Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 13:38:03   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Srpnové premiéry na HBO Comedy, HBO Go a HBO OnDemand

  Autor: Redakce satCentrum/HBO , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 30.07.2014


Placený filmový kanál HBO Comedy uvede v srpnu další vydání komediálních talk-show JOHN OLIVER: CO TÝDEN DAL A VZAL, na HBO Go uvidíme český film Jiřího Vejdělka NĚŽNÉ VLNY a hvězdně obsazené americké drama z produkce HBO,uvedené na letošním MFF v Karlových Varech a věnující se tématu AIDS STEJNÁ SRDCE, HBO OnDemand nabídne hořkou romanci RUBY SPARKS a western Quentina Tarantina NESPOUTANÝ DJANGO...



HBO Comedy

JOHN OLIVER: CO TÝDEN DAL A VZAL - (LAST WEEK TONIGHT WITH JOHN OLIVER)

Další vydání komediálních talk-show, v nichž John Oliver sarkasticky komentuje sociální, politické i společenské problémy současné Ameriky... Jeden z nejzábavnějších protagonistů americké televizní scény uplynulých let loni působil v pořadu The Daily Show s Jonem Stewartem. Získal si popularitu u diváků, chválu od kritiků i uznání od samotného Jona Stewarta.

Premiéry: od pátku 1. srpna, každý pátek, vždy ve 20:00 hod.



HBO Go

NĚŽNÉ VLNY

Český film, který podle vlastního scénáře režíroval Jiří Vejdělek, se odehrává v osmdesátých letech jako zpověď nesmělého puberťáka s muzikálním talentem. Vojta (Robert Cejnar) je od dětství zahleděný do své zrzavé vrstevnice Ely (Lucie Šteflová), jež pod dohledem přísné babičky trénuje synchronizované plavání. Během přelomového roku 1989 má dívka odjet do Paříže a na popud své matky se rozhodne ve Francii zůstat. Pár se má naposled setkatv Praze, těsně před schůzkou ve vypůjčeném bytě se však Vojta připlete do studentské demonstrace... Úsměvné leporelo zachycuje každodennost reálného socialismu z perspektivy bizarní rodiny, jež žije v chalupě u řeky. Vojtovu atraktivní matku, která přitahuje všechny muže v okolí, ztělesnila Tatiana Pauhofová. Jeho umanutého otce, jenž chce přeplavat kanál La Manche, ztvárnil Hynek Čermák.


STEJNÁ SRDCE - (THE NORMAL HEART)

Hvězdně obsazené americké drama z produkce HBO – uvedené na letošním MFF v Karlových Varech – zpracovává kontroverzní téma, související s výskytem zhoubného onemocnění AIDS. Odehrává se v New Yorku počátkem osmdesátých let minulého století a nabízí kritický pohled na nedostatek osvěty od oficiálních institucí. Na opačné straně stojí aktivisté z řadu gayů, kteří se spolu s osvícenými lékaři pokoušejí o hrozící epidemii odhalit drsnou pravdu. V adaptaci divadelní hry od Larryho Kramera se představí mimo jiné Mark Ruffalo, Alfred Molina, či Julia Robertsová... Otevřený průhled do jedné z nejvarovnějších kapitol novodobých dějin režíroval Ryan Murphy.



HBO OnDemand

RUBY SPARKS

Hrdinou nápadité americké romance je mladý spisovatel, který hledá adekvátní partnerku i téma pro další knížku. Vysní si ideální dívku, která jednoho dne začne skutečně existovat po jeho boku. Zdrženlivý Calvin (Paul Dano) navíc zjistí, že její jednání může ovlivňovat svým psaním. Zázračně ovladatelná Ruby Sparksová (hraje ji autorka scénáře Zoe Kazanová) navštíví spolu s Calvinem jeho excentrickou matku (Annette Beningová), která žije se samorostlým výrobcem dřevěného nábytku (Antonio Banderas). Vztah mladého páru se mezitím zajímavě vyvíjí: od oboustranné zamilovanosti, přes projevy dívčiny svéhlavosti, po její abnormální závislost... Hořce úsměvné podobenství o prolínání literatury se skutečným životem realizoval tandem Jonathan Dayton a Valerie Farisová.


NESPOUTANÝ DJANGO - (DJANGO UNCHAINED)

Scenárista a režisér Quentin Tarantino si ve své novince znovu pohrál s konfekčními žánry i s historickými reáliemi. Titulním hrdinou drsného příběhu, odehrávajícího se dva roky před vypuknutím americké občanské války, je osvobozený otrok (hraje ho Jamie Foxx), který chce zachránit milovanou manželku. Svou spletitou anabázi absolvuje se zdánlivě nanicovatým německým zubařem (Christoph Waltz), z něhož se vyklube nemilosrdný lovec zločinců. V závěrečném dějství krvavého vyprávění, protkaného osobitým černým humorem, chtějí vyzrát na samolibého farmáře (Leonardo Di Caprio), jenž černochy považuje za podřadné objekty zvrhlých povyražení... Mistrně nasnímaná podívaná s protirasistickým podtextem – oceněná Oscary za scénář a mužský herecký výkon ve vedlejší roli – vychází ze spaghetti-westernů i z dalších dobrodružných archetypů.



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, T-Mobile Televize, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Placená nabídka HBO OnDemand je dostupná v digitálních kabelových sítích v ČR a SR.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz).

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.


Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 30. 7. 2014, foto archiv HBO Europe.


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/1okNVC Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.08.2014 • Super víkend na SPORT 5!
31.07.2014 • Život na hraně - adrenalinové dokumenty na AXN a AXN Black
31.07.2014 • Nalaďte si v srpnu na National Geographic Channel
30.07.2014 • Extra tip na Film+: Přizdis*áči
29.07.2014 • Viasat History - Tichá válka: Bitvy pod hladinou moře
29.07.2014 • Srpnové filmové lahůdky na Cinemaxu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist