Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 17:05:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - TV tipy | Články
 

Tipy na víkend 19. 7. - 20. 7. 2014

  Autor: Axocom , e-mail: info@axocom.net Přidané: 18.07.2014


Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.


FILM+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk

Skippy – Sobota 19. 7. 2014 / Neděle 20. 7. 2014 – 12:05 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=foyIzrkqzOU

Dvojčata Jerry a Lou mají trochu nezvyklého nejlepšího kamaráda. Je to klokaní slečna jménem Skippy. Jednoho dne ale přijde zpráva, která může znamenat konec jejich přátelství. Tatínek dvojčat totiž dostal novou práci, kvůli které se musí rodina přestěhovat do města, kam s nimi Skippy nemůže. Za čas se děti dozvídají, že Skippy má od jejich odjezdu problémy. Na pár dní se tedy vrátí, aby jí pomohli. Jenže právě těch pár dní naštěstí rozhodne o tom, že si děti i tatínek uvědomí, že jejich domov není ve městě a že kamarádku Skippy už nikdy neopustí. A tak můžou zažívat další společná dobrodružství.

Dobrodružný / Rodinný
Austrálie, 1992, 1x65 min + 38x25 min
Hrají: Mark Wells a další



Kick Ass – Sobota 19. 7. 2014 / 20:55 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=GhHcmg6Tz6M

Svět potřebuje nové hrdiny! A proto přichází Kick-Ass se svými komplici! Teenager Dave Lizewski (Aaron Johnson) nevyniká žádnými zvláštními schopnostmi. Jediné, co ho baví, jsou komiksy. Ty ho taky inspirují natolik, že se rozhodne stát se superhrdinou! Bohužel mu k tomu ale chybí to nejdůležitější - nadpřirozené schopnosti... To ho ale nemůže odradit a jako každý správný superhrdina si vybírá přezdívku, Kick-Ass. Dave ale není jediným superhrdinou v tomto prostoru. Nebojácné a dobře secvičené duo otce s dcerou Big Daddy (Nicolas Cage) a Hit Girl (Chloe Grace Moretz) také bojuje s kriminálními živly a postupně se jim i daří omezovat „království“ místního padoucha Franka D ́Amica.

Akční / Dobrodružný / Komedie
USA / Velká Británie, 2010, 113 min
Režie: Matthew Vaughn
Hrají: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Nicolas Cage, Mark Strong, Clark Duke, Evan Peters, Lyndsy Fonseca, Garrett M. Brown, Stu 'Large' Riley, Deborah Twiss, Ohene Cornelius, Sophie Wu, Michael Rispoli, Corey Johnson, Kenneth Simmons, Anthony Desio, Carlos Besse Peres, Randall Batinkoff, Dexter Fletch a další.



Intimní past – Neděle 20.7.2014 / 20:30hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=tCwrzIrhPWY

Každý rok se přibližně tři milióny nezadaných žen v Americe přestěhují do neznámého bytu. Nevědí, kdo v něm před nimi žil, neznají jeho majitele a ani si nedělají starosti s výměnou zámku na dveřích. Film Intimní past je právě o takové ženě. Mladá a pěkná doktorka Juliet Dermer (Hilary Swank) se po rozchodu s manželem přestěhuje do Brooklynu. Chce začít nový život v překrásném a prostorném apartmánu, který se zdá být až příliš dokonalý. Záhadné události ji vedou k podezření, že v bytě není sama a brzy se její obavy stanou skutečností. S hrůzou zjistí, že její zdánlivě okouzlující majitel Max (Jeffrey Dean Morgan) je jí nebezpečně posedlý. Když se Juliet pokusí osvobodit od jeho hrozivých úmyslů, následuje děsivá hra na kočku a myš.

Drama / Mysteriózní / Thriller / Horor
Velká Británie / USA, 2011, 87 min
Režie: Antti Jokinen
Hrají: Jeffrey Dean Morgan, Hilary Swank, Christopher Lee, Lee Pace, Penny Balfour, Michael Massee, Aunjanue Ellis, Nana Visitor, Arron Shiver, Michael Badalucco




Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

Sanjay&Craig - Zbrusu nové epizody od 20. července každou neděli v 18:50 hod.

Dvanáctiletý Sanjay je obyčejný chlapec, který má však neobyčejného domácího mazlíčka. Mluvícího hada jménem Craig. Sanjay a Craig spolu zažívají spoustu dobrodružství, ovšem musejí dávat pozor, aby nikdo v jeho okolí nezjistil, že Craig umí mluvit.

Animovaný
USA, 2013
Hrají: Maulik Pancholy, Kunal Nayyar, Chris Hardwick, Tony Hale, Linda Cardellini, Grey DeLisle, John DiMaggio, Toby Huss, Nika Futterman, Matt Jones a další.



V jako Viktoria – Sobota 19. 7. 2014 / 12:30 hod.

Tori Vega je přesvědčena o svých pěveckých vlohách. Žije však ve stínu své starší sestry Triny. To se však změní v okamžiku, kdy dostane příležitost nastoupit do velmi prestižní Hollywoodské umělecké střední školy. Od tohoto okamžiku se jí celý život obrátí vzhůru nohama.

Komedie / Drama / Rodinný / Hudební
USA, 2010, 58x23 min
Režie: David Kendall, Adam Weissman, Steve Hoefer
Hrají: Victoria Justice, Ariana Grande, Avan Jogia, Elizabeth Gillies, Matt Bennett, Leon Thomas III, Daniella Monet, Dale Waddington, Eric Lange, Kelli Goss, Ke$ha, Matt Angel, Mason Cook, Justin Deeley, Nathan Kress, Jerry Trainor, Marcus Folmar, David Starzyk, Ed Brigadier, Charles Shaughnessy, Shirley Jones, Sean Moran, Drew Waters a další.




Comedy Central Extra

The Colbert Report – Sobota a Neděle 19. - 20. 7. 2014 / 06:25 hod.

Tato skvělá Talk show kterou vám přinášíme na CCX je letos opět nominovaná na ceny EMMY v kategorii. Outstanding variety series.

Stephan Colbert je politický satirik, herec, scénárista, komik a především hvězda vlastní show, ve které s nadsázkou komentuje všechny závažnější události, které hýbou Amerikou a zbytkem světa. Každá epizoda je plná sarkastických komentářů,kterými většinou poukazuje na nehoráznou hloupost některých politiků, či jiných veřejně známých činitelů. Nešetří nikoho a často si střílí i sám ze sebe. Za hosty si zve velmi zajímavé osobnosti a účast v jeho pořadu je považována za velmi prestižní. Show je velmi úspěšná již řadu let a má za sebou několik nominací na cenu Emmy.

USA/ Talk show/ Publicistický/ 30min./ rok: 2005


The Daily Show - Sobota 19. 7. 2014 / 20:30 hod.

Show Jona Stewarta kterou vám přinášíme na CCX je letos opět nominovaná na ceny EMMY v kategorii. Outstanding variety series.

V tomto pořadu nás baví svým talentem Jon Stewart, který dokonale vyzvedl politickou satiru.Jeho humor a umění improvizace přitáhli spoustu diváků a pořad se stal velmi oblíbeným.

USA/ Talk show/ Komedie/ 30min / rok: 1996



English Club TV

více na www.english-clubtv.cz

Zkus mě rozesmát (Just Go whit It) – Neděle 20. 7. 2014 / 20:00 hod.

Ve filmu Zkus mě rozesmát požádá plastický chirurg, který chodí s mnohem mladší učitelkou ze školy, svou věrnou asistentku, aby předstírala, že je jeho co nevidět bývalou manželkou, aby mu tak pomohla urovnat jednu neuváženou lež. Když se mu ale vymstí ještě několik dalších lží, vloží se do věci i její děti a všichni se společně vydávají na víkend na Havaji, který jim všem zcela změní život.

Komedie / Romantický
USA, 2011, 112 min
Režie: Dennis Dugan
Scénář: Timothy Dowling, Allan Loeb, I.A.L. Diamond a další.
Kamera: Theo van de Sande
Hudba: Rupert Gregson-Williams
Hrají: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker, Nick Swardson, Nicole Kidman, Bailee Madison, Griffin Gluck, Dave Matthews, Kevin Nealon, Rachel Dratch, Allen Covert, Minka Kelly,Dana Goodman, Jonathan Loughran, Peter Dante, Elena Satine, Lori Heuring, Branscombe Richmond, Kent Avenido, Rachel Specter, Lorna Scott, Tenille Hous a další.



Pro satCentrum připravil Axocom, 18. 7. 2014




Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/O855UO Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.07.2014 • Tipy na víkend 12. 7. - 13. 7. 2014
09.07.2014 • Extra tip na Film+: Cesta za snem
04.07.2014 • Tipy na víkend 5. 7. - 6. 7. 2014
02.07.2014 • Sobotní finále Wimbledonu s českou tenistkou nově na Nově - Aktualizováno
01.07.2014 • FilmBox HD uvede na české obrazovky seriál Na vlámských polích
01.07.2014 • Nový projekt filmového kanálu Film+ - Odskočte si z prázdnin na Film+, Návrat legendy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist