Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 10:12:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Kosmos – časoprostorová odysea dosáhl rekordní divácké sledovanosti

  Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 09.07.2014


National Geographic Channel oznamuje, že dokumentární série Kosmos – časoprostorová odysea se stala nejsledovanějším pořadem na National Geographic Channel International. Výkonná producentka, scenáristka a režisérka Ann Druyanová, producent Seth MacFarlane (Griffinovi, Méďa) a proslulý astrofyzik Dr. Neil deGrasse Tyson jako moderátor jsou podepsáni pod pořadem, který dosáhl historicky nejvyšší sledovanosti.


Během třinácti dílů ho sledovalo po celém světě 135 milionů diváků. V České republice byla sledovanost jednotlivých dílů v průměru 155 000 diváků a v hlavní cílové skupině 15–54 let dosáhl Kosmos – časoprostorová odysea dvouciferného nárůstu ve srovnání s hlavním vysílacím časem i celkovým denním průměrem.

Série se dočkala nebývalého uvedení na televizní obrazovky – měla premiéru na všech kanálech National Geographic Channel ve 180 zemích. Jednalo se o největší globální uvedení televizního pořadu.

„Kosmos – časoprostorová odysea byl na NGCI fenomenálním snímkem a po 30 letech od premiéry původní série nastolil v televizi nového ducha doby. Inspirativním způsobem diváky podnítil k přemýšlení o vesmíru a probudil v nich zvídavost,“ shrnuje úspěchy Ward Platt, generální ředitel National Geographic Channels.

Pořad se po celém světě těší pozitivním ohlasům ze strany kritiků. Nedávno získal na Critics' Choice Television Award hned dvě ocenění – vyhrál v kategorii nejlepší dokumentární pořad a Neil deGrasse Tyson si odnesl cenu coby nejlepší moderátor dokumentárního pořadu.

Stejně jako původní legendární série Carla Sagana i nové zpracování je ságou o objevování zákonitostí přírody a hledání našich souřadnic v prostoru a čase. Série oživuje nikdy nevyřčené příběhy, diváci tak podnikají cestu do nového světa a napříč kosmem, aby v malém měřítku poznali velkolepost vesmíru.





National Geographic Channels International (NGCI)

National Geographic Channels International (NGCI) inspiruje diváky prostřednictvím své chytré a inovativní programové skladby. Klade otázky na to, co víme, jak nahlížíme na svět a co nás žene kupředu. Vlastníky společnosti jsou National Geographic Ventures (NGV) a FOX Entertainment Group. NGCI se podílí na závazku společnosti National Geographic Society vůči vědě, ochraně přírody a vzdělávání prostřednictvím svých šesti televizních programů: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo People a Nat Geo Mundo.

Celosvětově vysílá National Geographic Channel (včetně NGC U.S., což je společný podnik NGV a Fox Cable Networks Group) do více než 440 milionů domácností ve 171 zemích a 45 jazycích. V Evropě byl National Geographic Channel uveden v roce 2003 a Nat Geo Wild začíná vysílat v roce 2007. V České a Slovenské republice vysílá National Geographic Channel do 1,5 milionu domácností prostřednictvím UPC, Telefonica O2, Skylink, T-Mobile, Slovak Telekom, Orange Slovensko, DIGI a dalších.

Pro více informací navštivte www.natgeotv.com/cz


Channels

Marketingová a distribuční společnost CHANNELS je dynamická a rozrůstající se firma působící na českém a slovenském trhu od roku 2003. Specializací společnosti je oblast vysílání, distribuce a marketingu tematických televizních stanic. S ohledem na stabilitu, tradici a dlouholeté zkušenosti vlastníků televizních společností přináší kvalitní obsah vysílání, i související služby v oblasti marketingu a reklamy.


Lada Dobrkovská, Barbora Slezáková, Channels, zastoupení National Geographic Channel v ČR a SR


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/U1ur5q Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.07.2014 • Žhavý červenec na Prima ZOOM - unikátní dokumenty 28. týdne
03.07.2014 • Extra tip na Film+: Vlak do Yumy
02.07.2014 • Nalaďte si v červenci na National Geographic Channel
30.06.2014 • Červencové programové tipy HBO a HBO HD
29.06.2014 • Červencové premiéry na HBO Comedy, HBO Go a HBO OnDemand
29.06.2014 • Začněte léto s Prima ZOOM - unikátní dokumenty 27. týdne

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist