Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 10:52:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

freeSAT spouští v rámci Music Choice letní festivalový kanál a soutěž o vstupenky na Rock for People a Pohodu

  Autor: UPC DTH S.à r.l. , e-mail: info@cz.freesattv.tv Přidané: 03.06.2014



Společnost UPC DTH S.à r.l., která pod značkou freeSAT poskytuje služby satelitní televize v České republice a na Slovensku, vám prostřednictvím nového sezónního kanálu Music Choice Summer festival zprostředkuje atmosféru těch nejlepších letních festivalů z celé Evropy.


Kanál je dostupný od 2. června do 29. srpna letošního roku na pozici 200 pro všechny zákazníky s balíčkem freeSAT medium a s HD satelitním přijímačem. Stejně jako všechny ostatní kanály Music Choice nabídne pouze čistou hudbu bez mluvení a reklam. Music Choice je nová služba dostupná pro zákazníky s balíčkem freeSAT medium a vyšším, kteří mají k dispozici HD vybavení (HD satelitní přijímač nebo DVR). Tato novinka přináší 10 digitálních hudebních kanálů, z nichž každý je zasvěcen určitému žánru.

Společnost freeSAT ve spolupráci s Music Choice připravila pro všechny fanoušky letních festivalů také on-line soutěž. Ve hře jsou dva páry vstupenek, které vás dostanou na festival Rock for People nebo Pohoda. Český festival Rock for People se letos odehraje 3. až 5. července v Hradci Králové, zatímco tu pravou Pohodu si můžete užít od 10. do 12. července na letišti v Trenčíně.

Soutěž probíhá od 28. května po dobu 15 dnů na webu freeSAT a na facebookových stránkách freeSAT Česká republika a freeSAT Slovensko. Výherci budou vybráni na základě soutěžních pravidel platných v jednotlivých zemích. Podmínkou pro účast v soutěži je zodpovězení dvou jednoduchých otázek. Jména výherců budou zveřejněna v průběhu června.

„Jsme rádi, že můžeme pořádat tuto skvělou soutěž, a těšíme se, až budeme moci na festivalech přivítat její vítěze a nabídnout jim nezapomenutelný zážitek,“ uvedl Zoltan Pinkola, regionální ředitel pro prodej a rozvoj obchodu UPC DTH.

„Hudební festivaly jsou místem, kde se můžete seznámit s novými interprety nebo sdílet svou vášeň k oblíbeným umělcům s ostatními lidmi. Kanály Music Choice tak představují perfektní volbu pro všechny hudební fanoušky. Jsme rádi, že v průběhu tohoto léta můžeme našim uživatelům nabídnout vstupenky na významné festivaly,“ řekl Gary Pelletier, viceprezident pro partnerský marketing společnosti Stingray Digital, která je majitelem Music Choice International.


O společnosti UPC DTH S.à r.l.

Společnost UPC DTH S.à r.l. se sídlem v Lucembursku, evropském centru satelitních služeb, poskytuje služby satelitní televize v Maďarsku, České republice i na Slovensku a navíc řídí služby satelitní televize poskytovatele v Rumunsku. Její služba direct to home (DTH), známá pod názvem UPC Direct na maďarském trhu, freeSAT v České republice a na Slovensku a Focus Sat v Rumunsku, se může pochlubit počtem více než 731 000 zákazníků (k červnu 2013). UPC DTH S.à r.l. nabízí svým zákazníkům širokou nabídku televizních kanálů s kvalitním obsahem, špičkový zákaznický servis a vysokou kvalitu signálu vyznačující se čistým HD obrazem. UPC DTH S.à r.l. je dceřinou společností Liberty Global, Inc.


O společnosti Liberty Global

Společnost Liberty Global je největším mezinárodním kabelovým operátorem, který působí ve 14 zemích. Své služby poskytuje prostřednictvím sítí a inovativních technologických platforem budoucí generace, které spojují 24,5 miliónu zákazníků odebírajících 47,5 miliónu produktů televize, širokopásmového internetu a telefonních služeb (k červnu 2013). Pod Liberty Global patří spotřebitelské značky Virgin Media, UPC, Unitymedia, KabelBW, Telenet a VTR. Součástí Liberty Global je i obsahová divize Chellomedia, divize komerčních služeb UPC Liberty Global Business Services a investiční fond Liberty Global Ventures.


David Rippl, CHILLICOM, 2. 6. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/LCilpo Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.06.2014 • Společnost SES zahájila ostrý provoz družice ASTRA 5B na orbitální pozici 31,5 stupně východně
01.06.2014 • DW Arabia opět z družice Hot Bird 13B, volné (FTA) vysílání v angličtině
30.05.2014 • TVE Int. Europa a Canal 24 Horas jen z jednoho tp. družice Astra 1M
28.05.2014 • RiC ze satelitu Astra 1N i z vysílače Chemnitz
28.05.2014 • Eutelsat vysílá demokanál Ultra HD z družice Hot Bird 13C v kódování HEVC
27.05.2014 • Satelit Eutelsat 3B úspěšně vynesen – umístěn na orbitální pozici 3° východně

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist