Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 14:48:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - TV tipy | Články
 

Tipy na víkend 23. 8. - 24. 8. 2014

  Autor: Axocom , e-mail: info@axocom.net Přidané: 22.08.2014


Je tu opět pátek a spolu s ním naše pravidelná rubrika s TV tipy na víkend. Pokud nenaleznete některý z uvedených kanálů ve své menu, neváhejte a obraťte se na svého operátora. Užijte si skvělou zábavu ve společnosti TV obrazovky.


FILM+

Více informací a další filmový servis na www.filmplus.cz/sk


Poznáš muže svých snů - Sobota 23.8.2014 / 17:25 hod.

Film Woody Allena se jako obvykle zabývá iracionálností lidského chování. Sex, city, touhy násobené stresem zničí manželství nejen Alfiemu a Heleně, ale i jejich dceři Sally a jejímu manželovi Royovi. Když Alfie opustí Helenu, v honbě za ztraceným mládím, a věnuje se energické dívce Charmaine, Helena se odvrací od rozumného přístupu k životu a řídí se nesmyslnými radami kartářky. Sally, která je nespokojená ve svém manželství, se zamiluje majitele galerie, krasavce Grega. Její manžel Roy, který čeká na reakci nakladatelství na svůj první rukopis, se zblázní do tajemné ženy Die. Tato známost se zakládá na pozorování z okna jeho bytu.

Romantická komedie (Španělsko–USA - 2010 - 94 min.)
Režisér: Woody Allen
Hlavní role: Gemma Jones, Josh Brolin, Anthony Hopkins, Naomi Watts, Freida Pinto a další


Soul Kitchen - Sobota 23.8.2014 / 19:10 hod.

Film, vyznamenaný zvláštní cenou na Benátském filmovém festivalu, se dramaticky, ale i velmi komicky, točí kolem restaurace Soul Kitchen a dvou bratrů. Soul Kitchen není gurmánská restaurace. Vede ji Zino, kterého opustila přítelkyně Nadin a odjela do Číny. Zino ji následuje a přenechá Soul Kitchen bratrovi Illiasovi. Realitní agenti ho o restauraci rychle připraví. Nadin má už nového milence. Zino a Illias se pokusí získat restauraci zpět...nenechte si ujít tento nesmírně krásný, vtipný a dramatický film o přátelství, lásce, důvěře a silných rodinných poutech.

Komedie (Německo - 2009 - 99 min.)
Režisér: Fatih Akin
Hlavní role: Adam Bousdoukos, Moritz Bleibtreu, Pheline Roggan, Anna Bederke, Birol Ünel a další


Štvanec IRA - Neděle 24.8.2014 / 20:40 hod.

Video na: https://www.youtube.com/watch?v=s1-Bz9dxm1w

Žil čtyři roky žil dvojí život v Irsku zmítaném teroristickými útoky IRA, od roku 1987 do roku 1991, a od té doby se skrývá. Martin je Ir, který začal pracovat pro britské tajné služby a infiltroval pro ně IRA ke které neměl velké sympatie. Teroristé neznají slitování, jsou brutální a necitelní fanatici. Proto žil Martin dvojí život, nemohl se nikomu svěřit. Podařilo se mu dostat se až do středu IRA a když byl teroristy odhalen a následně unesen, měl tolik vynalézavosti a statečnosti, že se mu podařilo uniknout. Od té doby je na útěku.

Akční film (Velká Británie - Kanada - 2008 - 117 min.)
Režisér: Kari Skogland
Hlavní role: Ben Kingsley, Jim Sturgess, Kevin Zegers, Rose McGowan, Natalie Press a další


Hlad - Neděle 24.8.2014 / 22:40 hod.

V roce 1981 byly v historii poslední boje v severním Irsku téměř ve své polovině. V legendární věznici Maze drží vězni z republikánské komunity "špinavou stávku". Odmítají oblečení, mytí, stěny cel pomazávají výkaly. Cílem je dosáhnout statutu politických vězňů. Když protest nevede ke kýženým výsledkům, uchyluje se skupina vězňů v čele s Bobby Sandsem k protestní hladovce. Naturalisticky ztvárněné vězeňské politické drama, založené na pravdivých událostech z novodobé irské historie.

Životopisný film (Irsko - Velká Británie - 2008 - 96 min.)
Režisér: Steve McQueen
Hlavní role: Michael Fassbender, Liam Cunningham a další



Nickelodeon

Více informací na www.nickelodeon.cz

Winx club - Nová sezóna! - Neděle 24.8.2014 / 8:20 hod.

Winx club je parta nerozlučných kamarádek, které studují na Alfee – škole pro víly. Musí čelit spoustě nebezpečí jako například zlým čarodějkám Trix, které je chtějí zničit. Nejsou to jen obyčejné holky, jsou to víly z pohádkových světů. Každá Winx je jiná, nejen svou povahou, ale také magickými schopnostmi a dovednostmi. Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna a Layla společně tvoří Klub Winx, přičemž slovo „Winx” je slovní hříčkou – zní podobně jako slovo „wings”, anglicky „křídla”. Přidala se k nim také Roxy, víla zvířat, ale pouze ve 4. sérii. Bloom ani netušila, že je princeznou Domina. Její rodiče byli ve skutečnosti král Oritel a královna Marion. Až v lese kde Bloom zachránila Stellu pomocí kouzel, zjistila že je víla a strážkyně mystické síly Dračího ohně. Winx bojují postupně proti Trix, Lordu Darkarovi, Valtorovi, Kouzelníkům Černého kruhu, Tritannovi, Acheronovi a Selině.



Comedy Central

Key & Peele - Sobota 23.8.2014 / 18:45 hod. (série 2 epizoda 3 )

Keegan-Michael Key a Jordan Peele neboli Key & Peele, je původní sekce komediální představení, ve kterém se tito relevantní komediální herci a spisovatelé, pohledem zvenčí pokoušejí zkoumat život dost provokativním a neuctivým způsobem, a to prostřednictvím kombinace natočených skečů a živých vystoupení na jevišti. Ať už se jedná o satirizování prezidenta, nebo dobírání nacisty, budou Key & Peele předvádět svou chemii, kamarádství a jedinečný pohled, zrozený z jejich společného zázemí a zkušeností.



English Club TV

více na www.english-clubtv.cz

Mrs.Doubtfire (Táta v sukni) – Neděle 24.8.2014 / 20:00 hod.

Kam až by takový běžný otec byl schopen zajít, aby mohl strávit více času se svými dětmi? Daniel Hillard není žádný běžný otec, takže jakmile se dozví, že jeho exmanželka potřebuje hospodyni, okamžitě se uchází o místo. Stačí perfektní paruka, trochu make-upu a šaty pro každou příležitost a Daniel se stává paní Doubtfire, loajální britskou chůvou, která je okamžitě přijata. Převlečený Daniel je najednou ženou, ačkoli nikdy netušil, že by jí mohl být, a to mu umožní začít s celou svou rodinou úplně nový život. Díky fantastickému, vtipnému a často i dojemnému Robinu Williamsovi se tento film stal kasovním trhákem, na který se dá dívat zas a znova.

Komedie / Drama / Rodinný
USA, 1993, 120 min
Režie: Chris Columbus
Scénář: Randi Mayem Singer, Leslie Dixon
Kamera: Donald McAlpine
Hudba: Howard Shore
Hrají: Robin Williams, Sally Field, Pierce Brosnan, Harvey Fierstein, Polly Holliday, Matthew Lawrence, Mara Wilson, Robert Prosky, Martin Mull, Terence McGovern, Rick Overton, Paul Guilfoyle, Lisa Jakub a další



Pro satCentrum připravil Axocom, 22. 8. 2014




Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/qtB27K Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.08.2014 • Tipy na víkend 16. 8. - 17. 8. 2014
08.08.2014 • Tipy na víkend 9. 8. - 10. 8. 2014
01.08.2014 • Tipy na víkend 2. 8. - 3. 8. 2014
25.07.2014 • Tipy na víkend 26. 7. - 27. 7. 2014
18.07.2014 • Tipy na víkend 19. 7. - 20. 7. 2014
11.07.2014 • Tipy na víkend 12. 7. - 13. 7. 2014

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist