Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 12:09:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Britská mediální skupina A + E Networks posiluje na českém TV trhu

  Autor: Axocom , e-mail: info@axocom.net Přidané: 03.10.2014


Britská mediální skupina A + E Networks posiluje díky distribuční společnosti Axocom na českém a slovenském televizním trhu. Právě Axocom totiž bude nově distribuovat TV kanály Crime + Investigation a HISTORY. Oba jsou mezinárodně úspěšně. Zejména pak Crime + Investigation navazuje na rostoucí popularitu krimi zpráv a pořadů v ČR.


Zmíněné kanály mají ve své nabídce UPC Česká republika i UPC Broadband Slovakia a také Skylink, Slovak Telekom, Orange, T-Mobile, Itself, Planet A a mnoha dalších kabelových a IPTV operátorů. Axocom má v Česku a na Slovensku jedno z největších portfolií specializovaných kanálů, které čítá přes dvě desítky TV stanic. Kromě A + E Networks zastupuje Axocom i prestižní mediální skupiny jako americký Viacom.

„Naším cílem je přicházet s co nejpestřejší nabídkou pro operátory, tak aby mohli představit svým zákazníkům a potenciálním divákům co nejzajímavější pořady. To splňují i zmíněné kanály HISTORY a Crime + Investigation, které svojí edukativně zábavnou formou mohou oslovit široké spektrum diváků a těšit se stabilní sledovanosti. Spolupráci s A + E Networks plánujeme do budoucna rozšířit o další kanály specializované na dokumenty, historii a vlastní seriály,“ upozornila Erika Luzsicza, ředitelka společnosti Axocom.

Oba televizní kanály, HISTORY a Crime + Investigation, jsou plně lokalizovány v češtině. Crime + Investigation přináší pohled do forenzních laboratoří, soudních síní a odkrývá motivy nejen mediálně známých násilných činů. Zároveň nabízí jedny z mezinárodně ceněných krimi seriálů, jako například Raději se bojte o drsném životě dětí ve vězení, Prvních 48 hodin o vyšetřování vražd, Zlo zblízka a další.

HISTORY naopak vezme diváky na cestu napříč staletími, spojuje tak moderní společnost s jejími historickými kořeny způsobem, který je zábavný, edukativní a mnohdy překvapující. HISTORY je navíc zárukou kvality, nejenže přináší zajímavé pohledy na historické události, kanál rovněž nabízí vlastní seriálovou tvorbu, která je pravidelně nositelem prestižních ocenění, jako například seriál Vikingové (od známého tvůrce seriálů Tudorovci či Camelot Michaela Hirsta), nejnověji pak Světové války.

Dále Čechům a Slovákům nabídne oblíbené reality show plné inspirace jak vydělat peníze, návody, nápady a hobby, kterými se baví lidé po celém světě (Válka skladů – reality show o hledání cenných věcí ve starých skladech či Hledači pokladů).

Bakori Davis, obchodní viceprezident A + E Networks UK, ke spolupráci řekl: „Jsme velmi potěšeni, že můžeme jmenovat Axocom naším agentem, který pomáhá A + E Networks UK rozšířit distribuci našeho portfolia v České republice a na Slovensku.“


O AXOCOMu:

Společnost Axocom nabízí kompletní servis v oblasti televizního a video obsahu a mobilních aplikací v regionu střední a východní Evropy. Jejím cílem je pomoci klientům uvést na trh své produkty a služby, ať už jde o produkci a výrobu konkrétního video obsahu či stanovení kompletní programové skladby, její lokalizaci v regionu či vývoje chytrých aplikací. Mezi naše dlouhodobé klienty patří například společnost Viacom, která patří mezi globální lídry v oblasti televizního obsahu a vysílání. Axocom pro Viacom uvedla v České republice a na Slovensku kompletní programovou nabídku kanálů MTV, VH1 a Nickelodeon. V současnosti tyto značky nadále marketingově podporuje a supervizuje. Součástí portfolia Axocomu jsou i specializované kanály Film+, Fishing and Hunting a kanály z nabídky ECTV.


O A + E Networks:

A+E Networks® UK, joint venture mezi A+E Networks® a BSkyB, nabízí pestré portfolio kvalitních televizních kanálů zaměřených na edutainement. Patří sem HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime®, Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD a H2®. Společnost A+E Networks® UK byla založena v roce 1995 a její programy je možné naladit v 90 zemích světa – od Velké Británie až po Skandinávii, Benelux, střední a východní Evropu, subsaharskou Afriku, Střední východ. Televizní kanály A+E Networks® UK může naladit více než 85 milionu domácností v 19 jazycích.


Axocom, 2. 10. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/5SYXxy Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.10.2014 • Power TV z družice Türksat 4A
30.09.2014 • Inter z družice Astra 4A
29.09.2014 • KINO SVĚT – nový filmový program v nabídce Skylinku
26.09.2014 • RTL Crime HD, Sky Cinema +1 HD, Sky Cinema +24 HD z družice Astra 1KR
25.09.2014 • Tallinna TV volně z družice Astra 4A
23.09.2014 • Sexysat opět z družice Astra 1L i Hotbird 13C

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist