Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 19:00:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Televize Barrandov navyšuje investice do programu * Hollywoodské trháky * Ještě více vlastní tvorby * Nové stanice

  Autor: TV Barrandov , e-mail: info@barrandov.tv Přidané: 17.08.2014



Televize Barrandov významně navyšuje investice do svého programu. Počínaje podzimním programovým schématem nabídne divákům ještě větší zážitek ze sledování. Do konce letošního roku plánuje investovat do programových novinek stovky milionů korun.


Významnou část investic stanice zaměřila na nákup akvizičních titulů. Do boje o diváka vyráží už tuto neděli s oscarovým snímkem Dobrý Will Hunting, který zařadila mimořádně do programu v souvislosti s úmrtím hlavního hrdiny příběhu, hollywoodského herce Robina Williamse. V dalších týdnech odvysílá premiérově dobrodružný film Poslední legie s dalším Oscary ověnčeným hercem Colinem Firthem, Křižovatku smrti s Jackem Nicholsonem, Pokušení s Julianne Moore nebo úspěšnou komedii Televizní hrátky s Davidem Duchovnym.

Po úspěchu německých romantických filmů, jež v průběhu léta vykazují nadprůměrné výsledky sledovanosti, stanice reaguje na silnou diváckou poptávku po těchto titulech nákupem dalších romantických příběhů podle nejlepších autorů červené knihovny. Zářijové pátky naplní například sérií Láska z Fjordu.

Výraznou položkou současných investic Televize Barrandov jsou nově vyvíjené formáty vlastní tvorby. Pozornost stanice zaměřila především na posílení zábavných formátů, jejichž uvedení plánuje na sobotní večery. Vzniká zábavný pořad „Nikdo není perfektní“, další díly pořadu „Vše nejlepší“, jenž je oslavou životních jubileí významných osobností českého šoubyznysu a nové epizody osobnostních dokumentů „Tajemství“ ze života legend českého showbyznysu. Ty v podzimních měsících zmapují životy Jiřiny Jiráskové, Vladimíra Menšíka, Stely Zázvorkové, Lubomíra Lipského a dalších.

Diváci Televize Barrandov oslaví v záři také 100. díl úspěšného pořadu „Vtip za stovku“ spolu s hlavními představiteli, kteří jsou také tvářemi nové knihy „900 Nej vtipů“, již u tohoto významného výročí vydává mateřská společnost TVB vydavatelství Empresa Media. Stabilními pilíři sobotní zábavy pak zůstávají 2 nejsledovanější pořady Televize Barrandov „Exkluziv Kateřiny Brožové“ a „Sejdeme se na Cibulce“.

„Jsme tu pro diváka a tomu podřizujeme naše aktivity. Jsme připraveni mu přinášet to nejlepší ze zahraniční akviziční tvorby a současně plnit jeho přání a očekávání ve vlastní tvorbě. Důkazem toho jsou nejenom naše investice do oblíbené zábavní tvorby, ale nově i do dramatické tvorby, kterou reprezentuji původní seriály Ona a On, Bastardi a nejlépe obsazený televizní seriál za posledních 25 let Stopy života. Velice si vážíme přízně, kterou nám naši diváci projevují, a věříme, že si najdou svoje pořady i v bohatém podzimním schématu naší televize“, řekla Marcela Hrdá, generální ředitelka Televize Barrandov.

Televize Barrandov současně intenzivně pracuje na otevření dalších dvou televizních kanálů, které avizovala v červenci 2014. „Vydavatelský dům Empresa Media a Televize Barrandov tvoří silnou dvojici, která má dnes už pevné místo v mediálním prostoru České republiky. Chceme toto místo nadále rozšiřovat a posilovat, a proto je otevření nových televizních kanálů logickým vyústěním našich aktivit posledních měsíců. Diváci tak u nás do konce roku najdou další legendární filmové snímky, zajímavé dokumenty či zábavu ve formě toho nejlepšího, co české hudební legendy nabízejí,“ uvedl Jaromír Soukup, majitel a předseda představenstva společností Empresa Media a Barrandov Televizní Studio.


Kateřina Kotalová, PR manažerka, Televize Barrandov


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/JYAzJ6 Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.08.2014 • Léto vrcholí a premiérové Prostřeno! začíná: svorně kolem grilů
14.08.2014 • Adela Banášová v éteri Slovenského rozhlasu
13.08.2014 • Ve zprávách na TV Barrandov usedne po boku Petra Převrátila nová moderátorka Denisa Jeřábková
12.08.2014 • Česká televize živě odvysílá koncert na podporu rodin padlých vojáků
12.08.2014 • Srpen 68: z pohledu Čechů i Rusů, v dokumentu i muzikálu
11.08.2014 • TV Barrandov nejrychleji rostoucí stanicí v zemi

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist