Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 08:47:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Viasat Explore uvede v premiéře druhou řadu seriálu Temné operace

  Autor: CHILLICOM , e-mail: info@chillicom.cz Přidané: 07.10.2014


Seriál Temné operace vrhá nové světlo na nejnebezpečnější mise speciálních jednotek. Sledujte neuvěřitelné příběhy elitních speciálních jednotek, které se podílely na nejdramatičtějších událostech nedávné historie. Seriál můžete sledovat na Viasat Explore každý pátek od 10. října do 28. listopadu ve 21.50 hodin.


Kanál Viasat Explore uvede v premiéře druhou řadu oblíbeného seriálu Temné operace, která vám v osmi dílech odvypráví neuvěřitelné příběhy elitních speciálních jednotek. Uvidíte například misi s cílem zničit tajný jaderný reaktor nebo dramatické pátrání po vojenských diktátorech. Jednotlivé akce seriál přiblíží na detailních rekonstrukcích, ale také prostřednictvím unikátních archivních záběrů a rozhovorů s přímými účastníky.

Speciální jednotky využívá většina zemí na světě pro plnění vojenských nebo politických cílů tam, kde použití konvenční síly není možné nebo by mohlo ohrozit celkový strategický cíl. Speciální operace obvykle probíhají nenápadně, rychle, překvapivě a drtivě. Britští SAS, Navy SEALs amerického námořnictva, ruské jednotky SpecNaz, izraelští Sayeret a spousty dalších více či méně známých speciálních jednotek jsou špičkově vycvičeny v zajímání či likvidaci osob, ničení objektů, získávání tajných informací, kladení i zneškodňování výbušnin, boji zblízka i střelbě na velkou vzdálenost.
Seriál Temné operace ukazuje, jak tyto speciálně vycvičené jednotky denně řeší krizové situace a plní riskantní a náročné mise včetně dopadení nejhledanějších mužů světa, likvidace teroristů nebo ochrany životů nevinných lidí. Jejich selhání může mít za následek nejen mnoho nevinných obětí, ale také ovlivnit budoucí běh světa včetně vypuknutí mezinárodních politických krizí nebo zapříčinit vznik válečných konfliktů.

Druhá řada seriálu Temné operace přináší osm nových příběhů z nedávné historie, vyprávějících o průběhu tajných akcí elitních oddílů za nepřátelskými liniemi, kdy bylo v sázce často doslova vše. Dozvíte se například, kdo zabránil Sýrii v získání vlastních jaderných zbraní, s čí pomocí se podařilo kurdským bojovníkům získat zpět území ovládaná teroristy, co musely podniknout izraelské speciální jednotky pro záchranu pasažérů uneseného letadla v Ugandě, jak byl zlikvidován palestinský předák Khalil al-Wazir zvaný příznačně Abu Džihád, nebo jak příslušníci britských oddílů SAS obstáli v džungli při tzv. malajské krizi.

Tato a další napínavá vyprávění o skutečných událostech můžete sledovat na Viasat Explore každý pátek od 10. října do 28. listopadu ve 21.50 hodin.


Pro více informací o televizním kanálu Viasat Explore navštivte profil na Facebooku s názvem Viasat Explore nebo webovou stránku www.viasatexplore.cz. Fotografie v tiskové kvalitě naleznete zde.


O společnosti Viasat Broadcasting:

Viasat Broadcasting UK Ltd. je součástí mezinárodní mediální skupiny Modern Times Group (MTG) pokrývající čtyři kontinenty a zahrnující bezplatné a placené televizní kanály, rádio a produkci obsahu. Společnost Viasat Broadcasting poskytuje bezplatné i placené televizní kanály, které jsou k dispozici na vlastních satelitních platformách Viasat , sítích třetích stran a TV obsah je také distribuován prostřednictvím internetu. Skupina MTG je rovněž největším akcionářem v CTC Media, což je přední ruský nezávislý televizní vysílatel. Modern Times Group je rozrůstající se společnost kotována na Nasdaq OMX stockholmské burze. Pro více informací navštivte www.mtg.se.


David Rippl, CHILLICOM


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/aDp6ll Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.10.2014 • 2000 hodin vysílání zimních sportů na Eurosportu
07.10.2014 • Špičkové mezinárodní házenkářské turnaje na Sport1 a Sport2
07.10.2014 • Na NOVA Sport startuje nejprestižnější hokejová soutěž světa NHL
05.10.2014 • Ostrý 41. týden na Prima ZOOM
03.10.2014 • Do hloubky s Davidem Reesem: NGC vás naučí, jak si zavázat tkaničky
30.09.2014 • Formule 1 exkluzivně na Sport1 a Sport2

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist