Adela Banášová v éteri Slovenského rozhlasu
Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 14.08.2014

Už onedlho v rozhlasovom éteri Rádia Slovensko zaznie mimoriadne obľúbený hlas známej moderátorky Adely Banášovej. Relácii s názvom Spojky bude patriť nedeľné dopoludnie.


Moderátorka Adela Banášová dnes zavítala priamo do kancelárie generálneho riaditeľa RTVS Václava Miku. Výsledkom stretnutia je dohoda o ďalšej spolupráci Adely s RTVS.

Okrem mimoriadne divácky obľúbeného formátu Milujem Slovensko, kde moderátorka účinkuje, sa priblíži aj rozhlasovým poslucháčom. V novej rozhlasovej talkshow Spojky bude postupne predstavovať atraktívnych hostí v nečakaných a prekvapujúcich súvislostiach. Štart tohto nového formátu je naplánovaný na 14. septembra o 11:00 hod. Poslucháči si budú môcť reláciu naladiť pravidelne 2-krát mesačne.

„Som veľmi rád, že s Adelou Banášovou spolupracujeme na viacerých projektoch v televízii a teraz sa našim poslucháčom bude prihovárať aj na vlnách Rádia Slovensko,“ povedal Václav Mika, generálny riaditeľ RTVS.

Vincent Štofaník, riaditeľ Sekcie programových služieb Slovenského rozhlasu, sa k téme stavia s očakávaním: „Cieľom strategického smerovania Rádia Slovensko je omladenie našej poslucháčskej základne. Verím, že práve vďaka formátom, ale aj osobnostiam, ako je napríklad Adela Banášová, sa nám postupne podarí tieto ciele naplniť.“


RTVS, 14. 8. 2014

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20675/adela-banasova-v-eteri-slovenskeho-rozhlasu/