Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 14:15:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Podzim na Universal Channel ve znamení premiérových všedních večerů

  Autor: UniversalChannelCZ&SK , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 04.09.2014


Večery se pomalu prodlužují, a to je ideální čas strávit je s hrdiny filmů a seriálů na Universal Channel. Ke konci měsíce září přinášíme oblíbenou 5. řadu policejního seriálu Rookie Blue (každé pondělí od 22. září vždy v 21.20 hod). Premiérová pátá řada seriálu začíná, když dva lidské životy visí na vlásku. Policisté Sam Swarek a Chloe Priceová byli postřeleni ve službě a oba jsou v intenzivní péči v Memorial Hospital. Život v 15. divizi však musí jít dál.


Od měsíce října jsme pro diváky Universal Channel připravili nové programové schéma, které jim přinese premiérový seriál každý všední večer od 21.20 hod a víkendové večery od 21:00 hod se skvělými filmy.

Od 3. října přinášíme našim divákům 4. pokračování úspěšného seriálu z policejního prostředí Spravedlnost v krvi, kde se i tentokrát objeví charismatický Tom Selleck jako Frank Reagan, policejní komisař stojící v čele nejen policejní jednotky v New Yorku, ale také vlastní rodiny. Uvádíme každý pátek od 21:20 hod.

Diváci se mohou těšit na premiérovou 6. řadu populárního seriálu z právnického prostředí Dobrá manželka (od 8. října každou středu, 22 epizod) s Juliannou Marguliesovou v hlavní roli, která za tuto roli vyhrála cenu Emmy 2014 v kategorii Nejlepší herečka v dramatickém seriálu. Nové díly seriálu začneme vysílat na Universal Channel necelý měsíc po uvedení v USA (září 2014). Na Emmy 2014 byli za seriál Dobrá manželka nominováni i Christine Baranski v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli v dramatickém seriálu a Josh Charles v kategorii Nejlepší herec ve vedlejší roli v dramatickém seriálu, který také stál za strhujícím koncem 5. řady, kdy je jeho postava zastřelena.

Exkluzivní premiérou měsíce října v ČR je pak akční sci-fi seriál Inteligence (od 9. října každý čtvrtek od 21:20, 13 epizod), ve kterém se v hlavní roli agenta Gabriela objeví Josh Holloway (známý ze seriálu Ztraceni). Gabriel má high-tech technologii ve svém mozku – počítačový mikročip. S tímto implantátem je Gabriel vůbec prvním člověkem, který je přímo připojen na celosvětovou informační sít a má tak kompletní přístup k internetu, telefonu i satelitním datům. Může se nabourat do jakéhokoliv datového centra, získat přístupové heslo a pomoci tak chránit Spojené státy před nepřáteli. Jeho nadřízená Lillian Strandová (Marg Helgenbergerová známá z kriminálky Las Vegas), ředitelka americké agentury pro kybernetiku, najme agentku tajné služby Riley Nealová (Meghan Ory) na jediný úkol – chránit to nejcennější, co agentura má – Gabriela. Jejich prvním úkolem bude najít Dr. Shenandoah Cassidyho (John Billingsley), který vyvinul Gabrielův chip a nejspíš už i novější prototyp, o který mají zájem čínští agenti.

V neposlední řadě uvedeme také novou 4. řadu detektivního seriálu Havaj 5-0 (22 epizod), ve kterém se kromě hlavní pětice detektivů tentokrát diváci setkají i s hostující Melanie Griffithovou, která ztvárnila matku detektiva Dannyho z jednotky Havaj 5-0, a dále pak s herci ze seriálu Ztraceni - Jorge Garcia jako Jerry Ortega či Terry O´Quinn jako Joe White. Na Universal Channel vysíláme od 14. října každé úterý od 21:20 hod.

Od října se diváci tedy mohou těšit na premiérové večery každý všední den od 21:20 na Universal Channel.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě.

Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New.

Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Martina Zvířecí a Veronika Tamchynová, TV CONSULTING – zastoupení E! a Universal Channel v České republice a na Slovensku


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/2WvBlY Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.09.2014 • Tajemství kříže
04.09.2014 • Kvalifikace na fotbalové EURO 2016 projde revolucí: zápasy budou exkluzivně vysílat stanice Sport1 a Sport2 HD
04.09.2014 • Extra tip na Film+: 13
04.09.2014 • Největší světová plavecká exhibice na Eurosportu
03.09.2014 • Zářijové programové tipy HBO a HBO HD
01.09.2014 • Začíná škola i zábavné poučení s Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist