je dvoudílný koprodukční televizní film z roku 2009. Když se císař František Josef I. seznámil s okouzlující Sisi, Alžbětou Bavorskou, předposlední rakouskou císařovnou a českou královnou, byla to láska na první pohled. Jejich společné štěstí ale nemělo mít dlouhého trvání. Svobodomyslná Sissi se nedokázala přizpůsobit náročnému císařskému protokolu a její chování je snášeno jen stěží. Ty nejtěžší okamžiky ji ovšem teprve čekají. Děj se odehrává v letech 1853 až 1867, tedy od okamžiku císařských zásnub až po Rakousko-Uherské vyrovnání.

Ve čtvrtek 1. května v 8:50 hod. a druhý díl hned potom, v 10:50 hod. na AXN


MIZEROVÉ 2 (Bad Boys II)

Režie: Michael Bay
Hrají: Martin Lawrence, Will Smith, Jordi Mollà, Gabrielle Union, Peter Stormare, Theresa Randle a další

Pokračování úspěšného filmu Mizerové v režii Michela Baye. Martin Lawrence a Will Smith ztvárňují policisty z Miami, kteří musejí zastavit přísun extáze do města. Během vyšetřování shodou okolností odhalí rozsáhlý konspirační plán bezcitného drogového bosse Tapia (Jordi Mollà), který chce rozšířit své impérium a ovládnout obchod s narkotiky v celém městě, přičemž hodlá zabít každého, kdo se mu postaví do cesty.

V pátek 2. května ve 21:00 hod. na AXN



OPRAVDOVÉ VÝZVY NA AXN BLACK

CRASH TESTY RICHARDA HAMMONDA II. (Richard Hammond's Crash Course)

Reality show

Richard Hammond přežil první řadu svých crash testů, a tak si můžeme vychutnat ještě nebezpečnější druhou sérii. I tentokrát bude mít jen tři dny na to, aby se naučil zvládnout technická monstra i svoje obavy. Těšit se můžete na Richarda Hammonda jako kaskadéra, taxikáře, komika, zápasníka s býky, harlemského kadeřníka, zkušebního pilota a mnoho dalších.

Každé úterý od 23:00 hod. na AXN Black


BRITSKÝ SERIÁL, KTERÝ SI ZAMILUJETE

LARK RISE TO CANDLEFORD

Romantický / Drama
Velká Británie, 2008,
34 x 60 min.
Olivia Hallinan, Julia Sawalha, Claudie Blakley, Brendan Coyle, Mark Heap, Karl Johnson a další

Cesta z vesnice Lark Rise do provinčního městečka Candleford. Volná adaptace autobiografického románu Flory Thompson se odehrává Oxfordshire ve druhé polovině 19. století. Mladá Laura (Olivia Hallinan) opouští vesnici Lark Rise a vydává se do provinčního města Candleford, kde bude pomáhat své sestřenici (Julia Sawalha) na tamní poště. Přiběhy, které se jí více či méně dotýkají, si pečlivě zapisuje a pomalu se z ní stává spisovatelka.

V premiéře každé úterý kolem 20.00, v reprízách pak ve středu ve 14.00 a v sobotu kolem 17:00 hod.


FILMY PODLE KNIŽNÍ PŘEDLOHY

Napětí, romantika, vraždy, zrada... takové jsou knižní předlohy Nory Roberts a Patricie Cromwell. Na AXN uvidíte každou sobotu.

KOLEKCE NORY ROBERTS:

Nora Roberts: Polární záře – v sobotu 3. května v 19.15 a hodinu po půlnoci
Nora Roberts: Pocta – v sobotu 10. května od 19.15
Nora Roberts: Vražedná nevinnost – v sobotu 17. května od 19.10 a v neděli od 16:15
Nora Roberts: Lesní jezírko – v sobotu 24. května od 21:00 a 50 minut po půlnoci
Nora Roberts: Prokletá zátoka – v sobotu 31. května od 21:00 a 40 minut po půlnoci


KOLEKCE PATRICIE CROMWELL:

Patricia Cornwell: V ohrožení – v sobotu 10. května ve 21.00 a 50 minut po půlnoci
Patricia Cornwell: Posedlost – v sobotu 17. května ve 21.00 a 50 minut po půlnoci



O AXN

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Hercegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


O SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures Television (http://www.sonypicturestelevision.com) a Sony Pictures Entertainment company patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. SPT disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bohatým programovým složením, které zahrnuje velmi sledované televizní hry, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a televizní filmy oceňované kritiky. SPT si také drží čelní pozici na poli mezinárodní televizní produkce – vytváří více než 6,000 hodin vlastního programu, spolupracuje s místními partnery a produkuje obsah v lokálním jazyce. Pořady prodává do přibližně sedmdesáti zemí světa.

Kromě americké produkce, má SPT v současnosti pobočky ve 32 zemích a vlastní nebo spoluvlastní 16 produkčních společností ve 12 zemích Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 124 kanálů ve 159 zemích s více než 840 miliony diváckých domácností. SPT také vytváří originální obsah pro TV i SPE Premium video webové stránky, Cracle. SPT dále vlastní americkou produkční společnost Embassy Row a je spolumajitelem kabelového sítě Game Show Network(GSN), TV kanálu 3D 3net, populárních horor / thriller webových stránek FEARnet a obchodní společnosti ITN Networks, DrOz.com nebo PlayStation.


Kristina Maixnerová, AXN CZ/SK, 22. 4. 2014



Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/wkiI93 Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.04.2014 • Tajemství skrytá a odhalená na Prima ZOOM
21.04.2014 • Prima ZOOM v 17. týdnu - velmi záhadný i krásně dobrodružný
21.04.2014 • Co nás čeká v úterním zápase LM UEFA: ATLÉTICO MADRID – CHELSEA FC?
17.04.2014 • Programové tipy FilmBox na Velikonoční víkend
17.04.2014 • Playoff NHL na NOVA Sport! Boj o Stanley Cup začíná
13.04.2014 • Prima ZOOM v 16. týdnu - zvířecky lidský x lidsky zvířecí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist