Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 06:13:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

AMC NETWORKS mění název televizní stanice MGM na“AMC”

  Autor: AMC Networks , e-mail: info@amcnetworks.com Přidané: 04.08.2014


AMC Networks dnes oznámila přejmenování své televizní stanice MGM na “AMC”. AMC je jednou z nejpopulárnějších a nejoceňovanějších televizních značek a tento krok znamená vůbec první rozšíření distribuce mimo území Severní Ameriky. Stanice AMC plánuje ke konci roku spustit místní jazykové verze u klíčových kabelových a satelitních operátorů v Evropě, Latinské Americe, Asii, Africe a na Blízkém východě. V této souvislosti budou aktivovány také služby AMC VOD, HD a “TV Everywhere”.


Původní seriály společnosti AMC Networks “Halt & Catch Fire” a “The Divide,” produkovány přímo AMC Studios, budou mezi prvními, které se v exkluzivní premiéře objeví na obrazovce celosvětové verze stanice AMC. Kromě vlastní produkce AMC Networks nabídne AMC také populární a ceněné filmy z celosvětově uznávaných filmových knihoven, včetně MGM, Paramount a Sony.

Ed Carroll, AMC Networks COO, uvedl: “V posledních letech AMC doslova předefinovalo vnímání dramatických seriálů na placené televizi a to díky filmovému zpracování svých hitů jako jsou “Živí mrtví”, “Mad Men” a “Perníkový táta”. Tyto seriály se poté staly fenoménem na poli televizní zábavy. AMC se také pyšní absolutním rekordem v divácké sledovanosti, ve vlastní produkci uvedený seriál “Živí mrtví” se stal vůbec nejsledovanějším pořadem v historii americké kabelové televize v cílové skupině 18-49. Chceme tedy i nadále pokračovat v této úspěšné strategii a celosvětově rozšiřovat povědomí o značce AMC jako o programu s kvalitním obsahem a vlastní původní produkcí”.

Bruce Tuchman, Prezident AMC Global a Sundance Channel Global, dodal: “Na zahraničních trzích registrujeme velkou poptávku po seriálech a programech z naší vlastní produkce AMC Networks a současně máme historicky prokazatelný úspěch při výběru divácky atraktivních titulů z věhlasných filmových knihoven. To vše nám dává velkou příležitost vybudovat z AMC celosvětově úspěšnou stanici a stát se jedním z lídrů v oblasti filmové televizní zábavy”.

Tuchman je jako president AMC Global a Sundance Channel Global zodpovědný za program, obchod, marketing a stragický rozvoj těchto stanic na globálních trzích.

Jeroen Bergman, Managing Director Programming, Liberty Global, prohlásil, “AMC Networks má za sebou vyníkající výsledky, jak v byznyse tak i v oblasti kreativní televizní tvorby. A jsme velice rádi že můžeme tuto prémiovou zábavu nabídnout našim předplatitelům”.

Ignacio Fernandez Vega, Director Global Content, Telefónica, řekl: "Jsme potěšeni, že můžeme přidat televizní stanici AMC do naší platformy Movistar TV. S tímto novým přírustkem hodláme ještě vice konsolidovat naší programovou nabídku a posílit tím vedoucí pozici Movistar TV mezi pay-tv platformami ve Španělsku a v Latinské Americe.”

Handhi Kentjono, Vice President Director, Indovision, prohlásil: “Stanice AMC se úspěšně etablovala na trhu se svým velice kvalitním a divácky atraktivním programem a jsme přesvědčeni, že naši předplatitelé budou reagovat na novou nabídku velmi pozitivně. Těšíme se z dalšího pokračování naší dlouhodobé a úpěšné spolupráci s AMC Networks a jejich stanicemi.“

Minulý měsíc AMC Networks oznámila přejmenování své nedávno nabyté společnosti Chellomedia (která zahrnuje také nově přejmenovanou stanici MGM) na “AMC Networks International”. AMC Networks International se skládá z šesti podnikatelských jednotek: Asie-Tichomoří; Střední Evropa; Iberia; Latinská Amerika; Zone (EMEA); a DMC - technologická a distribuční společnost působící na globálních trzích.


O seriálu “Halt and Catch Fire”

Pochází z dílny stejného produkčního týmu AMC, za kterým stojí už úspěšný a slavný seriál “Perníkový táta” (Breaking Bad). Seriál “Halt and Catch Fire” zachycuje éru vzestupu osobních počítačů na začátku 80. let minulého století, během kterých pochybné trio –vizionář, inženýr a zázračné dítě – berou na sebe osobní a profesní risk a snaží se sestrojit počítač, který změní současný svět. Desetidílný serál vytvořili Chris Cantwell a Chris Rogers. Výkonnými producety jsou Jonathan Lisco (“Southland”), Mark Johnson z Gran Via Production’s (“Perníkový táta,” “Rectify,” “Bistro”, “Rain Man”) a Melissa Bernsteinová (“Perníkový táta,” “Rectify”). Natáčení probíhalo v Atlantě, uvidíte seriálové hvězdy jako Lee Pace (Lincoln, “Řekni, kdo tě zabil”), Joe MacMillan, Scoot McNairy (Argo), Gordon Clark, Mackenzie Davis (Na mol), Cameron Howeová, Kerry Bishéová (Argo, Red State, Donna Clark a Toby Huss (Kovbojové a vetřelci), John Bosworth.


O seriálu “The Divide”

Jedná se o osmidílný serial napsaný a vytvořený Richardem LaGravenesem (“Liberace,“ Král rybář, Voda pro slony, Nezvaný host, Madisonské mosty), nominovaným na Oscara® a Emmy®, společně s Tony Goldwynem (“Skandál,” “Usvědčeni,” “Strážce pořádku,” “Patty Hewes – nebezpečná advokátka”, “Dexter”) spolutvůrcem seriálu a režisérem premiérových epizod. “The Divide” je provokativní a napínavé drama, které zkoumá morálku, ambice a etiku v dnešním světě soudního systému očima Christiny Rosyové, kterou hraje Marin Irelandová (“Ve jménu vlasti,” “Boss,” Vedlejší účinky), vášnivá sociální pracovnice, s nevinností a iniciativou jí vlastní a Adam Page, kterého hraje Damon Gupton (“The Newsroom,” “Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru”), stejně vášnivý okresní prokurátor a stoupající hvězda na policické scéně.


O AMC Networks International:

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Georgia Juvelis, Elana Mandelup, AMC Networks International
Ondřej Vácha, PR Manager, Czech Republic, 4. 8. 2014



Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/RsB5gr Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.08.2014 • KINOSVĚT TV celoplošně a ve formátu 16:9!
02.08.2014 • Universal Channel čeká v září změna formátu
30.07.2014 • Vozrozhdeniye TV z družice AzerSpace 1
26.07.2014 • Nice testuje na družici Astra 1N
24.07.2014 • Bom TV ze satelitu Hispasat 1D
17.07.2014 • Disney Channel představuj​e nové logo a grafický design

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist