Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 10:37:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

KHL je zpět, exkluzivně na Sport1 a Sport2 HD

  Autor: AMC Networks , e-mail: info@sporttv.cz Přidané: 29.08.2014


Kontinentální hokejová liga KHL startuje už ve středu 3. září duelem o Pohár Lokomotivu mezi Metallurgom Magnitogorsk a Dynamo Moskva. Televizní přenosy nejkvalitnější evropské hokejové ligy budou moci čeští a slovenští diváci shlédnout exkluzivně na stanicích Sport1 a ve vysokém rozlišení na Sport2 HD.


Tuto sezónu se můžeme těšit na 29 hráčů z České Republiky, kteří se po pádu pražského Lva rozutekli do různých týmů. Konec hokejového týmu Lev Praha fanoušky sice zarmoutil, ale pořád je na co se koukat a o to se postarají právě české hvězdy, které tak posílí ostatní týmy v KHL.

Jan kovář už sezonu snů prožil a své premiérové tažení druhou nejlepší hokejovou ligou světa ozdobil ziskem titulu. Jeho tým Metallurgom Magnitogorsk hodlá letos obhájit titul a má na to vysoké předpoklady.

Vážně to myslí s úspěchem v nové sezoně Avangard Omsk, který opět vyskočil o něco výrazněji na tradiční pozici v ruské mapě českého fanouška a to díky Jaromíru Jágrovi.

Slavný odkaz Jaromíra Jágra ponese tentokrát Vladimír Sobotka, který se nedohodl na podmínkách v NHL.

Další hvězdou bývalého týmu Lev Praha je Jiří Novotný, který posílí tým Jaroslavl. Bude se určitě na co koukat.

„Věříme, že i tento ročník KHL přinese skvělý hokej a hodně napínavých zážitků na televizních obrazovkách Sport1 a Sport2 HD. Spolu s ostatními českými a slovenskými fanoušky budu fandit českým hokejistům a týmu Slovanu a věřím, že se jim bude dařit“, vyjádřil se Evžen Chlanda, Country Manager AMC Networks International.

Kontinentální hokejová liga prošla celkem výraznou obměnou. Největší novinkou je vstup helsinského Jokeritu z mekky finského hokeje. Do ligy se také vrací Lada Togliatti a nový tým z dění olympiády v Soči – HC Soči. Soutěž naopak opustili Donbass Doneck, Spartak Moskva a loňský finalista Lev Praha.

Novinkou je také formát soutěže. V porovnání s uplynulou sezónou sice týmy odehrají více zápasů (60), víc z nich však absolvují proti soupeřům ze stejné divize, což znamená méně cestování.

Favoriti se nemění – milionářský SKA Petrohrad s hvězdami Kovaľčukem a Červenkou, Magnitogorsk s útočným triem Mozjakin, Zaripov, Kovář a nesmíme opomenout ani moskevské Dynamo.

Sledujte, jak si povede všech 29 českých hráčů, kteří jsou rozprostřeni do skoro všech týmů KHL. Najděte si svého favorita a sledujte Kontinentální hokejovou ligu exkluzivně na Sport1 a Sport2 HD už od 3. září.

Za komentátorský stůl usednou již známí Ondřej Voršilka, Tomáš Zetek a Stanislav Jantoš. Novinky, profily hráčů a rozbory zápasů najdete webu www.sporttv.cz


O AMC Networks International:

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Ondřej Vácha, PR manager, AMC Networks


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/gSVxjf Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.08.2014 • Extra tip na Film+: Bouchači a Bouchačky
27.08.2014 • Vzhůru do divočiny v září s National Geographic Channel
25.08.2014 • Zářijové filmové lahůdky na Cinemaxu
24.08.2014 • Zakončete léto s Prima ZOOM - unikátní dokumenty 35. týdne
24.08.2014 • Zápasy Ligy mistrů UEFA 26. a 27. 8. na Prima COOL
21.08.2014 • Španělská Vuelta opět na Eurosportu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist