Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 18:13:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Španělská Vuelta opět na Eurosportu

  Autor: Eurosport CZ , e-mail: info@eurosport.cz Přidané: 21.08.2014



Eurosport bude od 23. srpna do 14. září 2014 vysílat 69. ročník španělské Vuelty – poslední cyklistické grand tour sezóny. Všech 21 etap bude Eurosport International vysílat ŽIVĚ v nativním HD, celkem se mohou diváci těšit na více než 40 hodin přímých přenosů.


Eurosport International bude vysílat vždy přibližně dvouhodinový závěr etap. Přenos první etapy Vuelty začne v sobotu 23. srpna v 19:00, v další dny budou přímé přenosy startovat obvykle v 16:00. Záznamy etap bude Eurosport vysílat následující den v ranních hodinách a poté obvykle před živým přenosem následující etapy.

Pořadatelé Vuelty opět připravili ve srovnání s Tour de France pravé horské peklo, vždyť devět etap končí náročným závěrečným stoupáním. Vuelta bude mít letos mimořádné obsazení, ve startovní listině jsou Christopher Froome, Alberto Contador, Nairo Quintana, Peter Sagan, Carlos Betancur, Joaquim Rodriguez, Alejandro Valverde a Rigoberto Uran.

Diváci české verze Eurosportu se mohou těšit i na zajímavé hosty ve studiu. Pro své diváky připravila česká redakce Eurosportu společně se společností Orbea Czech tradiční vědomostní soutěž o atraktivní cenu – silniční kolo Orbea Avant. Vysokých kvalit špičkových závodních kol Orbea využili k dosažení úspěchů olympijští vítězové i mistři světa.


O SKUPINĚ EUROSPORT

V roce 2014 slaví Eurosport 25 let vysílání a vedoucího postavení v živém sportovním vysílání a digitálních inovací. Eurosport je lídr na trhu evropských poskytovatelů sportovního zpravodajství. V roce 2014 společnost Discovery Communications, číslo 1 na trhu světových poskytovatelů placených TV programů, převzala kontrolu nad Eurosportem a rozšířila své portfolio na 2,7 miliardy předplatitelů ve více než 220 zemích a teritoriích. Eurosport, panevropská jednička mezi televizními kanály, je vysílán ve 20 jazycích a pokrývá 133 milionů domácností v 54 zemích. Eurosport HD je kanál vysílající program Eurosportu ve vysokém rozlišení. Eurosport 2 vysílá do 69 milionů domácností v 18 jazycích v 51 zemích. Eurosport 2 HD byl spuštěn v srpnu 2009.

Eurosport Asia-Pacific vysílá v 16 zemích regionu a svůj HD kanál spustil v září 2011. Eurosportnews je sportovní zpravodajský kanál přenášený celosvětově. Eurosport.com, jednička na poli on-line sportovních portálů. 11 jazykových verzí včetně německé, španělské, italské a britské, které fungují ve spolupráci s Yahoo!, navštíví 23 milionů unikátních uživatelů měsíčně (comScore). Mobilní verze Eurosport.com funguje v 10 jazycích. Eurosport Player je internetový přehrávač Eurosportu, který nabízí na počítačích sportovních fanoušků živě i na vyžádání sportovní přenosy v 53 zemích. Mobilní verze je přístupná ve 40 zemích. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí.


Petr Nejedlý, česká redakce Eurosportu


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/xoW11J Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.08.2014 • Extra tip na Film+: Báječný život po životě
19.08.2014 • Nový seriál na Viasat Explore: Těžká monstra
18.08.2014 • Srpen v plném proudu s nejlepšími dokumenty na Prima ZOOM
17.08.2014 • Zápasy UEFA 19. a 20. srpna na Prima COOL
14.08.2014 • Speciální vysílání a Události v regionech živě z Masarykova okruhu
13.08.2014 • Extra tip na Film+: Frankensteinka

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist