Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 10.05.2024 - 10:18:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

AXN BLACK: David Blaine - blázen, podvodník nebo superman?

  Autor: AXN Press Czech , e-mail: AXNPress_Czech@spe.sony.com Přidané: 20.05.2014


David Blaine je známý především svými hazardérskými kousky, kdy se nechá na pár týdnů zavřít bez jídla (a co je horší, také bez Facebooku) do skleněného boxu velikosti jednolůžka. Také se ponořil do akvária a 7 dnů dýchal jen pomocí kyslíkového přístroje, vyšplhal na pětadvacetimetrový sloup, kde den a půl stál bez jištění. Kromě toho má oblibu v pohřbívání sám sebe zaživa a vyzkoušel si i to, jaké to je, když se nechá zamrazit do ledové kry…

A taky umí na dost dlouho zadržet dech. 17 minut je zhruba o čtvrt hodinku víc, než kolik s vypětím všech sil zvládne průměrný televizní divák. Když zrovna není David Blaine nikde zavřený, zkouší to na nevinné kolemjdoucí i světové celebrity (Billa Clintona a George W. Bushe, guvernéra Arnolda Schwarzeneggera, Billa Gatese, Henryho Kissingere, starostu Bloomberga, Marka Zuckerberga i Muhammada Aliho) s kouzly. I to se mu daří.



Od června se s Davidem Blainem můžete setkat také na AXN BLACK:

- speciál Skutečnost nebo kouzla
- dokumentární seriál David Blaine: Za hranicemi lidských možností



SKUTEČNOST NEBO KOUZLA (David Blaine: Real or Magic)
Dokumentární, USA, 2013

David Blain cestuje po světě a předvádí svá neuvěřitelná kouzla. V dokumentu Skutečnost nebo kouzla se potká s řadou známých osobností. Jak si poradí s kouzly Jamie Foxx, Ricky Gervais, Katy Perry, Lenny Kravitz a Will Smith? A prokoukne některé Blainovy triky jeden z nejinteligentnějších lidí na světě Stephen Hawking?
Dále se v dokumentu objeví: Woody Allen, Will Arnett, George W. Bush, Bryan Cranston, Robert De Niro, Harrison Ford, Woody Harrelson, Olivia Munn, Aaron Paul, Jada Pinkett Smith, PSY, Emmy Rossum, Jaden Smith, Willow Smith, Jon Stewart, Jason Sudeikis, Kanye West, Olivia Wilde a další

neděle 1.6. od 1:00 na AXN Black
středa 4.6. od 22:10 na AXN Black




DAVID BLAINE: ZA HRANICEMI LIDSKÝCH MOŽNOSTÍ (David Blaine: Beautiful Struggle)
Dokumentární série, USA, 1997 – 2010

Ty největší, nejzábavnější a nejnebezpečnější kousky Davida Blaine pěkně pohromadě. Každý týden vás něčím překvapí. Nahlédneme do zákulisí příprav nebezpečných pokusů i vtipných karetních triků. Zkrátka s Davidem Blainem se nudit nebudete.

neděle 29.6. od 0:50 na AXN Black
pondělí 30.6. od 16:20 a od 3:15 na AXN Black




DAVID BLAINE

Už víc než deset let přitahuje David Blaine svými vytrvalostními kousky pozornost celého světa. Svoji kariéru začal jako kouzelník s balíčkem karet, později se vydal ve stopách Houdiniho – hledá to, co se zdá být fyzicky nemožné, a dokáže to.

Nechal se na týden pohřbít za živa, sotva přežil, hned se nechal zamrazit do šestitunového bloku ledu na tři dny a tři noci. Bez záchranné sítě stál 35 hodin na sloupu vysokém 25 metrů, přežil ve skleněném boxu zavěšeném nad Temží 44 dnů bez jídla, na týden se dobrovolně potopil do akvária ve tvaru koule a na konci pokusu se ještě snažil překonat světový rekord v délce zadržení dechu. Což se mu ale podařilo až o rok později, kdy v show Oprah Wnfrey zadržel dech na 17 minut a 4 vteřiny.

Narodil se v Brooklynu v roce 1974 a svoji vášeň pro kouzla a magii objevil ve čtyřech letech, když v metru potkal kouzelníka. Jeho matka ho povzbuzovala a David se už ve svých 13 letech představil jako profesionální kouzelník na soukromých akcích. O deset let později už napsal, režíroval a produkoval vlastní televizní pořad s názvem Street Magic, který sklidil nadšené ohlasy kritiků.

Blaine kouzlil pro americké prezidenty Billa Clintona a George W. Bushe, guvernéra Arnolda Schwarzeneggera, Billa Gatese, Henryho Kissingere, starostu Bloomberga, Marka Zuckerberga i Muhammada Aliho. Hrál po boku Michaela Jacksona během Super Bowlu. V roce 2010 předváděl svá kouzla 3 dny v kuse a získal tím 100.000 dolarů na pomoc po zemětřesení na Haiti. Loni se David Blain postaral o další kousek, který asi jen tak někdo nepřekoná – 72 hodin do sebe nechal pouštět výboje elektrické energie dosahující napětí až milion voltů.



O AXN

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Hercegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


O SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures Television (http://www.sonypicturestelevision.com) a Sony Pictures Entertainment company patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. SPT disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bohatým programovým složením, které zahrnuje velmi sledované televizní hry, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a televizní filmy oceňované kritiky. SPT si také drží čelní pozici na poli mezinárodní televizní produkce – vytváří více než 6,000 hodin vlastního programu, spolupracuje s místními partnery a produkuje obsah v lokálním jazyce. Pořady prodává do přibližně sedmdesáti zemí světa. Kromě americké produkce, má SPT v současnosti pobočky ve 32 zemích a vlastní nebo spoluvlastní 16 produkčních společností ve 12 zemích Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 124 kanálů ve 159 zemích s více než 840 miliony diváckých domácností. SPT také vytváří originální obsah pro TV i SPE Premium video webové stránky, Cracle. SPT dále vlastní americkou produkční společnost Embassy Row a je spolumajitelem kabelového sítě Game Show Network(GSN), TV kanálu 3D 3net, populárních horor / thriller webových stránek FEARnet a obchodní společnosti ITN Networks, DrOz.com nebo PlayStation.


Kristina Maixnerová, AXN Press Czech


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/F6cgyz Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.05.2014 • Test Vrbovy reprezentace proti Finsku exkluzivně na Sport1 a Sport2 HD
19.05.2014 • Prima ZOOM ve 21. týdnu – starodávný, tajemný a ztracený
13.05.2014 • Největší zlo a tajemné pavučiny na Prima ZOOM
12.05.2014 • Viasat Explore uvede v premiéře seriál Mistři záchranáři
12.05.2014 • Horor Film TV: vrcholí soutěžní přehlídka nezávislých snímků Noc hororožroutů
10.05.2014 • Prima ZOOM ve 20. týdnu - trošku temný a tajemný

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist