Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 03:20:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

2000 hodin vysílání zimních sportů na Eurosportu

  Autor: Eurosport CZ , e-mail: info@eurosport.cz Přidané: 07.10.2014


Eurosport nabídne v nadcházející zimní sezóně kompletní program světových pohárů a GP v 9 zimních sportech a množství dalších atraktivních přenosů z MS a ME. Celkem se diváci mohou těšit na více než 2000 vysílaných hodin, z toho 800 hodin živě.


Eurosport bude vysílat kompletní program světových pohárů i mistrovství světa:

– alpské lyžování (od 25. října)
– biatlon (od 29. listopadu)
– běh na lyžích (od 5. prosince)
– skoky na lyžích (od 21. listopadu)
– severská kombinace (od 29. listopadu)
– jízda na saních (od 29. listopadu)
– snowboarding (od 5. prosince)
– akrobatické lyžování (od 13. prosince)


Eurosport pokrývá i sezónu krasobruslení, bude vysílat kompletní program GP, mistrovstvísvěta i Evropy. Diváci uvidí také MS v rychlobruslení – MS na jednotlivých tratích, MS ve víceboji a MS ve sprintu. Navíc ME v rychlobruslení a MS a ME v rychlobruslení na krátké dráze. Eurosport bude vysílat i MS žen a ME v curlingu a zimní světovou univerziádu ve Španělsku a na Slovensku.

Fanoušci alpského lyžování se mohou těšit i na magazín Ski Pass, který bude již třetí sezónu přinášet exkluzivní rozhovory s lyžařskými šampiony, zajímavosti z prostředí světového poháru a atraktivní vstupy lyžařské legendy Nora Aksela Lunda Svindala, který se podělí s diváky o své postřehy ze světa lyžování. Do Vánoc je naplánováno 5 magazínů Ski Pass. První díl 23. října se zaměří na přípravu rakouského týmu na sezónu, navíc přinese i rozhovor s loňskou vítězkou SP Annou Fenningerovou. Tým expertů Eurosportu rozšíří olympijský vítěz, mistr světa a vítěz světového poháru – bývalý německý skokan Martin Schmitt. Světem alpského lyžování bude diváky tradičně provázet slavný švýcarský lyžař Didier Cuche.


Zimní přenosy bude vysílat Eurosport na obou programech Eurosport International a Eurosport 2. Akrobatické lyžování a snowboarding bude vysílat pouze Eurosport 2. Všechny přenosy mohou diváci sledovat díky Eurosport Playeru také na PC a mobilních platformách.


O SKUPINĚ EUROSPORT

V roce 2014 slaví Eurosport 25 let vysílání a vedoucího postavení v živém sportovním vysílání a digitálních inovací. Eurosport je lídr na trhu evropských poskytovatelů sportovního zpravodajství. V roce 2014 společnost Discovery Communications, číslo 1 na trhu světových poskytovatelů placených TV programů, převzala kontrolu nad Eurosportem a rozšířila své portfolio na 2,7 miliardy předplatitelů ve více než 220 zemích a teritoriích. Eurosport, panevropská jednička mezi televizními kanály, je vysílán
ve 20 jazycích a pokrývá 133 milionů domácností v 54 zemích. Eurosport HD je kanál vysílající program Eurosportu ve vysokém rozlišení. Eurosport 2 vysílá do 69 milionů domácností v 18 jazycích v 51 zemích. Eurosport 2 HD byl spuštěn v srpnu 2009. Eurosport Asia-Pacific vysílá v 16 zemích regionu a svůj HD kanál spustil v září 2011.

Eurosportnews je sportovní zpravodajský kanál přenášený celosvětově. Eurosport.com, jednička na poli on-line sportovních portálů. 11 jazykových verzí včetně německé, španělské, italské a britské, které fungují ve spolupráci s Yahoo!, navštíví 23 milionů unikátních uživatelů měsíčně (comScore). Mobilní verze Eurosport.com funguje v 10 jazycích. Eurosport Player je internetový přehrávač Eurosportu, který nabízí na počítačích sportovních fanoušků živě i na vyžádání sportovní přenosy v 53 zemích. Mobilní verze je přístupná ve 40 zemích. Eurosport Events je divize expertů společnosti v managementu a podpoře mezinárodních sportovních akcí.


Petr Nejedlý, česká redakce Eurosportu, 7. 10. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/wlqNnU Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.10.2014 • V sobotu 11. října zahajuje Verdiho operou Macbeth nová sezóna satelitních přímých přenosů z Metropolitní opery
07.10.2014 • Špičkové mezinárodní házenkářské turnaje na Sport1 a Sport2
07.10.2014 • Na NOVA Sport startuje nejprestižnější hokejová soutěž světa NHL
07.10.2014 • Viasat Explore uvede v premiéře druhou řadu seriálu Temné operace
05.10.2014 • Ostrý 41. týden na Prima ZOOM
03.10.2014 • Do hloubky s Davidem Reesem: NGC vás naučí, jak si zavázat tkaničky

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist