Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 00:00:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

TGM: Talkshow Geni a Míši: První a prezidentský díl - aktualizováno

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 28.08.2014


Do premiérového dílu nové talkshow Richarda Genzera a Michala Suchánka, za aktivní režisérské asistence Ondřeje Sokola, přijal pozvání hvězdný host, exprezident Václav Klaus. K němu se přidají Kiki a Maki – světové beachvolejbalistky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková. Premiéru prvního dílu TGM uvidíte v neděli 31. srpna ve 21.30 na Primě.


Nový pořad TV Prima moderují ostřílení Michal Suchánek a Richard Genzer, kteří si budou celý podzim zvát do holešovického klubu La Fabrika skvělé hosty – divákům je pak představí na Primě vždy v neděli ve 21.30.

Natáčení zahájil Ondřej Sokol, režisér zasahující do dění ve studiu, přišel představit a pozdravit publikum, aby diváci věřili, že tam s nimi skutečně je, protože během natáčení bude se studiem komunikovat už jen přes obrazovku – v jeho improvizované režii v „New Yorku“, jak s oblibou několikrát zopakoval.

Michal a Richard přivítali podle jejich slov všechny „příznivce inteligentní zábavy“. Pak do studia vstoupil jako první hvězdný host bývalý prezident Václav Klaus. Přivítání provázel krátký proslov o hostovi a nechyběl samozřejmě velký potlesk diváků. „Na to jste zvyklý, že?“ neodpustili si moderátoři. „Nepřetržitě!“ pohotově a s úsměvem odrazil narážku pan prezident.

Nato moderátorům smekl poklonu, že jsou oblečeni v sakách, prý to čekal tak o tři roviny nižší. Kluci byli naoko dojatí a v rozhovoru se dostali až k tomu, že se pan Klaus potkal s Geňou na horách při lyžování, kde si spolu povídali, a tak vlastně vzniklo pozvání do TGM. „Víte, že jezdí na snowboardu?“ zeptal se Michal hosta. „Nepřekvapuje mě to!“ využil vhozené rukavice pan Klaus. V rozhovoru pak přirovnal Michala podobou k Larrymu Kingovi, v jehož show byl hostem.

Pan Klaus také vzpomínal na své politické zážitky, například na setkání s Al Gorem, kterého prý až celkem hrubě setřel: „On už tehdy mluvil o globálním oteplování, tak jsem ho…“ a s výmluvným gestem svou větu nedokončil. Když B. Clinton vyhrál prezidentské volby a Al Gore se stal viceprezidentem USA, pan Klaus se obával, jestli si ho Al Gore a jejich výměnu názorů ještě pamatuje. Při jejich návštěvě se ukázalo, že ano, ale vzpomínal na jejich setkání jako na příjemné popovídání!

Jak se stával hovor uvolněnější a ležérnější, začali moderátoři s panem prezidentem zkoušet prezidentský projev. Zasekli se hned u oslovení, zda drazí, vážení nebo snad milí spoluobčané… „Drazí bych se já nikdy neodvážil říct!“ prohlásil pan Klaus a po chvíli pronesl větu: „Vy jste si zvolili tuto vládu…“ Pak se Michal dotazoval, zda je možné do prezidentského projevu propašovat nějaké vzkazy. „Tak pro mne bylo vždycky těžké zapomenout na Evropskou unii…“

Moderátoři na výzvu režiséra Ondry představili hru, kterou na pana prezidenta připravili – lyžařský trenažér. „Pojistila mě televize Prima?“ ptal se pan prezident s mírnou obavou. Nicméně i přes zjevnou nejistotu v očích a hlášky kluků „Jste průkopník!“ na trenažér vlezl a skvěle pobavil publikum, zejména ale všechny dostal tím, že do výzvy šel. Když pak podruhé opakoval, že „To by už mohlo stačit!“, z trenažéru bez zranění slezl, a milá a pohodová návštěva bývalého pana prezidenta tím skončila. Ale na jeho počest ponese tato hra pro další hosty název „Klausův šus“.


Kristýna Kolocová a Markéta Sluková alias Kiki a Maki:

Kolik měříte? Čekala bych, že budete jako volejbalistky ještě o něco vyšší…
Kiki: Já měřím 170 a Markéta 180.
Maki: Já nikdy nezapomenu na to, když jsme loni přijely na vyhlašování Volejbalisty roku, tak náš trenér, a můj přítel zároveň, tam poprvé viděl náš šestkovej nároďák a málem mu vypadly oči z důlků, nevěřícně jen prohlásil: „A to je co, tohle? Proč jste vy dvě tak malý?“ :-) My jsme se v tomhle pohledu opravdu úplně nepovedly, jsme takový ustřelený kecky :-)
Kiki: Obě bychom měly mít tak o deset centimetrů víc – já těch 180 a Markéta 190.

…důležité jsou výsledky…
Maki: Přesně tak, my je všechny udoláme! :-)

Vy jste už byly hosty u pana Krause. Měly jste trému a máte ji třeba dnes před natáčením?
Maki: Pan Kraus tomu nasadil takovou laťku, že teď už nemusíme mít trému vůbec. On nás úplně zazdil. Přišly jsme si u něho jako dvě malé holky, které jsou u něho na trestné lavici. Přišlo nám to hodně zbytečné.
Kiki: My jsme zvyklé mluvit, za poslední dobu mluvíme s různými médii poměrně hodně. A hlavně jsme otrkané z toho beach volejbalového života – kamarádi do nás celý život ryli, takže určitě nejsme dvě barbínky, které se bojí otázky. Nás jen tak něco nevyděsí! :-)

V nové talkshow Geni a Míši bude host zapojen i více než jen rozhovorem. Do čeho byste nikdy nešly?
Kiki: Já bych nešla do lítání, já se bojím lítat – takže kamkoli skočit, někam padat, letět – to by nebylo nic pro mne.
Maki: Já mám hrůzu z hadů. Třeba jak je soutěž Pevnost Boyard, takové to dotýkání se hmyzu, plazů… Tak hadů já bych se nedotkla, strašně se jich bojím. Asi bychom každá našly věci, které nám nejsou příjemné, do všeho bychom určitě nešly, nejsme zas takové střelkyně.
Kiki: …ale na druhou stranu nezkazíme žádnou zábavu a jsme pro každou špatnost! :-)

Když zakopnete na ulici a spadnete – zasmějete se samy sobě?
Maki: …určitě, pokud se ovšem nerozbrečíme bolestí :-)

Jaké bylo vaše léto?
Kiki: My léto nemáme, my máme sezonu, takže neproběhly žádné koupací radovánky atd. Ale máme za sebou strašně úspěšné období a teď o víkendu nás čeká ještě mistrovství republiky, což bude úplná tečka za létem.

Co je důležité pro to, aby člověka jeho úspěchy nezměnil a zůstal tak pohodový, jako jste vy dvě? :-)
Maki: Tvrdá práce a pokora! Pro nás je showbusiness zpestření, my se sem tam někde objevíme, pak se ale zase vrátíme k tomu našemu sportu, a to je velká dřina, drží nás to hodně při zemi.
Kiki: A hlavně víme, že být vidět nemá dlouhodobou váhu, to je teď, ale za čas může bát všechno jinak. Takže nyní se snažíme si to všechno okolo nás hodně užívat, ale ta pokora v člověku nesmí chybět.

Dnes je v pořadu pan exprezident Václav Klaus. Už jste se s ním někdy setkaly?
Kiki: V Praze jsme se setkali po jednom našem turnaji, chvilku jsme pak spolu mluvili.
Maki: On je veliký sportovec, přišel nám gratulovat a povídal, že i slzička mu ukápla. Jsme moc rády, že se tady dnes s ním můžeme zase setkat!


Premiéru prvního dílu TGM uvidíte v neděli 31. srpna ve 21.30 na Primě.


Michal Suchánek a Richard Genzer přichází se zbrusu novou talkshow 21. století. S klasickým modelem takovéhoto zábavného pořadu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem pozvou dva, někdy tři hosty. Těmi budou osobnosti známé nebo něčím výjimečné. Tím ale podobnost končí. Ačkoli mezi hosty budou i slavné tváře, moderátoři vám je představí v jiném světle, než jak jste na ně zvyklí. Ukážou vám jejich nečekané stránky osobnosti. Další zajímavostí je to, že Talkshow Geni a Míši začne vždy krátkým videem, které bude natočeno tak, aby tematicky ladilo s daným dílem. Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím režisérem nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého často donutí hrát s Michalem a Richardem. TGM: Talkshow Geni a Míši zakončí překvapivý bonus, tak si nedělní večery nenechte ujít!


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/QGv62Z Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.08.2014 • Režisér Cirkusu Bukowsky Jan Pachl natáčí o lásce podle Eduarda Petišky
26.08.2014 • Ordinace v růžové zahradě 2 vstupuje 26. srpna do jubilejní desáté sezony
26.08.2014 • Jogínci vyrážejí do přírody
26.08.2014 • Poslanec Jandák po deseti letech znovu před kamerou - v kontroverzním seriálu Bastardi!
26.08.2014 • Show Jana Krause – 27. 8. 2014
25.08.2014 • Doktoři z Počátků zpátky na obrazovce 25. 8., nově v pondělí a ve středu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist