Sledujte AXN zdarma od 15. do 30. září s freeSAT
Autor: UPC DTH S.à r.l , e-mail: press@upcdth.lu Přidané: 15.09.2014

Od 15. do 30. září můžete zdarma sledovat program AXN a užít si druhou řadu seriálu Bez hranic (Crossing Lines) i mnoho dalších pořadů. Sledujte 2. řadu seriálu Bez hranic v premiéře od 24. září ve 21:00 na AXN!


Jedinečný, akcí nabitý seriál z mezinárodního zločineckého prostředí Bez hranic se vrací se svou druhou sérií na AXN. Seriál sleduje osudy speciální jednotky kriminalistů zřízené u Mezinárodního trestního soudu (MTS), která má za úkol vyšetřovat zločiny přesahující hranice států. Bez hranic se odehrává po celém světě a elitní tým horlivých policistů – jakási globální FBI – pracuje na vyřešení nejnebezpečnějších mezinárodních zločinů.

Díky globalizaci byly otevřeny hranice mnoha zemí, zmizely bariéry a začal se rozvíjet mezinárodní obchod, cestování i kulturní rozmanitost. Otevření hranic ale také umožnilo zločincům systém zneužít a ohrozit naši mezinárodní bezpečnost. Evropa se stala „bezpečným místem“ pro kriminálníky a je zapotřebí zřídit speciální tým, který bude prosazovat zákony a řešit zločiny na mezinárodní úrovni.

Bez hranic je příběhem jednoho takového týmu, který se skládá z pěti mezinárodních policistů v čele s kapitánem Louisem Danielem. Hrají: William Fichtner, Donald Sutherland, Marc Lavoine

Program AXN je k dispozici pro uživatele balíku freeSAT plus.


Zdroj: UPC DTH S.a r.l., 15. 9. 2014

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20803/sledujte-axn-zdarma-od-15-do-30-zari-s-freesat/