Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 04:50:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Topfun zahájil spolupráci s obchodním řetězcem Datart

  Autor: Topfun Media Přidané: 14.07.2014


Společnost Topfun Media, provozovatel online videopůjčovny Topfun se dohodl na spolupráci se společností Datart, provozující obchodní řetězec s elektronikou. Datart začal v těchto dnech rozdávat svým zákazníkům, kteří si zakoupí TV, PC nebo tablet, voucher na pět filmových trháků, které mohou zákazníci shlédnout v aplikacích Topfun na právě zakoupených přístrojích.


Platnost voucheru je jeden měsíc a Datart bude v rámci této akce, nazvané „Datart letní kino“ rozdávat vouchery ve svých českých i slovenských prodejnách až do 10.9.2014.

Jsme rádi, že jsme se s Datartem na spolupráci dohodli, speciálně pro akci „Datart letní kino“ jsme vybrali tituly, které mají velmi vysokou sledovanost. Jsou to snímky RED 2, Pád Bílého domu, Revival, Elitní zabijáci a Podfukáři, myslím si tedy, že zákazníci Datartu budou mít radost nejen z nově zakoupeného přístroje, ale také z tohoto dárku, řekl Obchodní ředitel Topfun, Radek Přikryl.

Datart a Topfun spolupracují také při prodeji služeb Topfun, zákazníci si v prodejnách Datart mohou zakoupit vouchery na službu Topfun Start a Topfun Nonstop, což je měsíční předplatné na 50 resp. 500 filmů z videotéky Topfun.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15. 6. 2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství s 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další. Též spolupracuje s webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii.

Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a na Smart TV značek Samsung, LG, Philips, Panasonic, Sony, Gogen a Hyundai . Dále také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Zircon iHD, IP Topfun boxu a dalších.


O společnosti Datart

DATART INTERNATION, a.s. je přední maloobchodní prodejce zaměřený na spotřební elektroniku. Na našem trhu působí již více než 20 let. Svým zákazníkům nabízí mimo neustále aktualizovaného sortimentu i stejné ceny v prodejnách jako na internetu, záruku nejnižší ceny, dopravu zdarma, základní instalaci výrobku zdarma a mnoho dalších služeb, které zpříjemní nejen nákup, ale samotné užívání zakoupeného zboží.


Za společnost Topfun Media, Radek Přikryl – Obchodní ředitel, 14. 7. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/1QRGgT Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.06.2014 • UPC Business má zákazníka číslo 10 000
10.06.2014 • Priame linky na rozhlasové streamy Rádio_FM, Slovensko, Junior, Klasika, Litera, RSI, Pátria, Devín, Regina
03.06.2014 • Online videotéka HBO GO v ponuke Telekomu
15.05.2014 • HBO GO nově i pro zákazníky O2 TV
12.05.2014 • UPC partnerem konference FTTX fórum 2014
30.04.2014 • Carrier Ethernet 2.0 nyní dostupný pro firemní klienty UPC

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist