Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 23:05:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - DVB-T | Články
 

Plustelka rozširuje v auguste pokrytie

  Autor: Towerhome , e-mail: info@towercom.sk Přidané: 26.07.2014


Mesiac august prinesie obyvateľom východného Slovenska dve významné zmeny, ktoré prispejú k rozšíreniu programovej ponuky dostupnej cez bežnú anténu a zároveň k skvalitneniu príjmových podmienok DVB-T. Na najvyššej stavbe na Slovensku (výška 300 m) a zároveň najvýznamnejšom vysielači pre východné Slovensko Košice – Dubník budú zrealizované dve technické úpravy, ktoré sa uskutočnia v dňoch 12. a 13. augusta 2014.


Prvou zmenou je presun vysielania 4. celoplošného multiplexu s ponukou Plustelky do hlavného anténového systému na vrchole stožiara (22. kanál), čím sa rozšíri jeho pokrytie a diváci z Prešova, Trebišova a okolia si budú môcť naladiť bohatú programovú ponuku Voľnej telky a Plustelky.

Existujúca ponuka neplatených TV staníc – Jednotka, Jednotka HD, Dvojka, Markíza, Joj, Plus, Doma, TA3, Wau, Dajto, Senzi a Slovak Sport 3 sa rozšíri o ďalšie TV stanice bez mesačných poplatkov - ČT1, ČT2, TV Lux, Slovak Sport 1 z ponuky Plustelky. Navyše sa diváci môžu kedykoľvek rozhodnúť pre extra ponuku - Eurosport, Eurosport 2, Film+, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Nickelodeon, VH1 a Spice – programový balíček s nízkym mesačným poplatkom. Pre využitie programovej ponuky Plustelky je potrebné koncové zariadenie Plustelky – prijímač Zircon T3000HD alebo bezkartový modul Plustelka pre váš televízor.

Druhou zmenou je presun vysielania 2. celoplošného multiplexu z vysielača Košice – Makovica na Dubník (59. kanál), čo umožní jednoduchší a pohodlnejší príjem všetkých celoplošných TV staníc z jedného smeru. Vysielač Košice – Dubník bude vysielať z hlavného anténového systému všetky 4 celoplošné digitálne terestriálne multiplexy s kompletnou ponukou Voľnej telky aj Plustelky. Zmeny sa uskutočnia v dňoch 12. a 13. augusta, počas ktorých môže dôjsť ku krátkodobému obmedzeniu vysielania 2. multiplexu.

Nalaďte si od štvrtka 13. augusta Voľnú telku aj Plustelku a budete prekvapení ako vaša anténa ožila. Podrobné informácie aj kompletnú ponuku Voľnej telky alebo Plustelky nájdu diváci na www.volnatelka.sk, www.plustelka.sk, na infolinke 0650 44 44 00 alebo u predajcov anténovej techniky.


O spoločnosti Towerhome

Towerhome, a,s, je dcérskou spoločnosťou Towercom a,s a poskytuje telekomunikačné produkty a služby koncovým zákazníkom. Spoločnosť je prevádzkovateľom televíznej terestriálnej platformy Plustelka, ktorú technologicky zabezpečuje Towercom. Towercom, a.s. je obchodná spoločnosť poskytujúca služby spojené s prevádzkovaním siete rozhlasových a televíznych vysielačov a prevádzačov, terestriálneho digitálneho vysielania v systéme DVB-T ako aj digitálneho satelitného vysielania a distribúcie modulácie. K zákazníkom Towercomu patria najvýznamnejšie slovenské a české televízne a rozhlasové stanice, prevádzkovatelia GSM/UMTS sietí, významní poskytovatelia telekomunikačných služieb, štátne inštitúcie a mnoho ďalších korporácií.


Michal Šuran, marketingový manažér, Towerhome


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/6RLnyO Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.07.2014 • Slovak Sport vstupuje do RS 8
22.07.2014 • Lídr rozhlasového vysílání rozšiřuje nabídku digitálního rozhlasu DAB+
25.06.2014 • 27. 6. 2014 - plánovaná noční výluka vysílání z pražského vysílače Praha - Žižkov
24.06.2014 • České Radiokomunikace spouští provoz Regionální sítě 8
27.05.2014 • Vysílač Krásné ve východních Čechách čeká 28. května plánovaná výluka digitálního vysílání
27.05.2014 • Vysílač Brno - Hády čeká 29. května plánovaná výluka digitálního vysílání

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist