Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 16:51:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Červencové premiéry na HBO Comedy, HBO Go a HBO OnDemand

  Autor: Redakce satCentrum/HBO , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 29.06.2014


Na placeném satelitním a kabelovém filmovém kanálu HBO Comedy nás v červenci čeká nový komediální seriál, situovaný do devadesátých let minulého století TÁTA JACK, na HBO Go uvidíme britsko-americké sci-fi WOLVERINE a animovanou komedii KRÁLOVSTVÍ LESNÍCH STRÁŽCŮ (EPIC), HBO OnDemand nabídne kriminální seriál v produkci HBO TEMNÝ PŘÍPAD a francouzské drama KAPITÁL...



HBO Comedy

TÁTA JACK (SURVIVING JACK)

Titulním hrdinou amerického komediálního seriálu – situovaného do devadesátých let minulého století – je bývalý vojenský lékař, jenž kvůli náročné profesi dlouho zanedbával svou rodinu. Jeho manželka se však vrací do původního zaměstnání a Jack (hraje ho Christopher Meloni) musí začít fungovat jako otec dvou dospívajících teenagerů. Stará se o patnáctiletého Frankieho, který právě začal chodit na střední, a o sedmnáctiletou Rachel s typickými pubertálními excesy. Činorodý doktor, specializovaný na léčbu onkologických pacientů, dohlíží také na Frankieho kamarády. Obstojí Jackovy svérázné terapeutické metody i v jeho vlastní domácnosti?

Premiéry: od úterý, 15. července do středy, 30. července, každé úterý, středa a čtvrtek, vždy ve 20:00 hod.



HBO Go

WOLVERINE (THE WOLVERINE)

V britsko-americké sci-fi podívané se titulní superhrdina octne v temné říši jakuzy a samurajů, kde byl naposled za druhé světové války. Pro mutanta Jamese Logana alias Wolwerina (v podání Hugha Jackmana) pošle japonský průmyslník, kterému nevyzpytatelný samotář zachránil život při bombardování Nagasaki v srpnu roku 1945. Brzy však vyjde najevo, že umírající stařec hodlá mutanta zaplést do svých zlovolných plánů. Touží získat jeho nesmrtelnost pro sebe a spolupracuje přitom se zmutovanou americkou vědkyní. Na Loganově straně však působí hbitá japonská mutantka, jež vládne schopností předvídat budoucnost... Pokračování volné série – inspirované komiksy od společnosti Marvel – režíroval James Mangold.


KRÁLOVSTVÍ LESNÍCH STRÁŽCŮ (EPIC)

Americká animovaná komedie pro celou rodinu vypráví o věčném boji dobra se zlem. Hlavní postavou je sedmnáctiletá Mary, jež má problémy se svým podivínským otcem. Profesor Bombu se dlouhodobě věnuje zkoumání bizarních tvorečků, které vidí pouze on sám. Z dospívající dívky se však v důsledku osudné náhody stane podobně titěrná bytost, jaké pozoruje její otec. Mary je vtažena do boje o budoucnost lesa vůči intrikám zlovolných Bažiňáků. Spřáhne se s partou Lesních strážců a na kouzelnou enklávu změní názor... Režisér Chris Wedge, do jehož filmografie patří například první část série Doba ledová, zpestřil příběh řadou vtipných nápadů i hlasy známých herců.



HBO OnDemand

TEMNÝ PŘÍPAD (TRUE DETECTIVE)

Vysoce oceňovaný kriminální seriál, který v produkci HBO natočil režisér Cary Fukunaga, líčí dlouholeté pátrání tandemu louisianských detektivů. Případ neobjasněných vražd s rituálním pozadím, který řeší někdejší parťáci Rust Cohle a Martin Hart (hrají je Matthew McConaughey a Woody Harrelson), začíná v roce 1995. V roce 2012 je přízračná kauza otevřena znovu a podivínský Rust se octne v podezření, že její vyšetřování záměrně zmanipuloval. Postupně vycházejí najevo i rozhárané životy obou hrdinů, jejichž psychiku případ hluboce poznamenal... Scénář halucinogenního vyprávění, rámovaného prostředím mokvavých bažin i podezřelých náboženských spolků, napsal Nic Pizzolatto. Klíčovou ženskou roli ztvárnila Michelle Monaghan.


KAPITÁL (LE CAPITAL)

Francouzské drama, které podle stejnojmenné knihy Stéphana Osmonta natočil renomovaný Costa-Gavras, zkoumá příčiny globální finanční krize z roku 2008. Jejich zosobněním je ambiciózní Marc (Gad Elmaleh), který se stane prozatímním šéfem velké banky a zahájí drastické čistky mezi svými kolegy. Zároveň čelí bezskrupulózním americkým konkurentům, jejichž reprezentant (Gabriel Byrne) ho s pomocí luxusních dráždidel vhání do svých cynických plánů. Bezohledný manažer jej nakonec vláká do pasti, sám je ale vtahován do soukolí gigantických zisků a nóbl pozlátek. Seznámí se s vypočítavou topmodelkou, s níž se schází v různých koutech světa, a opakovaně financuje její rozmary.



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, T-Mobile Televize, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Placená nabídka HBO OnDemand je dostupná v digitálních kabelových sítích v ČR a SR.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz).

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.


Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 29. 6. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/BBEjjI Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.06.2014 • Červencové programové tipy HBO a HBO HD
29.06.2014 • Začněte léto s Prima ZOOM - unikátní dokumenty 27. týdne
26.06.2014 • Greg LeMond expertem Eurosportu během Tour de France, nejrozsáhlejší vysílání z TdF v historii – 350 hodin
26.06.2014 • Objevujte v červenci přírodu na Nat Geo Wild
25.06.2014 • Sin Nombre: extra tip na čtvrteční film na Film+
25.06.2014 • S National Geographic Channel na Aljašku!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist