Disney Channel představuj​e nové logo a grafický design
Autor: The Walt Disney Company , e-mail: info@disney.cz Přidané: 17.07.2014

V pondělí 21. července 2014 představí Disney Channel českým divákům nové logo a celkový nový grafický design ve vysílání. Všechny ukázky, upoutávky a programové menu ponesou nové logo, styl a barevnou škálu.


Nový design odráží příslušnost ke společnosti Disney s důrazem na moderní vzhled, jednotlivce, rodinu a životní styl diváků Disny Channel po celém světě. Dynamické nové logo je kombinací dvou Disney ikon - světoznámého podpisu zakladatele společnosti Walta Disneyho a tří kruhů evokující Myšákem Mickeyho.

Změna se nijak nedotkne programové skladby, směřování TV kanálu a hodnost, které Disney Channel reprezentuje.

Nové logo a grafický styl byl poprvé představen v lednu tohoto roku v Německu během přechodu Disney Channel z placeného na volně šířený TV kanál.


Zde se můžete podívat na ukázkové video, jak bude vypadat vysílání Disney Channel:
http://youtu.be/J3STSXhJCdM

Disney Channel reprezentuje v Evropě, na Středním východě a v Africe nejúspěšnější portfolio dětských televizních kanálů s 61 stanicemi dostupné v 117 zemích, 22 jazycích a 139 mil. domácnostech. V prosinci 2013 se Disney Channel umístil v TOP 3 nejsledovanějších dětských televizních stanic v 11 z 15 měřených zemí v Evropě, Středním východě a Africe. Celosvětově je Disney Channel dostupný ve 164 zemích na 79 sdílených frekvencích v 34 jazycích, což představuje celkem 110 televizních kanálů.


Lenka Tungová, Publicity – CR, SR, HU, UA, Central & Eastern Europe, The Walt Disney Company




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20602/disney-channel-predstavuj-8203-e-nove-logo-a-graficky-design/