Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 13:52:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Říjnové premiéry na HBO Comedy, HBO Go a HBO OnDemand

  Autor: Redakce satCentrum/HBO , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 27.09.2014


Placený filmový kanál HBO Comedy uvede v říjnu pokračování páté řady komediálního seriálu PRŮMĚRŇÁKOVI, na HBO Go uvidíme novou adaptaci románu Francise Scotta Fitzgeralda VELKÝ GATSBY a hořkou komedie Woodyho Allena JASMÍNINY SLZY, HBO OnDemand nabídne drama, mapující počátky nákazy virem HIV v komunitě newyorských gayů STEJNÁ SRDCE a životopisný film MANDELA: DLOUHÁ CESTA KE SVOBODĚ....



HBO Comedy

PRŮMĚRŇÁKOVI V. (The Middle V.)

Pokračování páté řady populárního komediálního seriálu o groteskních zmatcích v kuriózní rodině ze zapadlého městečka v Indianě. Matkou klanu Heckových je Frankie (Patricia Heatonová), která přišla o původní práci dealerky ojetých aut a uchytí se jako zubní laborantka. Její flegmatický manžel Mike (Neil Flynn) pracuje v místním lomu. Nejstarší syn Axel se vyznačuje nadměrným apetitem, dospívající dcera Sue zkazí, na co sáhne. Nejmladší Brick je nevyzpytatelný introvert a vášnivý čtenář... Ve čtrnácté epizodě – uváděné 1. října – Frankie na blogu zjistí, že jejíž muž má být vyznamenán svým zaměstnavatelem. Mike to však nepovažuje za důležité a oslavy se odmítne zúčastnit. Sue se mezitím úporně snaží zlepšit komunikaci mezi svými spolužáky. Axel to přehnal s pitím na večírku a následujícího dne se pokouší vypátrat záhadnou dívku, která mu zanechala zprávu v mobilu...

komedie, rodinný, 2013 | 21 minut | 12 |
Režie: Lee Shallat Chemel
Hrají: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer a další

Středa 1. října 2014 ve 20:00 hod., každé úterý, středa, čtvrtek vždy ve 20:00 hod.



HBO Go

VELKÝ GATSBY (The Great Gatsby)

Nová adaptace kultovního románu Francise Scotta Fitzgeralda o začínajícím spisovateli (hraje ho Tobey Maguire), jenž se nastěhuje do sousedství podivínského milionáře. Tajuplný Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) miluje literátovu sestřenici Daisy (Carey Mulliganová), kterou chce okouzlit svým pohádkovým bohatstvím. Rozporuplný vztah však skončí tragédií, způsobenou Daisynou nerozhodností a žárlivostí jejího manžela... Australský režisér Baz Luhrmann pojal drama osudové lásky jako defilé luxusních kostýmů, nóbl rekvizit a extravagantní hudby, jež zní na Gatsbyho rozmařilých večírcích. Postmoderní aranžmá tajuplného příběhu ilustruje dekadenci dvacátých let, kdy v zámořské společnosti vládla falešná bezstarostnost...

drama, romantický, 2013 | 136 minut | 12 |
Režie: Baz Luhrmann
Hrají: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher a další


JASMÍNINY SLZY (Blue Jasmine)

Titulní hrdinkou hořké komedie Woodyho Allena je navenek elegantní Newyorčanka, jež se v existenční tísni uchýlí do San Franciska za svou plebejskou sestrou. Časem vyjde najevo, že Jasmínin luxus pramenil z podloudných kšeftů jejího manžela, který skončil v kriminále. Neurotická žena si hraje na nóbl honoraci, nedokáže se však smířit s krachem svého soukromí. V konfrontacích se svou sestrou Ginger (Sally Hawkinsová), jež pracuje jako pokladní v supermarketu, se propadá do narůstající beznaděje. Postupně ztrácí své pečlivě vybudované dekorum i iluze o vlastní výjimečnosti... Satiru o novodobé povrchnosti, kombinovanou s nemilosrdnou psychologickou sondou, zdobí znamenitý výkon Cate Blanchettové, jež byla za svou kreaci oceněna Oscarem.

drama, 2013 | 94 minut | 12 |
Režie: Woody Allen
Hrají: Charlie Tahan, Alec Baldwin, Cate Blanchett, Sally Hawkins a další



HBO OnDemand

STEJNÁ SRDCE (The Normal Heart)

Drama z produkce HBO situované do první poloviny osmdesátých let mapuje počátky nákazy virem HIV v komunitě newyorských gayů. Scenárista Ned Weeks (Mark Ruffalo), jenž patří k jejím nejaktivnějším členům, se o epidemii dozví z časopiseckých článků. Během konzultací s osvícenou doktorkou Brooknerovou (Julia Robertsová), jež se s nebezpečím seznámí jako jedna z prvních, pochopí vážnost situace. Začne se angažovat v organizaci, jež pomáhá nemocným a usiluje o finance i o respekt od starosty... Se společensko-kritickou rovinou filmu se proplétá tragický příběh Nedova vztahu s novinářem Felixem (Matt Bomer), jenž pracuje v New York Times. Hrdinův partner se rovněž nakazí a mění se v bezmocnou trosku... Režii varovné kroniky, polemizující s občanskou intolerancí i s úřednickou liknavostí, měl Ryan Murphy.

drama, 2014 | 127 minut | 18 | drama
Režie: Ryan Murphy
Hrají: Mark Ruffalo, Matt Bomer, Taylor Kitsch, Jim Parsons, Julia Roberts a další


MANDELA: DLOUHÁ CESTA KE SVOBODĚ (Mandela: Long Walk to Freedom)

Biografické drama režiséra Justina Chedwicka přibližuje život slavného černého aktivisty, jež strávil sedmadvacet let ve vězení a díky svým postojům se stal celosvětově známou ikonou boje proti rasové diskriminaci. Kronika mapuje jeho spletitý osud, včetně Mandelova angažmá v Africkém národním kongresu, duchovního zrání a pozdějšího nástupu do funkce prezidenta JAR. Rekapituluje jeho jednání s prezidentem De Klerkem, na nichž Mandela hájil politiku nenásilí a odmítl pomstu vůči bílým utlačovatelům. Film si všímá i Mandelova vztahu k manželce Winnie (Naomie Harrisová), jež sice statečně snáší dlouholetou odluku od svého muže, v zápasu s apartheidem však upadá do násilného radikalismu... Hlavní roli ztvárnil Idris Elba, závěrečný song od skupiny U2 byl oceněn Zlatým glóbem.

životopisný, drama, 2013 | 141 minut | 12 |
Režie: Justin Chadwick
Hrají: Idris Elba, Naomie Harris, Tony Kgoroge, Riaad Moosa, Zolani Mkiva a další



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, T-Mobile Televize, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Placená nabídka HBO OnDemand je dostupná v digitálních kabelových sítích v ČR a SR.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz).

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.


Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 27. 8. 2014, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/7NP8LK Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.09.2014 • Poznejte v říjnu nádheru přírody s Nat Geo Wild
26.09.2014 • Říjnové seriálové novinky na AXN White a AXN Black
25.09.2014 • Nalaďte si v říjnu na National Geographic Channel
24.09.2014 • Říjnové programové tipy HBO a HBO HD [ 2 ]
23.09.2014 • Říjnové seriály na AXN
22.09.2014 • National Geographic Channel prolomil na Facebooku hranici 50 milionů fanoušků

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist