Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 06:55:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Talkshow Geni a Míši: závodník, textař a herec

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.10.2014


Moderátoři Michal Suchánek a Richard Genzer si za aktivního režisérského dohledu Ondřeje Sokola povídají, ale také hrají s různými hosty v klubu La Fabrika. Do dalšího dílu talkshow TGM přijali pozvání mistr světa ve freestyle motokrosu Libor Podmol, textař, spisovatel a producent Michal Horáček a herec, hudebník a moderátor Dalibor Gondík.


Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 12. října ve 21.30 na Primě.

Prvním hostem ve studiu byl Libor Podmol, mistr světa ve freestyle motokrosu a zároveň první neamerický závodník, který vyhrál X Games. Michala zajímalo, jak začít s tímto sportem a kdy už se člověk může považovat za freestylového závodníka. Zeptal se: „Jak skočit nějaký skok, nepřijít ani o motorku, ani o život?“ Libor prozradil, že nové skoky trénuje do speciálního prostoru naplněného molitanem, teprve pak se odváží do terénu. Moderátoři také připomněli, že o Liborovi byl natočen dokument „Zítra bude líp“, který získal Českého lva. Pak zkoumali, zda má nebo nemá Libor posunutý práh bolesti. Libor přiznal, že asi ano, protože například tři světové závody absolvoval se zlomenou navikulárkou. A rozpovídal se také o své zlomené klíční kosti. Nečekanou informaci na sebe prozradil i Geňa: „Já jsem se narodil jako freestylista, protože mi klíční kost zlomili při porodu.“ Čím Libora Michal s Geňou na konec jejich povídání překvapí?


Po muži, který mistrně ovládá stroje na dvou kolech, přišel mistr slova – textař, básník, producent, novinář Michal Horáček. Michala Suchánka zajímala Horáčkova minulost člověka, který vydělal spoustu peněz na hazardu. „To neznáte proto, že jste lakomí. Kdybyste nebyli, koupili byste si knížku, která to všechno popisuje,“ odpověděl Michal Horáček. Pak vzal balíček karet a ukázal s nimi jednoduchý trik, který vzápětí vysvětlil. „Jedna ze zásad je nenechávat balíček karet bez dozoru“. Michal vyprávěl historku o tom, jak před lety koupil své dceři koně a nechal si prodat koně naprosto nevhodného od jednoho z bývalých kolegů Michala Horáčka. Ten zareagoval slovy: „Aspoň vidíte, že jsem měl vždycky schopné lidi. Vždycky nějaké kavky našli.“ Dalším tématem bylo vydání nové desky Segrado, pro niž Michal Horáček napsal texty, ale došlo i na téma sametové revoluce. Co dalšího na sebe Michal Horáček prozradí? A čím zaskočí Geňu?


Třetím hostem bude mistr nejen divadelního jeviště, ale také běžeckých tratí. Dalibor Gondík je totiž nejen herec, moderátor a bubeník, ale v poslední době se hodně věnuje i běhání a je v této disciplíně čím dál úspěšnější, nemá problém uběhnout i víc než 15 kilometrů. Dalibor je natolik schopný běžec, že při běhu dokáže s přehledem dlouze telefonovat. Čím při jednom běžeckém závodě znervóznil Romana Šebrleho? Dalibor moderátorům také vysvětlil, co je to tak zvaná raw strava a raw potraviny, tedy potraviny, které nesmí být zpracované při vyšší teplotě než 42 stupňů Celsia. U Geni pochopení nenašel, ale zareagoval Ondřej Sokol: „Já jedu v raw vztazích, přes 42 taky nejdu.“ Dalibor si pak zahrál na moderátora veletrhu nápadů v New Yorku a Geňa jednoho z vynálezců. Jako jeden z vynálezů Daliborovi moderátoři představili lyžařský trenažér, na němž se jezdí „Klausův šus“. Jakou techniku jízdy Dalibor zvolí?

Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 12. října ve 21.30 na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/40pk73 Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.10.2014 • Změna ve vysílání ČT2 - k úmrtí Pavla Landovského
11.10.2014 • Změna ve vysílání ČT1 - k úmrtí Pavla Landovského
10.10.2014 • Futbalovej reprezentácii spolu s RTVS fantilo 685-tisíc divákov
10.10.2014 • Z Madridu nedobrovolně do Petrohradu: příběh choreografa ovládl letošní ročník Zlaté Prahy
09.10.2014 • Jsou světoví a slaví čtyřicítku - ČT art připomene bratry Bubeníčkovy českým divákům
09.10.2014 • Česká televize začne vyhodnocovat sledovanost i na internetu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist