Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 19:59:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Zářijové premiéry na HBO Comedy, HBO Go a HBO OnDemand

  Autor: Redakce satCentrum/HBO , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 30.08.2014


Placený filmový kanál HBO Comedy uvede v září pátou řadu populárního seriálu o groteskních zmatcích v jedné atypické rodině PRŮMĚRŇÁKOVI, na HBO Go uvidíme kroniku mnohaletého honu na Usámu bin Ládina 30 MINUT PO PŮLNOCI a české retro o státem řízeném dopingu FAIR PLAY, HBO OnDemand nabídne americké drama o útoku na WTC NEUVĚŘITELNĚ HLASITĚ & NESMÍRNĚ BLÍZKO a Španělské katastrofické drama s tsunami v roce 2004 NIC NÁS NEROZDĚLÍ ...



HBO Comedy

PRŮMĚRŇÁKOVI V. (THE MIDDLE V.)

Pátá řada populárního seriálu o groteskních zmatcích v jedné atypické rodině, jež žije v městečku v Indianě. Matkou klanu Heckových je Frankie (Patricia Heatonová), která přišla o svou původní práci dealerky ojetých aut a uchytila se jako zubní laborantka. Její flegmatický manžel Mike (Neil Flynn) pracuje v místním lomu. Nejstarší syn Axel se vyznačuje nadměrným apetitem, dospívající dcera Sue zkazí, na co sáhne. Nejmladší syn Brick je nevyzpytatelný introvert... V úvodní epizodě Frankie spolu s celou rodinou navštíví Axelův nový domov na studentské koleji. Cestu zkomplikuje zjištění, že matka zapomněla odeslat důležitou esej, díky níž se Sue mohla ucházet o post juniorského poradce. Roztržitý Brick navíc opět ztratí mobil...

Premiéry: od úterý, 2. září, každé úterý, středa a čtvrtek, vždy ve 20:00 hod.




HBO Go

30 MINUT PO PŮLNOCI (ZERO DARK THIRTY)

Strhující kronika režisérky Kathryn Bigelowové rekonstruuje mnohaletý hon na Usámu bin Ládina, zodpovědného za masakr z 11. září. Hlavní postavou vyprávění je fiktivní agentka FBI (hraje ji Jessica Chastainová), která sleduje stopu nejhledanějšího teroristy až do jeho přísně střeženého úkrytu v Pakistánu. Maya však naráží na byrokratické překážky i na nedůvěru kolegů. Navíc dlouho není jisté, že jednou z osob ve sledovaném domě je skutečně bin Ládin. Ověření jeho totožnosti se ukáže jako mimořádně komplikované... Film, jenž poodhaluje mechanismy tajných služeb (včetně sporných metod při vyšetřování islámských fanatiků), vrcholí rekonstrukcí zákroku z 2. května 2011. Americké speciální jednotky při něm odlehlou budovu bleskurychle obsadily a v nastalém boji bin Ládina zastřelily... paradokumentární drama přerůstá v podobenství o triumfu vůle a vynalézavosti nad zákeřným zlem.


FAIR PLAY

České retro, které podle vlastního scénáře realizovala Andrea Sedláčková, poukazuje na obludný fakt státem řízeného dopingu za totalitní éry. Ústřední postavou je mladá sprinterka Anna (Judit Bárdos), jež se v první polovině osmdesátých let stane jednou z oficiálně podporovaných nadějí socialistického sportu. Dívčina starostlivá matka (Anna Geislerová) a její trenér (Roman Luknár) doufají, že se dostane do olympijské reprezentace. Férové dívce proto začnou být bez jejího vědomí podávány anabolické steroidy pro zlepšení výkonnosti. Anna se o zakázaných přípravcích dozví pravdu a hodlá dál trénovat bez nich. Její matka se ale kojí nadějí, že dívka plánovanou cestu na Západ využije k emigraci. Škodlivé preparáty jí proto dál aplikuje tajně... Rozuzlení příběhu o dozrávání v totalitním dusnu souvisí s bojkotem olympiády v Los Angeles pod moskevským diktátem.




HBO OnDemand

NEUVĚŘITELNĚ HLASITĚ & NESMÍRNĚ BLÍZKO (EXTREMELY LOUD & INCREDIBLY CLOSE)

Americké drama režiséra Stephena Daldryho reflektuje důsledky teroristických útoků na newyorská dvojčata z 11. září 2001. Hrdinou magického vyprávění je jedenáctiletý kluk, jehož otec (Tom Hanks) během osudného dne zahynul. Vynalézavý Oskar náhodou objeví v jeho pozůstalosti neznámý klíč a rozhodne se zjistit, do kterého zámku patří. Během svého pátrání navštěvuje desítky spoluobčanů s příjmením Black a sblíží se s mlčenlivým nájemníkem své babičky (Max von Sydow). Během své anabáze chce najít ztracený řád, což se však nakonec odehraje jinak, než očekával. Mezitím vyjde najevo pravda o Oskarově zdánlivě odtažité matce... Hudbu fantaskního podobenství o smyslu her a potřebě soudržnosti zkomponoval Alexandre Desplat.


NIC NÁS NEROZDĚLÍ (THE IMPOSSIBLE)

Španělské katastrofické drama ukazuje přízračné důsledky ničivé vlny tsunami, jež zasáhla Asii na sklonku roku 2004. Hlavními postavami jsou manželé Maria a Henry (Naomi Wattsová a Ewan McGregor), kteří se svými třemi syny tráví exotickou dovolenou na thajském ostrově Phuket. 26. prosince se na tamější pobřeží vžene gigantický příval, jež smete vše v jeho dosahu a soudržnou rodinu dočasně rozdělí. Maria řádění živlu přežije s těžkým zraněním, její muž zoufale hledá své blízké. Rodinná anabáze pokračuje ve špitálech se stovkami postižených, zdevastované krajině i v zařízeních Červeného kříže s obětavými pečovateli... Režii příběhu o proměnách hodnot v mezních situacích měl Juan Antonio Bayona. Jednu z vedlejších rolí ztvárnila Geraldine Chaplinová.



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, T-Mobile Televize, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Placená nabídka HBO OnDemand je dostupná v digitálních kabelových sítích v ČR a SR.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz).

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.


Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 30. 8. 2014, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/snxLjq Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.08.2014 • Poznejte v září nádheru přírody s Nat Geo Wild
29.08.2014 • KHL je zpět, exkluzivně na Sport1 a Sport2 HD
28.08.2014 • Extra tip na Film+: Bouchači a Bouchačky
27.08.2014 • Vzhůru do divočiny v září s National Geographic Channel
25.08.2014 • Zářijové filmové lahůdky na Cinemaxu
24.08.2014 • Zakončete léto s Prima ZOOM - unikátní dokumenty 35. týdne

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist